- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Allah'ım bebeğinize şifa versin.. Yalnız adetliyken de mi size yaklaşıyor anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşin kendini dısarda muhafaza edip
eve gelince seni hazır bulmak istediğini mi söyledi
Adam hastalık,yorgunluk dinlemiyor,2 günde bir üstünüze cullaniyor ve siz hala hakkını yiyemem diyorsunuz. Yarın Allah korusun başınıza bi iş gelse cinsellik yasayamadigi icin bu adam ya sizi aldatir yada boşar. Yaşadıklarınız hiç normal değil. Kendiniz bu firsati vermissiniz bana kalırsa. Şuanda gidip özür dileyecek gibi bi haliniz var. Niye kendinizi bu kadar eziyorsunuz ?Aslında biraz eksik anlattım belki. Hakkını yiyemem Ben onun isteklerini karşılarken oda aynı şekilde benim isteklerime cevap verdi. Memnuniyetimiz hep karşılıklı oldu hatta hep öncelik bana ait oldu. Ama iste bilmiyorum gerçekten kafam o kadar dolu ki ne desem onu bile bilmiyorum. Biraz önce nişanlı görümcemin kp vefat etmiş aradım haber verdim. Uzun bir sessizlik oldu, dedimki belki ölümlü dünya, herşey boş küs kalmayalım falan diyecek. Hala aynı düşünceleri taşıyor ne yazık ki. Ertelememe kızmamış ona akıl vermeme kızmış güya. Banyonu yap dediğim için kızmış. Düşünebiliyor musunuz
Evet aynen eşimde aynı şeyleri söylüyor zaten. Sinirliyken ne söylediğini bilmiyorsun tarzında konuşuyor. Ama ben hala sözümdeyim bana göre banyo yap demek hakaretvari bir cümle değil ama anlamıyor
Annemlere bile gitmeyi düşündüm 2 gün kafamı dinlemek için aslında ama onlara ne diycem? Kaldım böyle evde
Şöyleki bazı arkadaşlarım bana kendileri anlatıyor. Kimisi eşinin ayda bir gelmesinden şikayetçi, kimisi sadece kendi işini görmesinden, ne bileyim bunun kadının ihtiyacı olduğunu bilmiyor çoğu, evli oldukları halde normal olan bir şeye ama çok ayıp gibi yaklaştıklarını anlatıyorlar. Kendi kafamda kıyas yapıyodum. Benim sıkıntı daha farklı tabi
dimi niye kölesi olmasın kiCanim azcok esin ne tarz seylerden rahataiz oluyor biliyorsundur.
Sonucta istedigin sey olacaksa niye bir iki kelimeyi degistirmeyi denemiyosunn ki
Amanin adetliyken lohusalık her neyse kadına eziyettir ve dinde haramdır böyle birseye kesinlikle boyun bukmeyin. Dinimizi örnek verin bari böyle zamanlarda dur demeyi bilinadam rahatsiz manyak.adetliyken yaklaşıyor lohusalik da yaklaşıyor tesettür fantazisi var
ama bence konu sahibi de normal değil ve yaşadıkları cinsellik de öyle
konu sahibi vermiş zaten ben olsam izin vermem konuyu açan ben değilimAmanin adetliyken lohusalık her neyse kadına eziyettir ve dinde haramdır böyle birseye kesinlikle boyun bukmeyin. Dinimizi örnek verin bari böyle zamanlarda dur demeyi bilin
Bunu bende savunuyorum. Adam bildigin anlayissiz ve bu gibilere ne denir bilmiyorum. 2 gunde bole yapan uzun sure sex yapamazlarsa ne yapar bilmemtatlim konu sahibinin yazdiklarindan anladigim , kadinin gorevi gibi goruyor cunku oyle ogretilmis , aksini dusunmuyor bile
kadin cinsel bir meta degildir , seks karsilikli zevk alinarak yapilmalidir ve he iki tarafin da istedigi zamanda yapilmalidir
kadin bunu "erkegine" karsi gorev olarak gordugu icin yasaniyor bunlar maalesef
Pardon anlamadım?
Dışarda karıya kıza baktığı için bişey yapamıyor, erekte oluyor, kendini çok tutuyor akşam eve gelince hıncını sizinle sevişerek mi atmak istiyormuş???
Bunu bende savunuyorum. Adam bildigin anlayissiz ve bu gibilere ne denir bilmiyorum. 2 gunde bole yapan uzun sure sex yapamazlarsa ne yapar bilmem
konu sahibi vermiş zaten ben olsam izin vermem konuyu açan ben değilim
aferin devam edinYanlış anlamayın komple olmuyor öyle. Nasıl diyelim, isteğini makul şekilde giderme
Allah'ım bebeğinize şifa versin.. Yalnız adetliyken de mi size yaklaşıyor anlamadim