eşimin yanaşmasınıı istemiyorum

Iliskiye iş demek?
Bu adamların becermek lafı ile ayni hissi veriyor.
Sabret gardasim düzelir kısa zaman sonra :KK70:

Ya şu kadınları aşağılamayı KESER MİSİNİZ?
Şu lafım yüzünden beni banlayacaksanız cidden zerre umrumda değil.
KADINLARI AŞAĞILAMAYI KESİN ARTIK.
Bu kadın sizin gittiğiniz okullara gitmemiş olabilir. Sizin okuduğunuz kitapları okumamış olabilir.
Sizin kadar elit olmayabilir. Hatta kültürsüz biri bile olsa, bu onun kadınlığından bir gram eksiltmez.
Dalga geçtiğiniz ve aşağıladığınız zaman bu kadın cinsel ilişkiye "iş" demenin saçma olduğunu öğrenmiyor, kafa bulmak için mi giriyorsunuz buraya yoksa hemcinslerinize, KADINlara yardımcı olmak için mi? Buna bir karar verin önce. Demediğinizi bırakmamışsınız, yazık yahu.
Belki Türkiye'nin bir ucundan yazıyor derdine yardım aramak için.
Konuşacak kimsesi yok belki de. Ne kadar zalimsiniz, cidden aklım almıyor.
Dalga geçtiniz, aşağıladınız, nasıl da elitsiniz, nasıl da tatlışsınız. Egonuz tatmin oldu mu? Şu sayfayı açıp belki biri yardım eder umuduyla yazan kadını ezdiniz, aşağıladınız, mutlu musunuz?

Bu kadın sizin gittiğiniz okullara gitmemiş olabilir. Sizin okuduğunuz kitapları okumamış olabilir.
Sizin kadar elit olmayabilir. Hatta kültürsüz biri bile olsa, bu onun kadınlığından bir gram eksiltmez.
Dalga geçtiğiniz ve aşağıladığınız zaman bu kadın cinsel ilişkiye "iş" demenin saçma olduğunu öğrenmiyor, kafa bulmak için mi giriyorsunuz buraya yoksa hemcinslerinize, KADINlara yardımcı olmak için mi? Buna bir karar verin önce. Demediğinizi bırakmamışsınız, yazık yahu.
Dalga geçtiniz, aşağıladınız, nasıl da elitsiniz, nasıl da tatlışsınız. Egonuz tatmin oldu mu? Şu sayfayı açıp belki biri yardım eder umuduyla yazan kadını ezdiniz, aşağıladınız, mutlu musunuz?
hhee doğru diyosun bacım sevişmeye iş demesini geçtim t.geçmeyide hep kadınlar der zaten büyük tesadüf biraz gözünüzü açında sapık heriflerle boşa cinsellik konuşmayın buralarda

hhee doğru diyosun bacım sevişmeye iş demesini geçtim t.geçmeyide hep kadınlar der zaten büyük tesadüf biraz gözünüzü açında sapık heriflerle boşa cinsellik konuşmayın buralarda
İlk mesajında mı demiş? Garip garip yorumları görünce demiş.

Çok ama çok haklısın bende burda bunu görüyorum buranın sabitleri var sanki kk bunlar yönetiyo gibi istediğini aşağılıyo vs herkes derdine derman olması için emek sarfederek bişeyler yazıyo buraya fakat birkaç sabit hep aşağılamaca bu nedir ya madem beğenmedin hoşuna gitmedi yazma ya kötü bişey yazıcağına demoralize edeceğine insanları yazmayın daha iyi ....:KK62::KK62::KK62:

Abi ben birşey anlamadı yaa o_O îlk önce eşimin yanaşmasını istemiyorumu
Yaşamasını istemiyorum diye anladım :-)

Sonra iş mi ilişki mi ne olduğunu anlamadan yazılan yorumlara koptum:KK70::KK70:
Yorumlara daha tam kopamamışken konu sahibinin erkek olabileceğini anladım:110:
Konu sahibi erkek derken bir sütyen almış başını gitmiş velhasıl bu konu beni aştı benim çok kafam karıştı yahu

"İş isteyince kalacak yer bulamıyorum"

Benim kafa error verdi.
Kaçacak yer arıyorum falan mı demek istediniz?

ayyy beyin algıları nasılda kapanmıs yazanları kendince hoslarına gidiyo kız acık acık yazmıs neyi anlamadın daha
konuyu okuyunca sen açtın sandım limoncu sonra nicke baktım başka bir üye ama ancak bu kadar olur bildiğin ruh ikizin konu sahibi senin

ve koskoca 10 sayfada bir tek sen anlamışsın konu sahibini kanka,tebrikler :KK9:

konuya gelirsek doğum yaptıktan sonra isteksizlik olabiliyor bence normal.ama sevişmeye iş diye bakarsan zaten görevin gibi görüp iyice isteğin kaçar.

Kaçmak çözüm mü? Eşinizin ''eş olma'' hakkıdır sizden cinselliği talep etmek.Başkasına mı gitsin cinsellik için? Ama güzelce konuşun,elinizde olmayan bir şekilde cinsellik isteği yok,hormonel sanırım deyin ki onu sevmediğiniz için olduğunu düşünmesin. Tam tersi olsa rencide olmaz mıydınız? Çözüm yolu arayın.

Ayrıca her başlık altında konu dışı muhabbetlerin dönmesini anlayamıyorum.Arkadaşlar başlığı veya ifadeyi yanlış anladıysanız veya kişi yanlış yazdıysa tamam,anlamışsınız işte doğrusunu niye uzatıyorsunuz ki.Konuya yorum yapın yeter bence.

konu sahibi küfretti diye "kesin erkek hmm dalga geçebiliriz" diye düşünene hanımları hiç anlamadım.:KK51: Pamuklara sarıp sarmalanıp mı büyüdünüz prensesler, hiç mi küfretmediniz çok canınız sıkılınca içten, hiç mi argo konuşmadınız? bence erkek değil ben de küfrederim çünkü normal karşılıyorum burda dönen makaradan siniri bozulmuş olabilir..

Eşinizle konuşsanız sizi bir süre daha anlayışla beklemrz mi ? Bebeğinize bakmak için kv yada anneniz yardım ediyormu ? Ediyorsa biraz bebeği onlara emanet edip kendinize vakit ayırın ne biliyim bir kuaföre gidin, kız ark buluşun biraz vakit geçirin onlarla . Yani bebekten önce kendinizi iyi hissettiren şeyleri yapın böylece birazda olsa psikolojiniz düzelir diye düşünüyorum

X