esimin yaptığı ne simdi

Esinin yaptigi büyük saygisizlik , dokumleri incelemesi sana inanamayip buna gerek duymasi .
Ama sen yinede takma , tartisma bosver Hamilesin tartismada sinirlenirsin kendini ve bebegini dusun...

Ama oturup sakince cok kirildiginida belirt.

Neden kendini bu kadar eşine açıklamak zorunda hissediyorsun.Ya da harfi harfine neden eşine hesap veriyorsun.Onun sana böyle davranmasının yolunu sen açıyorsun.

Esinin yaptigi büyük saygisizlik , dokumleri incelemesi sana inanamayip buna gerek duymasi .
Ama sen yinede takma , tartisma bosver Hamilesin tartismada sinirlenirsin kendini ve bebegini dusun...

Ama oturup sakince cok kirildiginida belirt.
Takmamak elde değil ben onu bu kadar düşünürken onun bana bunu yapmasi tartışma çıkmasın diye uğraş verdikce herşey beni oldukça zorluyor oturup sineye cekmekte halletmiyor bilmiyorum nasıl bi yol izlemeliyim hic bi fikrim yok aksam sakince konuşmaya calisicam bakalım ne olacak

Neden kendini bu kadar eşine açıklamak zorunda hissediyorsun.Ya da harfi harfine neden eşine hesap veriyorsun.Onun sana böyle davranmasının yolunu sen açıyorsun.
Normalde bu kadar ayrıntıya girip anlatmam ama bu sefer ayrıntılı anlattım ve bu kadar anlatmam kafi geldimi şeklinde tavır yaptığımı düşündüğüm için acikladim

Sanırsın ki beyimiz hamile!

Ben olsam daha baştan nasıl bitirdin dediğinde yedim anacım yedim.
Kalsın senin iyiliğin istemem randevu falan der kapatırdım telefonu.

Fazla alttan alarak iyi yapmıyorsunuz.

Bizim arastirma hakkımiz varsa onlarında var. Sende onu arastır.

hey allahımm ortada hamilelikle ilgili bir sağlık problemi varken girdiği konulara bak.

bence eşine eve geldiğinde hatırlatman gereken bu.

madem radyasyondan dem vuruyor polikliniğe beraber gidelim veya dur ben senin için arayayım diyebilirdi.

hiç inandırıcı gelmedi radyasyon bahanesi.

Sanırsın ki beyimiz hamile!

Ben olsam daha baştan nasıl bitirdin dediğinde yedim anacım yedim.
Kalsın senin iyiliğin istemem randevu falan der kapatırdım telefonu.

Fazla alttan alarak iyi yapmıyorsunuz.
Evet şuan alttan alarak iyi yapmadigimin çok iyi farkına vardım umarım bundan sonrasi için bu olanlar iyi bi ders olur bana

Radyasyon olayı tamamen durumu kurtarma cabasindan çıkan bi durum zaten konuyu toparlamak istedi ama basarili olamadı malesef

Ver anacım tavizleri ver.
Karnın burnunda ne işler karıştıracakmışsın?
2 çift laf etmiş bu mu yani derdi?
Sen normalde çalışıyor musun? Ev hanımımısın?

Ver anacım tavizleri ver.
Karnın burnunda ne işler karıştıracakmışsın?
2 çift laf etmiş bu mu yani derdi?
Sen normalde çalışıyor musun? Ev hanımımısın?
Yok şuan icinn calismiyorum mesleğini elime almama az bi zaman var

İnşallah mesleğini eline alırsın. Böyle 3 kuruş için laf eden insanlara ifrit oluyorum. Yeminle.
aramızda para hic bi zaman sorun olmadı çok şükür eşim burada konuştuğum kişileri problem yaptı yani ondan gizli başkalarıyla konuştuğumu düşündüğünü düşünüyorum para konusunda eli açıktır hep o konuda hakkini yiyemem

çok onur kırıcı insanın fikri neyse zikri de odur

8 aylık hamile eşine bunu yakıştırıyorsa çok vicdansız biri

Hamilelik hormonlarınız kocanıza bulaşmış. Acilen bir doktora görünsün kaç aylıkmış bebek diye. Şaka bir yana kocam benim dakikalarımı kontrol etseydi ben o adamın daha yüzüne bakmazdım. Tavrınızı alın. Kendine gelsin. Bu ne ya! Burada ne zaman bir hamile kadın konusu görsem kocasının hormonları ondan daha depreşik oluyor.

Kadınlar hamile kalıyo erkeklerin psikolojisi kopuyor anlamadım ki. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…