Eşimin Yatak Baskıları...

Peki ne yapmalıyım sizce? Anlatıyorum konuşuyorum tartışıyorum. Kısır döngü haline geldi her ay aynı mesele... Çekip gideyim mi kızımla. Kendinizi benim yerime koyun. Her ay bu konu yüzünden kavga etseniz eşinizle, anneniz hasta olsa, maddi özgürlüğünüz olmasa, en ufak bi bıçak kesmesi yada el yakmasında bile aferin nasıl becerdin modunda suçlayıcı bir babanız olsa, her şeyden önemlisi depresyona yatkın ezik bir kişiliğiniz olsa siz ne yapardınız?
Evet normal değilim
bunların hepsi bahane derdim.Depresyona girmeye hakkın yok bikere. Senin dışında o kadar kötülük okadar zorluklarla karşı karşıya kalan insanlar varki. Depresyona girdim arkasına sıgınayım ay eşimin arkasına sıgınayım.
Depresyon degil korkaklık bu. Evlat eşinizdende önce geliyodur heralde? önce geliyodur diyorum
cünkü anlattıgınızdan yola cıkarak sölüyorum sevilecek bir eşiniz yok.
Ne babaya ihtiyacınız var ne kocaya. Kendi ayaklarınız üstünde durmayı öğrenin bence.

üzüldüm halinize. Benim de eşim kısmen öyle. çalışan biriyim her istediğinde olacakmış o iş. o istemeden ben yanaşmıyormuşum. Sevgim kaldı da sanki yanaşıcam sana..
siz de böyle böyle soğuyacaksınız eşinizden üzgünüm. aylarca sevişmesen aklına bile gelmeyecek. sevişirken rol yapacaksınız isteksizliğinizden.
erkekler bunu kaçırıyor maalesef. biz de insanız bizim de psikolojimiz vücudumuzu yönetiyor..
allah yardımcınız olsun

Utanarak soruyorum da kendinizi kotu hissetmiyor musunuz?
Ne biliyim birliktelik sadece tenle gerceklesmez ki, duygusal olarak yakinlastirir insani..
Bende bu tarz bisey bildigin travma etkisi gosterir kac yillik evli olmama ragmen.
Beklerse olur mu 4-5 gun..:olamaz:

Kendimi kötü hissettiğim zamanlarım çok oldu tabi ki. Ama kendimi teselli etmeye çalıştım hep. Annemler üzülmese katlanmak istemiyorum ama annem zaten daha önce benim düğünümde sıkıntıdan beyin felci geçirdi ve gözleri karanlık görüyor şu an. Dr bi daha felç olursa gözlerin gider dedi. Napıyım peki ben?gitsem Allah muhafaza bir daha olursa ben nasıl katlanırım

Konunun tüm sayfalarını okumadım ara ara göz geçirerek ilerledim. Tüm cevaplarınıza değil bazılarına denk geldim. Siz kendinizi sevmiyorsunuz yani kendinizi değerli görmüyorsunuz. İçten içe eşinizin bu mesnetsiz düşüncelerini ve kendini tatmin etme biçimini ( buna sevişme denemez) haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bakın emin olun eşinizin bi çeşit tesettür fantazisi var siz bir araçsınız. Tahminimce özellikle kapalı bir eş istemiştir bu yüzden.
Ben istemiyorsam , çocuğum hastaysa, o gün modumda değilsem, yeni Doğum yapmışsam, hastaysam kocama hayır dediysem bunun üstüne söyleyecek lafı olamaz olmamalı. Yok banyo yap lafına kızdı falan fıstık bal gibi kocanız daha doyum yaşamadığı için yarım kaldığı için kızmış. Ya çocuk gibi küsmüş.
Ben olsam şu saatten sonra isterse kendini muhafaza etmeden o bakımlı kadınların birinden birine gitse bile yanına yatmam dokunmam.

Azıcık kendi kıymetinizi bilin. Bu ne ya padişah mı bunlar.

Ben olsam ilk sakin aninda tatli tatli icimdeki herseyi dokerim konusmaya kizmaya baslayincada sus once beni dinle sonra ne diyeceksen de derim ama bunlardan en onemlisi bir kadinin cebinde en azindan 50 100 tl si mutlaka olmali boyle durumlar icin pazardan marketten 10 tl bile olsa mutlaka ayir arka cebe

Kendimi kötü hissettiğim zamanlarım çok oldu tabi ki. Ama kendimi teselli etmeye çalıştım hep. Annemler üzülmese katlanmak istemiyorum ama annem zaten daha önce benim düğünümde sıkıntıdan beyin felci geçirdi ve gözleri karanlık görüyor şu an. Dr bi daha felç olursa gözlerin gider dedi. Napıyım peki ben?gitsem Allah muhafaza bir daha olursa ben nasıl katlanırım
Peki siz daha nereye kadar karanlıkta kalacaksınız ????
Kocanız koca değil nereye kadar rencide olmaya devam edeceksiniz ??

Eşinizi bi doktora götürün terapi falan alsin
Bu nedir
Çocuk hasta üstelik öksürük krizine giriyor ve hala kendini düşünüyor! !!
Benim çocuğum hastayken eşim hadi dicek kafasında bulur oklavayi
Ki demezde demedi de şimdiye kadar

Ya bizde sorun var ya sizde
Bide sevisirken tesettür halinizle hazir olmanizi istemesi de bi tuhaf geldi
Gecelikle yapılmıyor bu is

O iş olurken değil eve gelince hazırlanmış görmek istiyor

Gerçekten biraz özel bi konu, nasıl başlayacağımı neler yazacağımı bilmiyorum. Evliliği pekmez sananlardanım galiba.
Biraz uzun olacak çünkü o kadar doluyum ki.

Derdim şu; 3.5 senedir evliyiz ve çevremdeki diğer evli olan arkadaşlarıma nazaran gayet iyi giden cinsel hayatımız vardı. Ama şu son 1 senedir öyle zannediyomuşum meğerse dedim. Şöyle ki ne zaman bugün değil yarın olsun desem, adetliyken kısmi şekilde yaklaşmasam, 3-4 günden fazla onu istemesem kavga kıyamet kopuyor, ne bakımsızlığım ne ilgisizliğim ne isteksizliğim kalmıyor herşeyi yüzüme vuruyor bu adam. İstiyo ki 2 günde bir hazırlanayım, ama öyle açık saçık değil, misafirliğe hazırlanır gibi makyaj tesettür falan. Yapamadığım zamanlar çok oldu, kızım var ve durmuyor genelde ve yüzlerce kez çok şiddetli kavgalar yaşadık hep.

Her seferinde alttan aldım özür diledim uygun dille konuştum hatta en son büyük kavgamızda bende insanım heveslerim var dedim, ki kendisi hep işten gelir pijamayı çeker oturur ama ben kadın olduğum için böyle bir lüksüm yok. Çünkü beyimiz dışarıda kendini o kadar muhafaza ediyormuş eve gelince beni hazır halde bulmak istemesi çok normalmiş. Tamam normalde benimde kadın olarak eşimi şık halde istemem anormal mi? Neyse dedim konuştuk güzelce bunu da hallettik. Dün akşam yine yaklaşmak istedi, bugün misafirim olduğu halde hazırlık yapmam gerekirken geri çevirmedim. Zar zor çocuğu uyuttum ki 3 aydır kızım bronşit nefes alamıyor akşam 2 defa hava vermişim sırf rahat uyusun diye, çocuk bu ya 1 saat sonra geri uyandı tam yarısında... Nefes alamıyor öksürüyor ağlıyor. İçim acıdı çocuğun haline istek mi kalır bende. Eşime kalktım dedim ki canım kalk git banyonu yap olmayacak böyle. Kıyameti kopardı, vay ben nasıl dermişim bunu, ne hakla söylermişim, küfretsem daha azmış, adabımla konuşacakmışım.
Dedim ki ya ne var bunda kötü bişey mi dedim, görüyorsun çocuğun halini bu halde nasıl yapalım daha uyumaz bu kız daha, saat gecenin 2.30 u. O erken kalkacağı halde bekliyomuşta bana noluyomuş, ben yumuşak davranıp alttan alıp diyecekmişim ki "canım çocuk uyandı nasıl halletsek ki acaba, hadi uyusun biraz bekleyelim"

Yani o kadar saçmaladı ve o kadar laf saydı ki bana üstteki yazdıklarım saydıklarının çerezi sadece. Çocuk acı çekerken o bir tarafını düşünüyo diye kızdım kovdum yataktan, bide onun için ayrı azar yedim, köpek gibi yalvarana kadar yüzüne bakmayacam falan dedi.

Öylede yapıyor şuan. Sabaha kadar uyumadık kızımla. Hiçbişey yemedim sıkıntıdan, migrenim tuttu, çocuk hem aç hem inliyor sızıdan, hastaneye götürmem lazım ama odun babası 5 kuruş bırakmamış ne yapıcam bilmiyorum.

Çok bunaldım gerçekten çok bunaldım. İstediklerinden fazlasını yapıyorum, çoğu kadının bilmediği, yapmadığı, çekindiği şeyleri bile yapıyorum ki memnun olsun. Ki oluyor da Ama biraz gecikme olsa, ara uzasa, ertelesek yada isteğim olmasa benden kötüsü yok, kendi işimi kendim görürüm diyor. Nefret ettirdi kendinden.

Ne yapayım akıl verin nolur.
eşiniz sizi yatakta oros... olarak goruyor bence, yaranmak için her dediğini yapmanız gerekmez, o sizin isteklerinizi karşılıyor mu acaba????
bence bırakın nasıl halledıyorsa halletsın ıster elızabeth ıster baska turlu boyle bır adamla da evlılık surmez ...

Aslında biraz eksik anlattım belki. Hakkını yiyemem Ben onun isteklerini karşılarken oda aynı şekilde benim isteklerime cevap verdi. Memnuniyetimiz hep karşılıklı oldu hatta hep öncelik bana ait oldu. Ama iste bilmiyorum gerçekten kafam o kadar dolu ki ne desem onu bile bilmiyorum. Biraz önce nişanlı görümcemin kp vefat etmiş aradım haber verdim. Uzun bir sessizlik oldu, dedimki belki ölümlü dünya, herşey boş küs kalmayalım falan diyecek. Hala aynı düşünceleri taşıyor ne yazık ki. Ertelememe kızmamış ona akıl vermeme kızmış güya. Banyonu yap dediğim için kızmış. Düşünebiliyor musunuz

bunun için arıyorsunuz da çocuğu doktora götürcem para yok diye neden aramadınız kocanızı?

Esin kendine hayat arkadasi almamis yatak arkadasi pesinde ... cinswllik onemli ama parayla tutulmus muamelesi cok kotu ben olsam pislige tirnagimi gostermem

Umarım yapabilirim...
UMARIM derken ? umarm sadece öyle mi ? bu kadar mı güçsüz sünüz ? bu kadar mı ezdirdiniz kendinizi ? bu kadar mı ezik görüyorsunuz
lütfen yapmayın kendinize cocugunuza saygınız için yapmayın bunu adam sizi resmen istismar ediyor..
siz bu kafayla devam ederseniz ohoo... biz ne desek boş.

Ben olsam ilk sakin aninda tatli tatli icimdeki herseyi dokerim konusmaya kizmaya baslayincada sus once beni dinle sonra ne diyeceksen de derim ama bunlardan en onemlisi bir kadinin cebinde en azindan 50 100 tl si mutlaka olmali boyle durumlar icin pazardan marketten 10 tl bile olsa mutlaka ayir arka cebe
tatlı tatlı içinizi dökerdiniz demek böyle bi adama. Bana garip geliyor kusura bakmayın böyle bi adama tatlı tatlı yaklaşılmaz

Yuh hamileyken son 4 ay, lohusayken de 1 ay falan yapamadık haliyle .
Eşim 1 gün sorun etmedi .
Etmemeli de , çocuğum hastayken kimsenin uckurunun peşine dusemem.
Ne babalar var allah im :KK14:
Çok üzüldüm çok.

Ö..z katkısız. Bencil. Bu kadar taviz vermeyin , siz elinizden geleni fazlasını yapmışsınız. Aklı bir tarafında çalışıyor demek ki.
Sinir oldum.

X