Eşimden hic beklemedi gim şeyler açıkçası bunlar çünkü gozumun içine bakan bi eşim vardı benim bundan önceki olayla bu olay beni oldukça şaşkınlığa uğrattı neden bu tarz şeyler yapıyor anlamıyorum onun yapacağı şey değil bana gore ve ben buna gerçekten anlam veremiyorumkendi alıp gezdiremiyorsa karısını bu neyin dırdırı. o hattınızdaki dakikalar zaten sizin ihtiyacınız olduğu için bu kadar.eşinizin beyni sulanmış.sonuçta siz hamile kalana kadar da tüm hücreleriniz bilgisayar başında radyasyonlanıyordu. telefonu alıpta göbeğine koymadığına göre.kendi bu halde olmadığı için uzaktan sallaması kolay.
Çok haklisiniz aynısını ben yapsam guvenmiyor olurum ve suçlu ben olurumErkekler nedense hiç yaptıklarının farkında olmuyolar ne varki bunda canım diyorlar ama aynısını biz kadınlar yapsak başlarlar saydirmaya yok bana güvenmiyor musun yok şöyle yok böyle diye kıyameti koparirlar
Siz kendinizin teklif etmeniz durumunda bakmasinda bi sakınca elbette ki yok bana kimleele konuştum deyip ben kimlerle konuştuğumu söyleyip üzerine bi inceleyeyim bakalım demesi benim canımı sıktı elbetteki ne esler var Allaha şükür sansliyim eşim konusunda ama bazen farkında olmadan bu gibi durumlarda çok kırıyorBence o kadar büyütülecek bir şey değil. Gününüzü üzgün geçirdiğinize değmez. Ben bazen kendim teklif ediyorum bir bakalım ne ara harcamışım diye. Ama kayınvalidemlerle de Konuştuğum için çok, belki o yüzden eşim bir şey demiyo. Benim fikrim evet Hatalı ama inanın daha korkunç Eşler var. Tatlı dille anlatıp çözersiniz umarım. Allah daha kötüsünü yaşatmasın inşAllah :) yangına körükle gitmeye gerek yok bence :)
Bende çok şaşırdım o an ne diyecegimi ne yapacagimi bilemedim zaten hic biseyimi saklamiyorum telefonun devamlı ortalıkta alır eline bakar da hani öyle kullanır gelimi istediği zaman arada faceme falan bakar kim ne paylaşmış diye öyle mesajlarına bakma durumu yok ama bu durum çok kırıcı geldi bana hamilelik ten dolayı da alınganlık yapiyor durumuna düşmek istemediğimi için fikirlerinizi merak etiğin için açma gereği duydum konuyu
İlk bastan öyle deseydi yada sifremi istemeyip ben sunlarla konuştum öyle bitti dediğimde bana bebek için çok zararlı daha az konuş bence deseydi hic boyle dusunmezdim ama sifremi istemesi çok üzdü beni ki şimdiye kadar hic bu kadar konuşan bibinsan değilim su son 2-3 haftadır olan şeylerden kaynaklı dertleşme ihtiyacım kendimi yatıştırma kafa dağıtma ihtiyacım olduğu için bu kadar konuşuldu gerektiğinde onun ailesini de arıyorum onlarla da konuşuyorum elimden geldiğincedoğru bebek için çok zararlı da
eşin baştan böyle deseydi haklı adam derdim
ama şifreni falan istemesi çok gıcık gerçekten
acaba şey diye mi düşündü hiç benim ailemi aramıyor hep kendininkileri arıyor diye
Benide üzen bu oldu zaten eşime konduramiyorum bu imayi bana etmiş olmasiniBence hamilelikle de alakası yok.
Kim olsa kırılır.
Resmen başka şeyler ima etmiş.
Esimle konuşurken hakli olduğumu bildiğim halde haksiz duruma dusuyorum ben artniyetli düşünen oluyorum yada fazla kırılgan alınan oluyorum o yüzden bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum
Zaten her olayda tartışma cikmasin diye uğraşıyorum alttan almaya calisiyorum uzulmesin cani sıkilmasin diye ses etmiyorum sineye cekmeye calisiyorum su son 1 aya kadar hic boyle dertlerimiz yoktu çok şükür olanları huzurumuzu bozmadan kendim sineye çekerek halletmeyi başardım ama bugünkü yaptığı çok daha agir geldi
Faturalı yaptirmam neyi değiştirecek kikesinlikle büyük yanlış yapmış eşin..ama sen şimdi bebeğini düşün..hiç kafana takma cahillik yapmış işte bir anlık..dışarı çıktığın gibi git hemen faturalı yaptır hattını..
Hakli olduğumu düşünüyorum ve kendimden eminim zaten dokümana baktığında da ailem dışında bi numara göremedi konuşmak için akşamı bekliyorum yazisarak bu olayı onunla konuşmak istemiyorum şuan o yüzden susuyorumEğer haklıysan bekleme o an ver tepkini,
ya da tepkini belirten bir cümle olsun söyle .
Eşin yaptığını haklı çıkmak için normalleştirmeye çalışacaktır senin karşında .
Asla geri adım atma kendinden emin konuş ve hata yaptığını, hatalı davrandığını eşine vurgula .
Merhaba kizlar
Aslında uyeligim bu değil ama baska bi konu için açmıştım ama uzun ve karışik olduğu için yazmaktan vazgecmistim neyse simdi ki konum ise bambaşka birşey
Şuan bile ağlıyorum bilmiyorum belki ağlayacak birşey yoktur ama çok agirima gitti nedense
Sabah annemle konuştuk konuşurken benim dakikam bitti tel kapandı sonra annem aradı yine devam ettik
8 aylık hamileyim 2 gündür sirtimdan karnına vuran agrilarim var annemle teli kapattıktan sonra esime faceden yazdim ağrının geçmediğini ara ara azalıp çoğaldığını oda evin yakınında bulunan semt poliklinige git dedi öyle değince bildiğim kadarıyla netten randevuyla çalışıyorlardı bi kere gittiğimiz de öyle demişlerdi bende netten
POLİKLİNİĞİn numarasini buldum eşime faceden yazdım arayıp sorarmisin randevu veriyorlar mi benim kontör bitti dedim oda kontör yukleyeyim sana dedi bende yarin yüklersin tarife yarin yenilenecek dedim oda senin dakikan mi bitti dedi bende mesaja.
Baktim evet dk bitmiş dedim
bana 1000 dk nasıl bitirdin benim yanimdayken kimlerle konuştun bu kadar dedi
bende annemlerle konuştum kimlerle konuscam dedim oda 1000 dakikanin hepsinimi dedi
bende dedimki şimdiye kadar hep dklarim yanıyordu o yüzden son zamanlarda ben arayanların hep mesgule atıp kendim ariyordum ki bunu kendisi evdeykende aradiklarinda kapatip kendim teyzemleri kardeşimi annemi vs kim ararsa ben ariyordum
ilk defada 1000 dk yi bitirdim yarısından çoğu yanıyordu bu sıralar konusmaya oldukça ihtiyacım var çünkü burada bi Allahın kulunun yüzünü gördüğüm yok es dost denen bi cevrem yok hamilelik ten dolayı zaten eve tikildim hamile olmasam en azından kendi başına da olsa çıkar dolaşırım
neyse eşim ne dese begenirsiniz s yazıp 7000 e yollarmisin bakalım inceleyeyim napmissin değince basımdan kaynar sular döküldü
bende gönderdim verdim şifreyi incele bakalım ne bulacaksın dedim bulduğu numaraları bana atıyor kardeşimin annenin teyzemin ve kendi numaraları sadece bu arada tabi ben gözyaşlarını tutamadım eşim benim dediğime inanmayıp inceleme gereği duydu ne bekliyordu anlamıyorum yada ne düşünceyle boyle yaptı beni çok kırdı nedense bu.
is yerinde ve faceden yazistigimiz için çok birşey söylemedim facede yazışarak tartışmak istemiyorum çünkü olabildigimden fazlaca sakin yazmaya ccalistim. İncelemiş bakmış kimlerle konustuguma
neyse bu seferde annemle uzun konusmama birşeyler demeye başladı iste ne konusuyorsunuz dedi bende bugün konuştuklarimizi anlattım yeterli oldumu daha anlatayimmi dedim bana dediği şey sen Bizimkilerden de aciniyorsundur annene dedi (başka bi olaydan ötürü)ikinci soku yaşadım ben eşim üzülmesin diye herşeyi yaparken ondan boyle biseyi duymak daha çok kırdı beni dedim ne diye acinayim sizinkilerden dedi bu nasil bi konuşma dedim oda bilmem yazmış bende gerçekten bilmiyorsun ne dediğini dedim oda bi keresinde 77 dk konusmussun annemle değince bende bu sefer farkindamisin bilmem ama burda ne inle cinle muhabbetim var birakta annemlerle Konuşayım burada insan gordugum yok dedim aksam olsunda eve gel diye bekliyorum değince kendini geri cekti
Birşey demedim sadece bebek için radyasyon zararli falan demeye başladı anlicaniz olay farkli boyuta geçti siz olsanız ne düşünürdünüz şuan için eşime çok net bi tepki belirtmedim ama hamilelik ten mi bilmiyorum çok kirildim simdi ise hic birşey yokmuş gibi yazışmaya devam ediyoruz ama içimde ne fırtınalar var aksam olup eve gelmesini bekliyorum konuşmak için
Haklisiniz huzurum kaçmasın aman başkaları yuzunden ben huzurunu bozmayayim diye çok yüz verdim ama üzülen yine ben oldum 2-3 saate evde olur ve bu konuyu konuşmadan kapatmaya niyetim yokÇok ama çok yüz vermişsiniz. Huzurunuz kaçmayacak diye her şeyi de alttan almayın. Haketmediğiniz muamelelere onay vermeyin. Şu durumda bile alttan almışsınız. Eşinizin tavrı çok kırıcı. Siz de onun bu tavrının yanlış olan noktalarını anlatmaya çalışın sakince.
En azindan kulaklık kullan canım o etkisini azaltiyomus. Tabi ki insan bazen bunalip konuşacak dertlesecek birini arıyor eşin çok dusuncesiZLIK etmiş bi guven problemi var belli zatenYok normalde bu kadar çok konusmam dediğim gibi 1000 dk bin yarısından çoğu her ay yanıyordu zaten bu sefer bazı ailevi olaylar vardı burada konuşacak kimsem olmadığından ve esimde beni anlamadigindan çünkü o konuda kendini hakli görüyordu bende ailemle dertleşme ihtiyacı hissettim çünkü diğer turlu ağlama krizlerine giriyordum sabahtan aksama kadar başka turlu rahatlayamiyordum
Geç farkına vardı yaptiginin sonradan bebeğimizle toparlamaya çalıştı ama is isten çoktan geçti. Malesefeşin önce s.çmış sonra da sıvamış bence...
hem kontur bitti derdi olmıcak..hemde her ay fatura dökümü alırsın dosyalarsın koyarsın önüne..hatısını daha iyi anlar.....Faturalı yaptirmam neyi değiştirecek ki
Su dk ya kadar aramızda güven problemi olduğunu hic düşünmemiştim boyle biseyde hic sezmemisrim su ana kadar genelde sesi dışa vererek konuşmaya çalışıyorumEn azindan kulaklık kullan canım o etkisini azaltiyomus. Tabi ki insan bazen bunalip konuşacak dertlesecek birini arıyor eşin çok dusuncesiZLIK etmiş bi guven problemi var belli zaten
Olabilir aslındahem kontur bitti derdi olmıcak..hemde her ay fatura dökümü alırsın dosyalarsın koyarsın önüne..hatısını daha iyi anlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?