- 5 Kasım 2024
- 16
- -1
- 24
-
- Konu Sahibi nejlasonmez
Parası yoksa ve senin altinlarinla bu işi yapacaksa eninde sonunda sana danışmak zorunda sen de istersen vermeme hakkına sahipsin. Tabi eşin zorla alıp ya da arkandan satacak biri değilse.Teyzesi aradı teyzesi konuştuğunda konuştuğu şeyler duyuluyordu teyzesi kaptı sonra annesi aradı bu sefer hiç bir şey duyulmaz oldu
Yaylada bir ev satılık var eşim de kaynanam da bana sormuyor yani sorulmaması normal mi?
Sen ne düşünüyorsun diye kendileri karar veriyor bakıyorlar canımı sıkıyor (eşim yeni araba aldı cebin de beş kuruş yok satın alınacaksada benim elimdeki altın satıracak kesin ama bu onları adam akıllı bir ev için satarım konumu düzgün olmayan bir ev için değil yeri hiç düzgün değil bildiğiniz dikey bir yer )
Eşime sordum kaptıktan sonra ne oldu diye bir şey mi oldu sustu önce tekrar sordum geçen yayla da ev varya onu konuştuk diyor (neyi merak ediyorsun der gibi) söyledi
Kim neyi kaptı?Teyzesi aradı teyzesi konuştuğunda konuştuğu şeyler duyuluyordu teyzesi kaptı sonra annesi aradı bu sefer hiç bir şey duyulmaz oldu
Yaylada bir ev satılık var eşim de kaynanam da bana sormuyor yani sorulmaması normal mi?
Sen ne düşünüyorsun diye kendileri karar veriyor bakıyorlar canımı sıkıyor (eşim yeni araba aldı cebin de beş kuruş yok satın alınacaksada benim elimdeki altın satıracak kesin ama bu onları adam akıllı bir ev için satarım konumu düzgün olmayan bir ev için değil yeri hiç düzgün değil bildiğiniz dikey bir yer )
Eşime sordum kaptıktan sonra ne oldu diye bir şey mi oldu sustu önce tekrar sordum geçen yayla da ev varya onu konuştuk diyor (neyi merak ediyorsun der gibi) söyledi
Teyzesi aradı teyzesi konuştuğunda konuştuğu şeyler duyuluyordu teyzesi kaptı sonra annesi aradı bu sefer hiç bir şey duyulmaz oldu
İşte kaynanam eşime böyle bir ev alalım mı diyorEvi kim alıyor esin mi kv mi?
Kaynanan alıyor o zaman senin altınların ne alakaİşte kaynanam eşime böyle bir ev alalım mı diyor
Daha net değil alıp alamayacağı ama beş kuruş parası yok hepsi para aldı bir sürü borç aldı oradan buradan tencere alacağım mesela en basit örnek vereyim alamıyorum toparlansın diyorum öyle ama herkesin düşüncesi farklı tabiBirşey almak için eşinin altınına göz diken erkekler çok itici ve gereksiz geliyor bana.
Kaynanam da beş kuruşu yok üç tane bileziği var oda o evin parası etmiyor illa eşimden isteyecek o parayı ama ikisinde de yok o kadar bir atılanlar varKaynanan alıyor o zaman senin altınların ne alaka
Daha net değil alıp alamayacağı ama beş kuruş parası yok hepsi para aldı bir sürü borç aldı oradan buradan tencere alacağım mesela en basit örnek vereyim alamıyorum toparlansın diyorum öyle ama herkesin düşüncesi farklı tabi
Öyle biri değil ama sürekli bu fısır fısır konuşmalar da beni rahatsız ediyor benim evimde sürekli oluyor soruyorum susuyor işi halledip yapacakları zaman bu ne olursa olsun sonra bana gelip haber veriliyor kaynanam da ben de oturması benim canımı sıkıyor evim de rahat edemiyorum ne yapacağım bilmiyorumParası yoksa ve senin altinlarinla bu işi yapacaksa eninde sonunda sana danışmak zorunda sen de istersen vermeme hakkına sahipsin. Tabi eşin zorla alıp ya da arkandan satacak biri değilse.
Tüm hata esinde o zaman.Kaynanam da beş kuruşu yok üç tane bileziği var oda o evin parası etmiyor illa eşimden isteyecek
Kim neyi kaptı?
Eşinizin sizden saklaması, size sormaması yanlış. Açık açık sorun, istemediğiniz evi değil altın maaşıyla da almamalı. Orta yol bulunmalı her zaman.
Fakat ben evdeki birikimi bileziğe çevirince tek başına kadına ait olduğunu da düşünmüyorum.
Görücü usulü mu evlendin ?Öyle biri değil ama sürekli bu fısır fısır konuşmalar da beni rahatsız ediyor benim evimde sürekli oluyor soruyorum susuyor işi halledip yapacakları zaman bu ne olursa olsun sonra bana gelip haber veriliyor kaynanam da ben de oturması benim canımı sıkıyor evim de rahat edemiyorum ne yapacağım bilmiyorum