Eşimle 5 aylık evliyiz ama çok tartışıyoruz

Ezik demek biraz küçümseyici oluyor ezik demeyelim de bazı yönlerden eksik desek dah iyi olur
Ama yazdığın şey tam olarak böyle hissettiğini gösteriyor bu benim bulduğum terim değil. Nasıl bir hışımla yazdıysan öyle hissettirdin. Bak şimdi de savunmaya geçiyorsun yukarıda yazdığım gibi:)

Bir şey yazıp gidicem
Farkındamısınız alıntıladıgınız her yoruma çok uzun cevap veriyorsunuz
Ve cevaplar içinde alakasız şeyler de oluyor
Konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz

ve birbirinden mantıksız
Nedenki?

Bu kadar tartışma üzerine 8 yıl birbirinizden nasıl kopmadınız?
Yapışkan mıdır? Tehdit vs yakandan düşmedi mi?
Hani üniversiteye başlayınca orada ne oğlanlar görüp iyice uzaklaşman lazımdı ondan.
Hiç mi gözün açılmadı bu bana ne kadar denk, uyuşamayız diye düşünemedin?

Neyse evlenmek hataydı o bir gerçek.
Ama bu saatten sonra hurra boşan hemen demem.
Öyle de böyle de boşanmış olacaksan, önce bir elinden geleni yap.
Evliliğini aynı evde yaşa gör, tart bakalım.
Uzaklık da iletişime engel.
İnsan sevdiğinin yüzüne bakarken kolay kolay hırçınlaşmaz.
Küçük meselelerin büyümesinde özlem de etkendir.
Baktın aynı evde de olmuyor, her şey aynı.
O zaman boşanırsın.

Değişmez, düzelmez demiyorum.
İnsanlar değişir, ilişkiler şekil alır.
Birbirini kabullenip, alttan alacağın yerleri iyi öğrenirsin.
Öğrenmek istemiyorsan da bitirirsin zaten.

Ooo 2 bayramda da bizimkilere giderizden sonra ki bdv daki diğer başlıkları görebiliyorum kocam aynı eve gecince çok degişti çalışmama izin vermiyor sürekli annesinin sözünü dinliyor annesi ne derse o oluyor anneme gidemiyorum kaynana üstüme yürüdü

Aynı eve giremeyeceğini bildiğiniz ve bu kadar küçümsediğiniz insanla neden evlendiniz ki , mecbur mu kaldınız? Yazdıklarınıza bakarsak hiçte aşık gibi durmuyorsunuz.
Edebiyat okuyorum atanınca ev kuracağız demişsiniz, edebiyat bölümünden kaç mezun var , alım ne kadar , puanı ne baktınız mı? Nasıl buna güvenerek kendinizi yaktınız böyle.
Olur da atanırsanız zaten çalışma hayatı- ortamı - imkanlar daha çok pişman olmanıza sebep olacak . Şu an boşanmak bir seçenek değilse çocuk yapmayın, ileride durumlar değişmezse boşanmanız daha kolay olur.
Gerçi aşırı eğitimli, kültürlü, 3 dilli siz zaten bunları düşünmüşsünüzdür.

Ya niye bu kadar küçümsediğin aşağıladığın bir adamla evlendin sorabilir miyim? Bak sinirli olmasına takman normal eyvallah ama yazdığın şeye bak. Güzel konuşma ve hitabeti iyi olsun istiyorum demişsin sanki şirkete eleman alıyorsun şaka mısın yahu? Adamı ezmelere doyamamışsın buradan bakınca aşırı itici görünüyorsun kusura bakma. Bir de yanlış anlama ama okuduğun bölüm, hitabet yeteneğinin güçlü olduğuna inancın falan çok fazla büyütmüşsün kendini gözünde, alelade bir bölümde okuyan başarılı bir öğrencisin alt tarafı. Tıp falan okusan adamı paspas yapardın herhalde.

Daha okuyorken ve atanma bekliyorken, esya yokken, ayri yasamaya mecburken neden evlendiniz? Evlisiniz ama ayrisiniz? Herseyi bir kenara birakin, normal bir evlilik yasadiginiz an, butun sorunlariniz biter. Evlilik sizin icin sadece adini koymak olmus daha cok.

böyle düşündüğünüz biriyle neden evlendiniz?
siz modern bi aile yok o köy çocuğu falan
benim erkek arkadaşım da köyde yaşıyor ben şehir merkezinde ama o kadar kültürü geniş ki
bazen tarih veya başka şeyler hakkında sohbet ederken ben hiç birşey bilmiyormuşum diyorum kendime
insan kendini yetiştirmeyi bilmeli

hem keşke evlenmek için eşinizin de iş güç sahibi olmasını bekleseymişsiniz. ortada ne ev var ne eşya evlenmişsiniz birlikte yaşamıyorsunuz bile.

gerçi 8 senedir eşinizi tanıyamadınız mı bu da bana çok tuhaf geldi
daha önce sizin fikirlerinize önem veriyor muydu ya da ailenizi arar sorar mıydı ziyaret eder miydi ?
evlendikten sonra mı değişti çok detay var

Ben anlamadım hadi sizlerin yaşı küçük,hadi eşinizde köyde büyümüş falan ailesini geçiyorum.ama sizin aileniz nasıl böyle bi işe onay verdi?ev yok eşya yok aynı şehirde bile değilsiniz?neden evlendiniz?

Canım en büyül hata sizin en baştan ayrı kalarak bir sevgi bağı evlilik oluşturmak olmuş eğer anlattığın gibiysr boşan derim yoksa senin geleceğine yazık

Okul bitmeden niçin evlendiniz,
Ve 8 senedir nasıl biri olduğunu ,sivesini farketmediniz mi?

Bu kadar hor gördüğünüz beğenmediğiniz biriyle, böyle saçma bir evlilik niye yaptınız

fake mi yaziyorlarlar ya okudum hadi oradan dedim

Neden iki bayramda onun ailesine gidiyormuşsunuz, siz ağaç kavuğundan mi çıktınız? Bayramda çıkın ailenizin evine gidin. Çok istiyorsa kendi gitsin anasının evine iki bayramda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…