Eşimin yalanları.

Bazen inanamıyorum bu halime ben erkek gbi bir kızdım ya çok şaşkınım kendime

Bazen inanamıyorum bu halime ben erkek gbi bir kızdım ya çok şaşkınım kendime
Ben de önceki halimi düşününce nasıl katlanıyorum bu kadar şeye diyorum. Acıya alışmak mı, olgunlaşmak mı, duyarsızlaşmak mı, korkaklık mı nedir bilmiyorum... Biri bana bunlara katlanacaksın dese hayatta inanmazdım!..

Ya aynı ben..kesinlikle alışmak kabullenmek halbuki bu davranışlardan tekini dısardaki kimse bana yapamaz inanın ama bizimki edepsiz bi de karı gibi seninle mahalle kavgasına tutulur vurup kırar bağırır çağırır ele güne rezil etti beni

İşte boşanınca rahat bırakacağını bilsem duracağını bilsem...

Bırakır bırakır merak etmeyin. Bulur hemen birilerini telefonu şifreliymiş zaten. Vardır sevgilisi mevgilisi.

Bu kadar duygusal olmaya gerek yok. Boşanma avukatından haklarınızı öğrenin. Kafanızda ayarlamalarınızı yapın, eve gelince konuşun boşanmak istiyorum deyin. Zaten aman aman kaybetme korkusu olsa aldatmazdı sizi.

Neden korkuyorsunuz bu kadar memur kadınsınız. Aileniz tepki verecekse de başka şehre yerleşirsiniz aslanlar gibi yaşar tekrar yuva kurarsınız. Biraz cesaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…