Eşimin yaptığı normal mi acaba?

nejlasonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
16
-1
24
Teyzesi aradı teyzesi konuştuğunda konuştuğu şeyler duyuluyordu teyzesi kaptı sonra annesi aradı bu sefer hiç bir şey duyulmaz oldu
Yaylada bir ev satılık var eşim de kaynanam da bana sormuyor yani sorulmaması normal mi?
Sen ne düşünüyorsun diye kendileri karar veriyor bakıyorlar canımı sıkıyor (eşim yeni araba aldı cebin de beş kuruş yok satın alınacaksada benim elimdeki altın satıracak kesin şöyle bir şey var adam akıllı bir ev olsaydı satarım konumu düzgün olmayan bir ev yeri hiç düzgün değil bildiğiniz dikey bir yer )
Eşime sordum kaptıktan sonra ne oldu diye bir şey mi oldu sustu önce tekrar sordum geçen yayla da ev varya onu konuştuk diyor (neyi merak ediyorsun der gibi) söyledi

Son düzenleme:
Anadiliniz Türkçe değil sanırım? Kurduğunuz cümleler anlaşılmaz ve devrik cümle. Konunun başı yok, ortasında bir şeyler var, sonu yok. Kim ne yapmış ne demiş, tam anlamak da mümkün değil. Daha düzgün cümlelerle kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz bence.

Türkçem biraz zayıf yurt dışında yaşadım çocukluğumda sonra orta yaştan 13 14 yaşından sonra Türkiye'ye geldim

Senin altınları bozdurma fikrine nerden kapıldı be

soramıyor musunuz eşinize duydum konuşuyordun
söyler misin ne ile alacaksınız o evi 5 kuruş paranız yok vs vs diye
açık kapı bırakmayacaksınız

bu arada sosyal yardıma bu adamı az da olsa para gördürme için mi başvuru yapmaya kalktınız

Sosyal yardıma başvurmam nedeni evet elimde harçlık olsun diye eşim vermiyor değil veriyor ben zaten işkur da mesleki eğitim kurslarını takip ediyorum ama bir türlü çıkmıyor yada zamanı geçmiş şu an onu bekliyorum
Örnek vereyim mutfağın kapısı yok ve onun karşısında direk dış kapı geliyor bende ben kapı perdesi alalım dedim gereksiz dedi onun yerine kapı takalım dedi bend kapı taksan nasıl takacaksın ancak sürgülü olur ama bende mutfağı o kapının takılacağı yere mesela küçük bir masa alasım var ondan bazı şeyler mesela bunun gibilere gereksiz diyor almıyorum o yüzden başvurdum başvurmadan da zaten mesleki kursları takip ediyordum

Soruyorum eşime sorumuyorum değil ama cevap vermiyor yada zaten duydun onun dışında başka bir şey yok diyor

Madem onlar seni mevzuya dahil etmiyorlar sen de aptala yat bir şey sorma. Altınlarını isterlerse de avucunuzu yalayın de. Kaynanan kendi alacaktır belki sadece oğluyla istişare ediyordur o zaman yapacak bir şey yok.
Sormayacağım artık sıkıldım bende üç tane şeyden rahatsız oluyorum işte gizli gizli yapılıyor olması fısır fısır konuşmalar oluyorlar (benim annem de yapıyor bunu normal diyor çıldıracağım yanlış anlıyorum ben) birde evlenmeden önce tek bende değil diğer çocukların da kalacak dediler öyle olmadı sürekli bende kalıyor ev sahibini kızı sordu diğer çocuklarına gitmiyor musun?
Bir çocuğum evi küçük bir oda bir salon iki tane çocuğu var dedi diğerinin de 12 gün kaldım o gelinden hiç hazzetmez burada (benim evimde) daha çok kalıyorum dedi rahatsız oldum eşimde kendisi de anladı en sonda kv söyledi kendi ağzıyla hiç bir şeye karşımız oldu ondan sonra şey oldu zaten yapıyordu da hep bende kalacağını niyetliydi zaten o yüzden sürekli işi ucundan tutuyor ağırlık yapmayım diye o düşünce ile yapıyor o şekilde anlatabildim mi?
Konuşmalar kendine ait olsa anlarım meslea merak etmem umureye gidecek esimle konuşsun isterse gizli gizli fark etmez ama ucu eşime eşimin eşi karısı olduğuma göre beni de ilgilendiriyor öyle olduğuna göre gizli gizli konuşulması rahatsız ediyor beni
Birde beni ilgilndiren bir şey olduğunda fısır fısır kendisi veya başka bir şey olduğunda sesiz konuşuluyor diğer gelinin arkasında konuşunca yüksek sesle konuşuyor

zaten duydum da beş kuruş paran yok ne ile alacaksın deseniz ya
pasif davranmayın

Ben doğru mu anladım
Ev alacak kadar altınıniz var ve sosyal yardima basvuruyorsunuz
Cikti mi bari
Şunu merak ediyorum Allahtan korkmuyor musunuz nasıl altindan kalkacaksiniz bu vebalin

Ben doğru mu anladım
Ev alacak kadar altınıniz var ve sosyal yardima basvuruyorsunuz
Cikti mi bari
Şunu merak ediyorum Allahtan korkmuyor musunuz nasıl altindan kalkacaksiniz bu vebalin
Ev alacak para yok sizde nasıl anladınız canım
Yayla evi zaten 250bin civarı o kadar para edecek altında yok
Birde o yardıma bazı şeyleri alamadım için eşime gereksiz geliyor ayrıca işkura başvurmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…