• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailesi yüzünden anlaşamıyoruz nolur yardım edin bıktım artık

Neden böyle esiniz anlamam yda eşler diyim onlar bize her istediklerini diyorlar yüzümüze dedikleri icinmi hakkı oluyolar bilemedim hep anam babam diyede olmazki biz neyiz off of :KK11:
Evlenmeden önce erkekler sevdikleri kızın kuzusu oluyor evlendikten sonra annelerinin babalarının kuzusu olup bizi ikinci plana atıyolar galiba.

Burda tek soracağım şey peki tüm bunlar olurken EŞİN NAPIYOR, NE DİYOR ? Durumun farkındadır herhalde, ne yapmayı planlıyor ailesine çeki düzen verme konusunda? Bu eşinin sorumluluğu, sen ne yapabilirsin ki?

Ailesini kendi ailesine bu kadar yapıştırması neden, hele torunun bile gelininden kıskanan bi KV durumu varsa... tam bir psikopatlık, rahatsızlık bu...

Evlenmeden önce erkekler sevdikleri kızın kuzusu oluyor evlendikten sonra annelerinin babalarının kuzusu olup bizi ikinci plana atıyolar galiba.

Cok doğru söylüyosun canım bide önceden eminimki bu kdar düsmezler ailesine nede onlar ogullarına herşey evlendkten sonra oluyo noluyo bunlara yav :63:

Sizin dertlerınızı okuyunca Allah'a şükürler edıyorum.
Ya neden bu kocalarınız böyle !
Sende onun ailesisin neden sen üzülesinde onlar üzülmesin!
Koy tavrını gerekirse al çocuğunuda git ailenın yanına eğer böyle boyun eğmeye devam edersen eminim yakında ailenle bile görüştürmezlerr...
Kayınbabam defalarca onu da yapmaya kalktı benzin parası mazot parası gidiyo ailenin yanına 3 ayda bir git her zaman her zaman olmaz uzak yol dedi. Üstelik ben izmirde ailem denizlide topu topu 3 saatlik yol ve ailem her gittiğimizde fazla fazla yol parasını ve harçlık verdiği halde.

Dayakta yedim boğazımı sıktı bir kaç kez. Günler sonra özür diliyor pişman oluyor ama çektiğim acı içimde kalıyor. Boşansam hem adım dul olcak akrabalar dula soğuk bakıyolar baba evinde huzurum yine olmucak. Hemde kayınbabam boşanırsanız 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız kanunda böyle diye tehdit etti evladımdan olmak istemiyorum napcam bilmiyorum

Kanunda öyle bir şey yok alamazlar
Sizi korkutmak icon öyle diyorlardır

Böyle aileler gelin almasın ne olur, çünkü gelin değil köle pazarından köle alıyorlar sanki, ne ar var ne utanma. Ben şu mantığı da anlamıyorum karısını seven adam korur abi korur. Karısına laf söyletip susturuyorsa annesi ve babası üzülmesin diye kimi çok sevdiği konusu muallak bir hal alıyor. :KK14:

Neden böyle esiniz anlamam yda eşler diyim onlar bize her istediklerini diyorlar yüzümüze dedikleri icinmi hakkı oluyolar bilemedim hep anam babam diyede olmazki biz neyiz off of :KK11:
Bilmiyorum bıktım artık bu durumdan eşimin ailesi yüzünden 2 senede 4 defa belki daha fazla boşanma noktasına geldik

Burda tek soracağım şey peki tüm bunlar olurken EŞİN NAPIYOR, NE DİYOR ? Durumun farkındadır herhalde, ne yapmayı planlıyor ailesine çeki düzen verme konusunda? Bu eşinin sorumluluğu, sen ne yapabilirsin ki?

Ailesini kendi ailesine bu kadar yapıştırması neden, hele torunun bile gelininden kıskanan bi KV durumu varsa... tam bir psikopatlık, rahatsızlık bu...
Canım kaç defa konuştum benim ailem bu kabul ediyorsan et etmiyorsan defol diyo bana

Bazen kendi işimizi kendimiz halletmeliyiz. Sizde pasif kalmayın eşiniz sizi korumuyorsa savunmuyorsa cevabını siz verin. Eşinize de ailen şunu dedi bunu yaptı demeyin. Eğer eşiniz bir şey derse sana defalarca söyledim artık kendi işimi kendim görüyorum dersin.

Canım kaç defa konuştum benim ailem bu kabul ediyorsan et etmiyorsan defol diyo bana

Ailesi için seni evden kovuyor yani?!! Oha dallamaya bak, işte suçluyu ailesi sanma suçlu eşin denecek dallama!!! Kendi yuvasına sahip çıkamamış, ailesi sahip çıksın diye ailesinin eline oyuncak etmiş. Dersi hakediyor, aslıdna defo ldediğinde bi gün defolsan hakkaten çocuğunu da gösterme ayıya hepsi kendine gelsin hadlerini bilsinler!! ne demek evden kovmak ya, sen düşman mısın da kovuyor seni??? nasıl bi evlilik bu...

Eşim 3 yaşında çocuğu elinden alırım diyo kayınbabam 7 yaşında alırım diyo ikisi de beni tehdit ediyo bunaldım artık
Çocuğunu da elinden almakla tehdit ediyorlar hala o evde neden kalıyorsun sen??? Almazlar elinden öyle bi şey yok, hukuk sistemi her zaman anneye verir çocuğu çok uçlarda bir örnek olmadığı sürece!!! al çocuğunu ailene sığın her şeyi anlatsan destek olmazlar mı? çünkü bu ileride daha da büyyük sorunlara sebep olcak...

Böyle aileler gelin almasın ne olur, çünkü gelin değil köle pazarından köle alıyorlar sanki, ne ar var ne utanma. Ben şu mantığı da anlamıyorum karısını seven adam korur abi korur. Karısına laf söyletip susturuyorsa annesi ve babası üzülmesin diye kimi çok sevdiği konusu muallak bir hal alıyor. :KK14:
Evlenmeden önce seni asla kimseye ezdirmicem güven bana demişti bi de

Eşim 3 yaşında çocuğu elinden alırım diyo kayınbabam 7 yaşında alırım diyo ikisi de beni tehdit ediyo bunaldım artık

Sizi tamamen korkutma amaçlı yapıyorlar öyle bir şey yok
Kanunda şu yaşındaki cocuk anneden alınır diye bir madde yok
Inanmayin biraz kararlı olun
Adam git diyor tamam diyorsunuz kal diyor tamam diyorsunuz siz onun oyuncağı misiniz
Bir kere kararlı olarak hareket edin bakalım nasıl sus pus olurlar

Dağ başımı burası bence hiç bi bok yapamazlar sana gerckten bisi yapmasanda o defol dediginde cocugunu al ve cık bi dene bkalm gözünü korkut azıcık cocugu onlara veremezler cocugunu cok istiyosa ana kuzulugundan vazgecsin ve bir evi ailesi oldugunu hatırlasın bakalım ayh snirlendimm gerildim:KK57::KK57:

Sizi tamamen korkutma amaçlı yapıyorlar öyle bir şey yok
Kanunda şu yaşındaki cocuk anneden alınır diye bir madde yok
Inanmayin biraz kararlı olun
Adam git diyor tamam diyorsunuz kal diyor tamam diyorsunuz siz onun oyuncağı misiniz
Bir kere kararlı olarak hareket edin bakalım nasıl sus pus olurlar

Şöyle yapmaya calısıyor ailesini üzmüyor senide susturmak icin korkutup tehditler yagdırıyolar yok öyle kendini asla ezdirme sen köle deglsin cocugum var diye onlara mecbur degilsin hic korkma

Bazen kendi işimizi kendimiz halletmeliyiz. Sizde pasif kalmayın eşiniz sizi korumuyorsa savunmuyorsa cevabını siz verin. Eşinize de ailen şunu dedi bunu yaptı demeyin. Eğer eşiniz bir şey derse sana defalarca söyledim artık kendi işimi kendim görüyorum dersin.
Kayınbabam asla kendimi savunmama fırsat vermiyo ki devamlı kendi konuşup laf sokuyo. Ben 1 ya da 2 cümle anca konuşabiliyom

Back