• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yalanları.

Allah yardimcin olsun canim sorun su ki evlenip bosanmis kisilerin neden bosandigini biraz irdelemek lazim yoksa sende ayni seylere maruz kaliyorsun
Ne kadar biliyorum anlıyorum irdeliyorum desenizde millete akıl veren ben bu duruma düştüm bazen insan yaşayacağı varsa yaşayabiliyor ya da görse de sırf o anki güzel duygulardan üstünü örtüp temize çıkarabiliyor ama sonuç hüsran..

Ne kadar biliyorum anlıyorum irdeliyorum desenizde millete akıl veren ben bu duruma düştüm bazen insan yaşayacağı varsa yaşayabiliyor ya da görse de sırf o anki güzel duygulardan üstünü örtüp temize çıkarabiliyor ama sonuç hüsran..
Aynen oyle canim o hataya hepimiz dusuyoruz ama umarim sonucu guzel bi yere varir

Benim kayınpederimde yalanı bir yaşam biçimine çevirmişti resmen adam ne dese inanmıyordum. Öylesinden uzak durmanız en iyisi . Karaktersiz bir insan belli ki eşiniz.
Fazlasıyla karakter yoksunu üstelik eleştiriye kesinlikle kapalı eleştirememiş kimse korkudan başlarda çıldırıyodu eleştirilirken şimdi bunu aştı çatır çatır eleştiriyorum ama sadece hak verip düzeltecwğine söz veriyor ki bu benmle iyi geçirdiği süreçte verdiği çaba biraz kötü olalım aynı kafa.

kadınlar genellikle boşanma son raddeye geldiğinde oluyor ama erkekte öyle bir durum yok,bu yüzden 2. evlilik yapacak bir erkekle ilk kez evlenecek birinin 40 kez düşünmesi gerek,ilk eşi ile görüşme imkanı varsa mutlaka sormak lazım bu adam çok iyi birisi olsa karşıdaki kadın neden boşansın,siz aklı başında insansınız hamile kalmadan boşanayım diyorsunuz kesinlikle durmayın ,yalan dolana bir evde evlilik yürümez toz pembe tatlı yalanlar olur o ayrı ama sizin bir güvensizliğiniz var ve adam her seferinde güveninizi sarsıyor bööyle düşünmelerle evlilik yürürmü asla

Benim yerimde başkası olsa bunun anlık değişen karakteri karşısında şuan akıl hastanesindeydi.tüm çevrem çok güçlüsün diyor..ama bi de içime sorun

Bu kişinin sakın değişmesini beklemeyin bundan sonra. Tedavi olacaksa da ki değişmez gitsin sonra ne yapıyorsa yapsın.

Çocuk yokken kurtulun. Bu şahıs sizi psikolojik olarak çok yıpratır .

Allah yardımcınız olsun canım.Bir an evvel kurtulmaya bak yoksa ömür törpün olur bu adam:KK43:dilerim en az hasarla çıkar kurtulursun bu durumdan:KK200:

Eski eş nasıl boşandıysa siz de boşayabilirsiniz onu. Demek ki hep blöf öyle düşünün
Önceleri bana öyle mazlum öyle sessiz iyi bir insanı oynadı ki (ailem çevrem herkes bunun öyle olduğunu düşünüyordu taki benim durumumu görene kadar) dedim bu adamı ezmişler, eski eşinin ona çok çektirdiğini bundan dolayı ona karşı ilgisinin bittiğini falan anlatıyodu ..Şimdi bunu tanıdıkça o kadın onca sene nasıl dayanmış diyorm buna ki çevresi o kadının daha çok çektiğini söyledi bana.. Üzgünüm elimi kolumu kaldıramayacak kadar tadım yok.

kadınlar genellikle boşanma son raddeye geldiğinde oluyor ama erkekte öyle bir durum yok,bu yüzden 2. evlilik yapacak bir erkekle ilk kez evlenecek birinin 40 kez düşünmesi gerek,ilk eşi ile görüşme imkanı varsa mutlaka sormak lazım bu adam çok iyi birisi olsa karşıdaki kadın neden boşansın,siz aklı başında insansınız hamile kalmadan boşanayım diyorsunuz kesinlikle durmayın ,yalan dolana bir evde evlilik yürümez toz pembe tatlı yalanlar olur o ayrı ama sizin bir güvensizliğiniz var ve adam her seferinde güveninizi sarsıyor bööyle düşünmelerle evlilik yürürmü asla
Şimdi bi de şöyle düşünmek lazm.boşanan insan hakkında iyi bişey olsaydı boşanmazdı sözü bana herkes için geçerli gelmiyor.çünkü şuan mağdurum ve boşanmam gerek benmle evlenecek insanda bana böyle yaklaşsa doğru bir yaklaşım olmaz.söyleidklerinize katılıyorm.çok büyük konuştum asla boşanmış adam ve çocuğu olacak imkanı yok derdim ama insanlar büyük konuştukları şeyleri yaşıyor malesef.. Şimdi tek tesellim çocuğumun olmaması

Şimdi bi de şöyle düşünmek lazm.boşanan insan hakkında iyi bişey olsaydı boşanmazdı sözü bana herkes için geçerli gelmiyor.çünkü şuan mağdurum ve boşanmam gerek benmle evlenecek insanda bana böyle yaklaşsa doğru bir yaklaşım olmaz.söyleidklerinize katılıyorm.çok büyük konuştum asla boşanmış adam ve çocuğu olacak imkanı yok derdim ama insanlar büyük konuştukları şeyleri yaşıyor malesef.. Şimdi tek tesellim çocuğumun olmaması
canım ben kadın için demiyorum zaten ,dikkate edersen belirttimde kadın çok zorda kalmadığı sürece boşanmaz diyye,erkek için 40 kez düşünmek lazım dedim

Bu kişinin sakın değişmesini beklemeyin bundan sonra. Tedavi olacaksa da ki değişmez gitsin sonra ne yapıyorsa yapsın.

Çocuk yokken kurtulun. Bu şahıs sizi psikolojik olarak çok yıpratır .
İnanın çok neşeli sosyal hiçbişeyi sallamayan bir karakterken bununla evlendikten snra arkadaşlarım tek tek beni çekip neyin var demeye başladılar o derece ölü gbiyim

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle şuan psikolojik olarak aşırı yıpranmış biri olduğumdan yazacağım derdime yapacağınız acımasız yorumlar beni olumsuzluğa sürükleyeceğinden yorumlarınızda anlayışınıza sığınırım...Ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.. Bu arada eşimin ikinci eşiyim..Eşim evlendiğimizden beri sürekli yalanlar söyleyen sürekli yaptığı her hatayı yalanlarla ( gözünüzün içine baka baka profesyonelce söyleyerek) kapatmaya çalışan ve yakalamadığım sürece de devam ettiren bir şahıs..maddi manevi her konuda irili ufaklı yalana başvuruyor. Eşim benden önceki evliliğinde de aynı karakter ve tutumlarından dolayı eski eşinin de içindeki sevgiyi bitirmiş ve terkedilmiş. Bunları evlendikten snra duydum tabı..evlenmeden önce hiç mi görmedin diye soranlar olacaktır..Ben hiç evlenmemiş olduğum için ve çok şükür kariyerli ve dikkat çekecek güzellikte bir bayan olduğumdan asla istemedim ..aylarca peşimden koştu beni ikna etmek ve değerli göstermek adına tabıri caizse dünyaları önüme serdi..kızdım bağırdım istemedim hep alttan aldı kapılarımda yattı..gel dedi ben o kadar çektim ki seninle mutlu olmak tek rüyam..evlenmemiş biri ile evlenirsen sanki daha mı mutlu olacaksın vs vs neyse ben de bunca çabasına ilgisine sevgisine kayıtsız kalamadım ..bir yıl boyunca dünyaları önüme seren kızgınlığı öfkesi sınırlı yerinde olan ne söylese inandıran kişi evlenince canavara döndü.meğer kuzu postuna bürünmüş kurt imiş..evlenir evlenmez yalanlarını yakaladım hesaplarından maddi olarak yığınla borcunu benden saklamış ortaya çıkardım karı kız numaralarını erkek ismi ile kayıtlı eskort kılıklı kadın numaraları. .( bu arada eski eşini aldatmış) bikere evlendiğimizde tam üç hattı vardı orda şüphelenmedim hepsini ailelerim biliyor biri iş biri bilmem kim için biri de eskisinin falan diyodu..her seferinde aldım karşıma konuştum yeri geldi göz dağı verdim yeri geldi sevdim bir ev ortamında sağlanacak her türlü huzuru sağladım..ama her seferinde şüpheli telefonlar aramalar,teli saklamaları ve ayrılmakla tehdit etsem de teli vermemesi vs vs bisürü şüpheli tavırlar...elimde net bişey yok bana olan sözde sevgisi ilgisi iyi zamanlarda hat safhada iken kavga ettiğimizde ağzına geleni saymakla beraber bel altından vuruyor..önceleri sebepsiz yere güya bunalımdaymış uyguladığı psikolojik şiddet zamanla fiziksele döndü ve ben direk darp raporu alıp polise şikayet ettim..Ben buna daha önceden eski eşinle çocuk için benm yanımda benm haberim olarak görüşmeniz istiyorm dedim tamam dedi çocuğunu çok düşünen ilgilenen bir adam değil hatta benm zorlamalarımla arar nafaka gönderir (hayatta hep kendini düşünür önce) son olayda da biz zaten hep küs bir ayrı bır barışığız kötü olduğumuz bir zaman da eski eşini aramış güya çocuk için aramış ..ne kadar benden gizli görüştü bilmiyorm ama kadın buna bi bahane bulup mesaj atmıştı orda öğrendim bununla görüştüğünü yani yine bir yalanla yüzyüze kaldım. ne niyetle arsdığına değil bana söz vermesine rağmen benden habersiz onunla görüşmesi beni çileden çıkardı. .defalarca yalanlarını affedip evliliğimi kurtarmaya uğraştım..çevrem sen bu adamla nasıl yaşıyorsun demesine rağmen her defasında olacak başaracağız dedim ama artık gücüm yok ..şu aşamada daha fazla aptal yerine konulmadan ve ilerde daha buyuk sorunlarla karşılaşmadan hele hele çocuğum yokken boşanmak istiyorum ama yine de sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim zira sinir sistemim çökmüş aşırı çaresiz olduğumdan sağlıklı karar vermemekten korkuyorm. Ve bu kararımı söylediğimde özürdileyip neredeyse ayaklarımı öpüyor gidemem öldür beni diyor ben senı bırakmam cesedimi çiğner gidersin şeklinde konuşuyor kararlı ve dik duruşunu gördükçe bu sefer çirkefleşip bel altından vuruyor iftiralar atıyor.yani kızlar şuan nefesim kesiliyo o derece bitmişim
peees kendimi gördüm sizde bizim ilk evliliklerimizde sizin gibi pek çok olay yaşadım.bende 1 yıl 4 ay kalabildim ve bıraktım..herkes Allahtan çocuğun yok dedi.ilerde daha büyük şeyler beklicek tabi sizi düzelmez mümkün değil yani üzüldüm sizin adınıza bence bir an önce bırakın çok zor oluyor biliyorum ama ilerde benim gibi iyiki boşanmışım diceksiniz merak etmeyin..bu şekilde gitmez çünkü...evet malesef evlenmeden göremiyoruz evlendikten sonra duyuyoruz bir takım şeyleri ama düzelicek gibi değiller hele çocuk olduğunu düşün boşansan bile her hafta sonu ona vericeksin onun huyunu suyunu aldığını düşünsene ... Allah korusun ben hep böyle teselli buluyorum fazla düşünme lütfen güzel bayansında lütfen yakma kendini sevgisine acıyabilirsin ama kendine kıydığını unutma...

Çok teşekkür ederim kesinlikle beni çılgına çeviriyor..o kadar sakin hassas neşe saçan çevresi bol sosyal girişken hakkını yedirmeyen bir insanken şimdş en ufak şeyde aşırı tepki veren ve tahamül sınırı aşmış bir insan haline geldim ..borçlularım arıyodu saklıyorum o yuzden diyor ama şifreyi veriyor ertesi gün yine şifre değiştirmiş oluyor..

Bu kadar olur, anlasmis gibi bu erkekler hep ayni yalan, benimkide bana oyle derdi. Borclular ariyo falan filan.

Back