- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.700
- 548
- 51
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
Öncelikle beyfendiyi tanımadan, sizden en az 2-3 seans yüzyüze iletişimle bilgi almadan eşiniz ve ilişkiniz hakkında yapacağım yorum issbetli olmayacaktır.Peki evlendiğimizden beri benim bu davranışlarına verdiğim tepki gözdağı vs ile beni kaybetme korkusu ile dediğiniz gbi kısmı olarak kendini düzeltmiş gözüküyor en azından psikolojik şiddeti %40 fiziksel zaten bikere oldu tokat attı itip kalktı bu tek seferlik olduğundan bidaha olmayacağını ümit ediyorum ama yalan söyleme huyu hiç ama hiç değişmiyor her seferinde geçmişten gelen yalanları ile uğraşmak zorunda kalıyorm..peki bu durumda benm yapmam gereken nedir ki şuan ben bile kendimi aşırı yıpranmış buluyorm.boşanmakta kararlıyım ama bunu anlaşmalı boşanmaya nasıl ikna ederim bir türlü istemiyor . Ve çekişmeli boşanmaya ne gücüm ne de psikolojim uygun değil. Lütfen değerli fikirlerinizi benmle paylaşırmısnz
Çok teşekkür ederim inanın çevrem çok olmasına rağmen kimseye anlatamıyorum aileme bile çok üzülüyolar ve kendimi çok suçluyorm neden bu kadar düzeltmeye uğraştım diye..düşünceleriniz bana huzur cesaret verdi çok çok saolun..ama boşanmada beni çok zorlayacak öyle ki her pisliği yapacak gibipeees kendimi gördüm sizde bizim ilk evliliklerimizde sizin gibi pek çok olay yaşadım.bende 1 yıl 4 ay kalabildim ve bıraktım..herkes Allahtan çocuğun yok dedi.ilerde daha büyük şeyler beklicek tabi sizi düzelmez mümkün değil yani üzüldüm sizin adınıza bence bir an önce bırakın çok zor oluyor biliyorum ama ilerde benim gibi iyiki boşanmışım diceksiniz merak etmeyin..bu şekilde gitmez çünkü...evet malesef evlenmeden göremiyoruz evlendikten sonra duyuyoruz bir takım şeyleri ama düzelicek gibi değiller hele çocuk olduğunu düşün boşansan bile her hafta sonu ona vericeksin onun huyunu suyunu aldığını düşünsene ... Allah korusun ben hep böyle teselli buluyorum fazla düşünme lütfen güzel bayansında lütfen yakma kendini sevgisine acıyabilirsin ama kendine kıydığını unutma...
Anlıyorum kesinlikle profesyonel yaklaşmışsınız ama ilk yorumunuzdaki fikrinizi de önemsiyorum..Peki sizce nasıl ikna edilmeli böyle sorunlu kişiler doğru yaklaşım nasıl olmalı suçlayarak yaptıklarını yüzüne vurarak sadece şiddetli kavgaya ulaşıyoruz bana olan sözde sevgisini kullansam.. İnanın sadece bir yol göstermeniz beni sevindirecektirÖncelikle beyfendiyi tanımadan, sizden en az 2-3 seans yüzyüze iletişimle bilgi almadan eşiniz ve ilişkiniz hakkında yapacağım yorum issbetli olmayacaktır.
Bununla birlikte yalanı artık yaşam tarzı haline getirmiş biri psikolojik anlamda hastadır.
Temelinde ne var? Asıl sorunu ne?bilemiyorum.
Yalan alt yapıdaki sorunun ciddi bir yansıması sadece.
Bu yapıdaki bir adamla uzlaşmak mümkün olur mu? Emin olamıyorum.
Biraz politik davranıp aile-evlilik terapisine ikna etmeniz mümkün olur mu?
Belki süreçte, terapist, anlaşmalı boşanmaya ikna olmasını sağlayabilir.
Aynı kayınpederim işte kayınvalidem bile dayanamadı .İnan yıllarca çekmiş ama huylu huyundan vazgeçmez. Değişmez yani çünkü sorunu olduğunu bile kabullenmiyor belli ki.Fazlasıyla karakter yoksunu üstelik eleştiriye kesinlikle kapalı eleştirememiş kimse korkudan başlarda çıldırıyodu eleştirilirken şimdi bunu aştı çatır çatır eleştiriyorum ama sadece hak verip düzeltecwğine söz veriyor ki bu benmle iyi geçirdiği süreçte verdiği çaba biraz kötü olalım aynı kafa.
işte buda olabilir o zaman yalvarmalarınında yalan olduğunu anlayacaksın..zaten bende kendi aileme değil her defasında onun ailesine anlattım ..kendi ailem birini duyunca daha nasıl durdun hemen gelmedin dedi.. Allah yardımcın olsun en azından 1 yıl dolmuş 1 yıl dolmadan boşanamıyorsun zaten sen gerekli şansı vermişsin 1.5 yıl için rahat olsun denedin düzeltmeye çalıştın olmadı.pislik yaparsa eski karını bulur şahit yaparım edebinle git kimse duymadan sessiz sakin de bir şeyler de babanı arat ne bilyim en çözümlü yolu bul..ben kurtulmak için altınları yarıya bölüp onlara vermiştim yeterki düşsün sırtımdan diye ..Çok teşekkür ederim inanın çevrem çok olmasına rağmen kimseye anlatamıyorum aileme bile çok üzülüyolar ve kendimi çok suçluyorm neden bu kadar düzeltmeye uğraştım diye..düşünceleriniz bana huzur cesaret verdi çok çok saolun..ama boşanmada beni çok zorlayacak öyle ki her pisliği yapacak gibi
Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim. Konu başlığı yalanlar olduğundan ağırlık konudan bahsettim..şiddetti elbette sindiremedim.. Sadece bır bucuk yıllık bir evlilikte bi kereye mahsus yapılan bu davranışını tekrarlamaması ve defalarca özürdilemesi nedeniyle bikereye mahsus üzerini örttüm..ki raporumu alıp gerekli hukuki hakkımı kullandım.. Bidaha da tekrarlanmadı.bakın evlilik öyle ha diyince bitirebileceğiniz bişey değil..geçinmeye gönlünüz varsa düzeltilecek davranışlar var çabalamak gerek diye düşündüm.ama yalanlarla ne kadar mücadele verdiysem başedemediğim için sizn değerli fikirlerinizi almak istedim..belki bir çözümü varsa başından geçenler varsa fikir almak adına paylaştım.konunun içinde şiddet var ama konu başlığı yalanlar... şiddeti sindirip de yalanları sindirememek nasıl bi kafa yapısı anlayamadım.
İşte siz zaafı olan yerden vurmuşsunuz sanırım ..ama bunun parada pulda gözü yok ..rezillik çıkar desem zaten umrunda değil..gırtlağa kadar tazminat nafaka desene yaparsan yap umrumda değil diyo sanırım şimdilik zamana bırakıp onu gerçekten istemediğimi anlamasını bekliycemişte buda olabilir o zaman yalvarmalarınında yalan olduğunu anlayacaksın..zaten bende kendi aileme değil her defasında onun ailesine anlattım ..kendi ailem birini duyunca daha nasıl durdun hemen gelmedin dedi.. Allah yardımcın olsun en azından 1 yıl dolmuş 1 yıl dolmadan boşanamıyorsun zaten sen gerekli şansı vermişsin 1.5 yıl için rahat olsun denedin düzeltmeye çalıştın olmadı.pislik yaparsa eski karını bulur şahit yaparım edebinle git kimse duymadan sessiz sakin de bir şeyler de babanı arat ne bilyim en çözümlü yolu bul..ben kurtulmak için altınları yarıya bölüp onlara vermiştim yeterki düşsün sırtımdan diye ..
illa ki vardır blöf yapıyordur iyi düşün son şansısın bunun farkınnda ama hasta olduğunun farkında değil eşiniz.uffffffffff valla zor ya evlenmesi bir dert boşanması bir dert sınav dünyasındayız güçlü ol.. yatağını ayır en azından veya düşünüyorum da sende tam dolmamışsın tam dolsan seninde gözün görmez onun dediklerini yetterli karara varmamışsın...nolur geç kalma en azından sakın çocuk ypma perişan olursun..kolay gelsinİşte siz zaafı olan yerden vurmuşsunuz sanırım ..ama bunun parada pulda gözü yok ..rezillik çıkar desem zaten umrunda değil..gırtlağa kadar tazminat nafaka desene yaparsan yap umrumda değil diyo sanırım şimdilik zamana bırakıp onu gerçekten istemediğimi anlamasını bekliycem
İnanın çok neşeli sosyal hiçbişeyi sallamayan bir karakterken bununla evlendikten snra arkadaşlarım tek tek beni çekip neyin var demeye başladılar o derece ölü gbiyim
evlilik öyle ha diyince bitirebileceğiniz bişey değil..geçinmeye gönlünüz varsa düzeltilecek davranışlar var çabalamak gerek diye düşündüm
Çok teşekkür ederim..aynen şuan tam zamanı..çok zormuş yailla ki vardır blöf yapıyordur iyi düşün son şansısın bunun farkınnda ama hasta olduğunun farkında değil eşiniz.uffffffffff valla zor ya evlenmesi bir dert boşanması bir dert sınav dünyasındayız güçlü ol.. yatağını ayır en azından veya düşünüyorum da sende tam dolmamışsın tam dolsan seninde gözün görmez onun dediklerini yetterli karara varmamışsın...nolur geç kalma en azından sakın çocuk ypma perişan olursun..kolay gelsin
Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim. Konu başlığı yalanlar olduğundan ağırlık konudan bahsettim..şiddetti elbette sindiremedim.. Sadece bır bucuk yıllık bir evlilikte bi kereye mahsus yapılan bu davranışını tekrarlamaması ve defalarca özürdilemesi nedeniyle bikereye mahsus üzerini örttüm..ki raporumu alıp gerekli hukuki hakkımı kullandım.. Bidaha da tekrarlanmadı.bakın evlilik öyle ha diyince bitirebileceğiniz bişey değil..geçinmeye gönlünüz varsa düzeltilecek davranışlar var çabalamak gerek diye düşündüm.ama yalanlarla ne kadar mücadele verdiysem başedemediğim için sizn değerli fikirlerinizi almak istedim..belki bir çözümü varsa başından geçenler varsa fikir almak adına paylaştım.
Tam ve tek mesaj gönderme,ben dili kullanma,empati vb doğru iletişim tekniklerini kullanarak yaşanılan durumun sizdeki olumsuz etkilerini ve mutsuzluğunuzu beyfendiye aktarmanız uygun olur.Anlıyorum kesinlikle profesyonel yaklaşmışsınız ama ilk yorumunuzdaki fikrinizi de önemsiyorum..Peki sizce nasıl ikna edilmeli böyle sorunlu kişiler doğru yaklaşım nasıl olmalı suçlayarak yaptıklarını yüzüne vurarak sadece şiddetli kavgaya ulaşıyoruz bana olan sözde sevgisini kullansam.. İnanın sadece bir yol göstermeniz beni sevindirecektir
Allahaskina ne sağlıklı evliliği olabilir bu adamla? Her türlü yalan, entrika, borç, şiddet, saygısızlık ve huzursuzluk dizboyu. Adamın eski karısı da bu yüzden boşanmış. Bu adamın karakteri bu. Konu Sahibi bu adamı terket gerçekten hayatını mahvetmiş.Tam ve tek mesaj gönderme,ben dili kullanma,empati vb doğru iletişim tekniklerini kullanarak yaşanılan durumun sizdeki olumsuz etkilerini ve mutsuzluğunuzu beyfendiye aktarmanız uygun olur.
Bunun yanında:Sağlıklı evlilik nedir? Nasıl olur? Bunu da olumlu bir üslupla anlatmanız ve sizin evliliğinizin sağlıksız bir evlilik olduğunu göstermeniz lazım eşinize.
Doğan Cüceloğlu'nun 'Evlenmeden Önce' adlı bir kitabı var, evlilik aşamasındaki çiftler kadar sağlıksız evliliği yürütmeye çalışan çiftler de okumalı.
Bana özelden mail adresinizi yazarsanız size bu konuda faydası olabilecek bir dosya gönderebilirim.
İşiniz zahmetli,süreç uzun, bununla birlikte
ben altından kalkabilecek güçte olduğunuzu hissediyorum buradaki yaklaşım ve yorumlarınızdan.
Ben konu sahibinin sağlıklı evliliği olabilir demiyorum, konunun öncesi var yorumlarda.Allahaskina ne sağlıklı evliliği olabilir bu adamla? Her türlü yalan, entrika, borç, şiddet, saygısızlık ve huzursuzluk dizboyu. Adamın eski karısı da bu yüzden boşanmış. Bu adamın karakteri bu. Konu Sahibi bu adamı terket gerçekten hayatını mahvetmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?