Eşimin yaptığı normal mi acaba?

nejlasonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
16
-1
24
Teyzesi aradı teyzesi konuştuğunda konuştuğu şeyler duyuluyordu teyzesi kaptı sonra annesi aradı bu sefer hiç bir şey duyulmaz oldu
Yaylada bir ev satılık var eşim de kaynanam da bana sormuyor yani sorulmaması normal mi?
Sen ne düşünüyorsun diye kendileri karar veriyor bakıyorlar canımı sıkıyor (eşim yeni araba aldı cebin de beş kuruş yok satın alınacaksada benim elimdeki altın satıracak kesin şöyle bir şey var adam akıllı bir ev olsaydı satarım konumu düzgün olmayan bir ev yeri hiç düzgün değil bildiğiniz dikey bir yer )
Eşime sordum kaptıktan sonra ne oldu diye bir şey mi oldu sustu önce tekrar sordum geçen yayla da ev varya onu konuştuk diyor (neyi merak ediyorsun der gibi) söyledi

Son düzenleme:
Parası yoksa ve senin altinlarinla bu işi yapacaksa eninde sonunda sana danışmak zorunda sen de istersen vermeme hakkına sahipsin. Tabi eşin zorla alıp ya da arkandan satacak biri değilse.

Kim neyi kaptı?

Birşey almak için eşinin altınına göz diken erkekler çok itici ve gereksiz geliyor bana.

Birşey almak için eşinin altınına göz diken erkekler çok itici ve gereksiz geliyor bana.
Daha net değil alıp alamayacağı ama beş kuruş parası yok hepsi para aldı bir sürü borç aldı oradan buradan tencere alacağım mesela en basit örnek vereyim alamıyorum toparlansın diyorum öyle ama herkesin düşüncesi farklı tabi

Sen eşine böyle acımaya devam et, bak o seni ciddiye alıp birşeyi paylaşmıyor bile. Bukadar iyi olmayın

Parası yoksa ve senin altinlarinla bu işi yapacaksa eninde sonunda sana danışmak zorunda sen de istersen vermeme hakkına sahipsin. Tabi eşin zorla alıp ya da arkandan satacak biri değilse.
Öyle biri değil ama sürekli bu fısır fısır konuşmalar da beni rahatsız ediyor benim evimde sürekli oluyor soruyorum susuyor işi halledip yapacakları zaman bu ne olursa olsun sonra bana gelip haber veriliyor kaynanam da ben de oturması benim canımı sıkıyor evim de rahat edemiyorum ne yapacağım bilmiyorum

sizin altınlara göz dikmese de paylaşmaması gıcık. siz de ailesisiniz artık. böyle bi durum var ne dersin diye önünüzden geçse yeter zaten. bence paylaşılmalı, fikri alınmalı bu tarz konularda eşlerin dışlanmış hissetmemeleri için. benden gizlense fısır fısır üzülürdüm. insan en yakın arkadaşı ile bile paylaşıyor alıncak satılcak evi vs, eş ne demek.

Eşinizin sizden saklaması, size sormaması yanlış. Açık açık sorun, istemediğiniz evi değil altın maaşıyla da almamalı. Orta yol bulunmalı her zaman.

Fakat ben evdeki birikimi bileziğe çevirince tek başına kadına ait olduğunu da düşünmüyorum.

Eşim ile kayananam bunu sürekli yapıyor gizlemek işini en son benim haberim oluyor kendi evimde karar verildikten sonra tabi en büyük gelin de bundan rahatsızdı sürekli rahatsız oluyormuş o zaman kayananm da dedi ki herşeyi bilmek istiyor merak ediyor ne konuşuyorsak diyordu
Evet tek başıma ait değil ama eşimin dediğine göre konumunu çok iyi değil o kadar Birikim yapıyorsun saçma sapan bir konum için kimse zaten o birikimi satıp öyle ev almaz sadece üç ay için sırf yazın oturmak için bilemiyorum

sanırım kayınvalideniz ortak alalım diyor, eşiniz de para olmadığından altın bozmak isteyecek alınacaksa.
burada asıl problem sizinle hiçbir şey paylaşılmaması. eşiniz aile olmanın ne demek olduğunu bilmiyor sanırım, sizi bas baya yok sayıyor. kenarda yüklü miktarda bir birikim olsa, size muhtaç olunmasa bile alınmayı planlanan herhangi bir şey sizi dahil edip, fikriniz sorularak yapılmalı. "ikiniz" yapmalısınız yani bu alımı satımı vs.. eğer annesiyle konuşacaksa bu konuları, size yokmuşsunuz gibi davranacaksa sizinle ne işi var?

Görücü usulü mu evlendin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…