- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- Konu Sahibi uykusuzgibi
benim kocam yeminle cennetlik bir adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz onu memnun etmek zorunda degilsiniz.ne yani o kadinlara bakmiyor diye sizde odul olarak ne istiyosa yaparim mi diyosunuz.zaten bakmamasi gerekiyo normali bu.bu ne boyle akli fikri seyde bu kadar laftan sonea ben olsam derdim git tutma kendini kiminle istiyosan yapYok öyle değil. Yani en azından öyle umuyorum. Lüks bir mekanda çalışıyor kendisi ve bakımda birbirleriyle yarışan kadınlar geliyor oraya. Dürüst olmak gerekirse kendimi o kadınlarla kıyaslayınca ben çok bakımsız ve paspal kalıyorum. Yani işte o kadınlara bakmayıp tamamen bana odaklandığını eve gelince 2-3 günde bir beni güzel giyinmiş halde bulmak istediğini söylüyor.
Onun ihtiyacını çıkarıyoruz aradan öyle diyelim. Yoksa o iş olmuyor tabiki
Bende aynısını az önce eşim için düşündüm , gözümün içine bakıyor. Her konuda o kadar anlayışlı kibenim kocam yeminle cennetlik bir adam
aferin devam edin
bir önceki yorumum da dedim siz de normal gelmediniz bana zaten
Çok çüş, çok yuh.
Bu adamlar nerde şişiyor böyle yav?
Köpek gibi yalvarana, adam olana kadar yüzüne bakmayın.
Doğru. Ne denebilir ki. Toplum olarak yapabileceğim tek şey yeni nesili bilinçli yetiştirmek.Peki ne yapmalıyım sizce? Anlatıyorum konuşuyorum tartışıyorum. Kısır döngü haline geldi her ay aynı mesele... Çekip gideyim mi kızımla. Kendinizi benim yerime koyun. Her ay bu konu yüzünden kavga etseniz eşinizle, anneniz hasta olsa, maddi özgürlüğünüz olmasa, en ufak bi bıçak kesmesi yada el yakmasında bile aferin nasıl becerdin modunda suçlayıcı bir babanız olsa, her şeyden önemlisi depresyona yatkın ezik bir kişiliğiniz olsa siz ne yapardınız?
Evet normal değilim
ben adamın kimsenin göze alamayacağı cinsel sapkinliklarina evet demezdim mesela.yada tüm ömrümü onu tatmin etmek için harcamazdim.Peki ne yapmalıyım sizce? Anlatıyorum konuşuyorum tartışıyorum. Kısır döngü haline geldi her ay aynı mesele... Çekip gideyim mi kızımla. Kendinizi benim yerime koyun. Her ay bu konu yüzünden kavga etseniz eşinizle, anneniz hasta olsa, maddi özgürlüğünüz olmasa, en ufak bi bıçak kesmesi yada el yakmasında bile aferin nasıl becerdin modunda suçlayıcı bir babanız olsa, her şeyden önemlisi depresyona yatkın ezik bir kişiliğiniz olsa siz ne yapardınız?
Evet normal değilim
Siz onu memnun etmek zorunda degilsiniz.ne yani o kadinlara bakmiyor diye sizde odul olarak ne istiyosa yaparim mi diyosunuz.zaten bakmamasi gerekiyo normali bu.bu ne boyle akli fikri seyde bu kadar laftan sonea ben olsam derdim git tutma kendini kiminle istiyosan yap