esimin yaptığı ne simdi

Eşimden hic beklemedi gim şeyler açıkçası bunlar çünkü gozumun içine bakan bi eşim vardı benim bundan önceki olayla bu olay beni oldukça şaşkınlığa uğrattı neden bu tarz şeyler yapıyor anlamıyorum onun yapacağı şey değil bana gore ve ben buna gerçekten anlam veremiyorum

Çok haklisiniz aynısını ben yapsam guvenmiyor olurum ve suçlu ben olurum

Bence o kadar büyütülecek bir şey değil. Gününüzü üzgün geçirdiğinize değmez. Ben bazen kendim teklif ediyorum bir bakalım ne ara harcamışım diye. Ama kayınvalidemlerle de Konuştuğum için çok, belki o yüzden eşim bir şey demiyo. Benim fikrim evet Hatalı ama inanın daha korkunç Eşler var. Tatlı dille anlatıp çözersiniz umarım. Allah daha kötüsünü yaşatmasın inşAllah :) yangına körükle gitmeye gerek yok bence :)

Siz kendinizin teklif etmeniz durumunda bakmasinda bi sakınca elbette ki yok bana kimleele konuştum deyip ben kimlerle konuştuğumu söyleyip üzerine bi inceleyeyim bakalım demesi benim canımı sıktı elbetteki ne esler var Allaha şükür sansliyim eşim konusunda ama bazen farkında olmadan bu gibi durumlarda çok kırıyor

doğru bebek için çok zararlı da
eşin baştan böyle deseydi haklı adam derdim
ama şifreni falan istemesi çok gıcık gerçekten
acaba şey diye mi düşündü hiç benim ailemi aramıyor hep kendininkileri arıyor diye

Bence hamilelikle de alakası yok.
Kim olsa kırılır.
Resmen başka şeyler ima etmiş.

İlk bastan öyle deseydi yada sifremi istemeyip ben sunlarla konuştum öyle bitti dediğimde bana bebek için çok zararlı daha az konuş bence deseydi hic boyle dusunmezdim ama sifremi istemesi çok üzdü beni ki şimdiye kadar hic bu kadar konuşan bibinsan değilim su son 2-3 haftadır olan şeylerden kaynaklı dertleşme ihtiyacım kendimi yatıştırma kafa dağıtma ihtiyacım olduğu için bu kadar konuşuldu gerektiğinde onun ailesini de arıyorum onlarla da konuşuyorum elimden geldiğince

kesinlikle büyük yanlış yapmış eşin..ama sen şimdi bebeğini düşün..hiç kafana takma cahillik yapmış işte bir anlık..dışarı çıktığın gibi git hemen faturalı yaptır hattını..

Esimle konuşurken hakli olduğumu bildiğim halde haksiz duruma dusuyorum ben artniyetli düşünen oluyorum yada fazla kırılgan alınan oluyorum o yüzden bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum

Eğer haklıysan bekleme o an ver tepkini,
ya da tepkini belirten bir cümle olsun söyle .
Eşin yaptığını haklı çıkmak için normalleştirmeye çalışacaktır senin karşında .
Asla geri adım atma kendinden emin konuş ve hata yaptığını, hatalı davrandığını eşine vurgula .

Çok ama çok yüz vermişsiniz. Huzurunuz kaçmayacak diye her şeyi de alttan almayın. Haketmediğiniz muamelelere onay vermeyin. Şu durumda bile alttan almışsınız. Eşinizin tavrı çok kırıcı. Siz de onun bu tavrının yanlış olan noktalarını anlatmaya çalışın sakince.

Faturalı yaptirmam neyi değiştirecek ki

Hakli olduğumu düşünüyorum ve kendimden eminim zaten dokümana baktığında da ailem dışında bi numara göremedi konuşmak için akşamı bekliyorum yazisarak bu olayı onunla konuşmak istemiyorum şuan o yüzden susuyorum

eşin önce s.çmış sonra da sıvamış bence...

Haklisiniz huzurum kaçmasın aman başkaları yuzunden ben huzurunu bozmayayim diye çok yüz verdim ama üzülen yine ben oldum 2-3 saate evde olur ve bu konuyu konuşmadan kapatmaya niyetim yok

En azindan kulaklık kullan canım o etkisini azaltiyomus. Tabi ki insan bazen bunalip konuşacak dertlesecek birini arıyor eşin çok dusuncesiZLIK etmiş bi guven problemi var belli zaten

En azindan kulaklık kullan canım o etkisini azaltiyomus. Tabi ki insan bazen bunalip konuşacak dertlesecek birini arıyor eşin çok dusuncesiZLIK etmiş bi guven problemi var belli zaten
Su dk ya kadar aramızda güven problemi olduğunu hic düşünmemiştim boyle biseyde hic sezmemisrim su ana kadar genelde sesi dışa vererek konuşmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…