Eşimle 5 aylık evliyiz ama çok tartışıyoruz

Konu fake mi bilmem ama konu sahibi attaya gitti ban yedi siz bu satırları yazarken o çok uzaklarda

Son düzenleme:
Yani iki çıplak bir hamama yakışır diyeceğim maalesef. Neyinize güvenip evlendiniz? Bu kadar eğitim ve kültür farkı olduğunu ve bunun ileride sorun yaratacağını hiç mi düşünmediniz.

Ben bağırıyor dediğiniz yere kadar okudum daha fazlasıni okumayı kaldıramam. Siddettir bu da. Kimsenin kimseye sesini yükseltme hakkı yok. Bebek yapıp bi de onunla sineye cekmeye çalışmaktansa boşanın. Düzelmiyor çünkü kimse.

Ya ben anlamiyorum biz karsimiza cikan kisileri 50tane suzgecten geçiriyoruz anasini babasini didisini dudusunu incelemekten adama dönüp bakamıyoruz dolayisiyla evlenemiyoruz ama siz masallah şapbadanak evlenmişsiniz. Hic bakmadiniz mi ailesine kendisine ne bileyim ne cabuk karar verebiliyosunuz valla bravo

Boşanın cok net ilerde kendinıze uygun biriyle evlenırsınız kulturlusunuz dunyaya bakis açınız farklı neden boyle bir hanzoyla ömür çürüteceksınız 3 dil bilipte kaynana dırdırı cekmek sıze yakısacak bir hayat degıl

Ev kurulur eşya alınır. Niyetine girilince Herşey hal olur. Eşin daha çok cahil ve yeni yeni birbirinizin huyunu öğreniyorsunuz. Alışma süreci bunlar bu süre zarfında aile terapisti ne gidebilir seniz toparlanır. Rabbim yardımcın olsun...

En basitindenedebiyat okuyan bir kadin, bir kitap muhabbeti bile yapamadigi erkekle nasil evlilik noktasina gelir?

neyden kaciyordunuz?

yanlis baslamis yanlis gidiyor yanlisi devam ettirmeyin.

Ne kadar acayip yahu
Evlilik ne saniliyor anlamadimki.
8 senede herşey guzel 5 aydami kotü.
Ele sefeye evlilik yapiliyor.
Önceden kantinci degilmiydi simdi ne degisti.
Sen deģişiceğini kestiremedinmi.
Imza atinca refah seviyesimi yukseliyor.

Neden evlendiniz? Bir de üniversite okuyorsunuz. Okuyan insanların daha mantıklı kararlar vermesini bekleyenlerdenim. O nedenle yaptığınız şeyi anlayamadım.

Bu kadar begennediginiz bu adamla evliliği bırak 8 seneyi nasıl devirdiniz acaba..konu fake gibi duruyor o ayrı bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…