Eşimin yalanları.

Allah yardimcin olsun canim sorun su ki evlenip bosanmis kisilerin neden bosandigini biraz irdelemek lazim yoksa sende ayni seylere maruz kaliyorsun
Ne kadar biliyorum anlıyorum irdeliyorum desenizde millete akıl veren ben bu duruma düştüm bazen insan yaşayacağı varsa yaşayabiliyor ya da görse de sırf o anki güzel duygulardan üstünü örtüp temize çıkarabiliyor ama sonuç hüsran..

Aynen oyle canim o hataya hepimiz dusuyoruz ama umarim sonucu guzel bi yere varir

Benim kayınpederimde yalanı bir yaşam biçimine çevirmişti resmen adam ne dese inanmıyordum. Öylesinden uzak durmanız en iyisi . Karaktersiz bir insan belli ki eşiniz.
Fazlasıyla karakter yoksunu üstelik eleştiriye kesinlikle kapalı eleştirememiş kimse korkudan başlarda çıldırıyodu eleştirilirken şimdi bunu aştı çatır çatır eleştiriyorum ama sadece hak verip düzeltecwğine söz veriyor ki bu benmle iyi geçirdiği süreçte verdiği çaba biraz kötü olalım aynı kafa.

kadınlar genellikle boşanma son raddeye geldiğinde oluyor ama erkekte öyle bir durum yok,bu yüzden 2. evlilik yapacak bir erkekle ilk kez evlenecek birinin 40 kez düşünmesi gerek,ilk eşi ile görüşme imkanı varsa mutlaka sormak lazım bu adam çok iyi birisi olsa karşıdaki kadın neden boşansın,siz aklı başında insansınız hamile kalmadan boşanayım diyorsunuz kesinlikle durmayın ,yalan dolana bir evde evlilik yürümez toz pembe tatlı yalanlar olur o ayrı ama sizin bir güvensizliğiniz var ve adam her seferinde güveninizi sarsıyor bööyle düşünmelerle evlilik yürürmü asla

Benim yerimde başkası olsa bunun anlık değişen karakteri karşısında şuan akıl hastanesindeydi.tüm çevrem çok güçlüsün diyor..ama bi de içime sorun

Bu kişinin sakın değişmesini beklemeyin bundan sonra. Tedavi olacaksa da ki değişmez gitsin sonra ne yapıyorsa yapsın.

Çocuk yokken kurtulun. Bu şahıs sizi psikolojik olarak çok yıpratır .

Allah yardımcınız olsun canım.Bir an evvel kurtulmaya bak yoksa ömür törpün olur bu adamdilerim en az hasarla çıkar kurtulursun bu durumdan

Eski eş nasıl boşandıysa siz de boşayabilirsiniz onu. Demek ki hep blöf öyle düşünün
Önceleri bana öyle mazlum öyle sessiz iyi bir insanı oynadı ki (ailem çevrem herkes bunun öyle olduğunu düşünüyordu taki benim durumumu görene kadar) dedim bu adamı ezmişler, eski eşinin ona çok çektirdiğini bundan dolayı ona karşı ilgisinin bittiğini falan anlatıyodu ..Şimdi bunu tanıdıkça o kadın onca sene nasıl dayanmış diyorm buna ki çevresi o kadının daha çok çektiğini söyledi bana.. Üzgünüm elimi kolumu kaldıramayacak kadar tadım yok.

Şimdi bi de şöyle düşünmek lazm.boşanan insan hakkında iyi bişey olsaydı boşanmazdı sözü bana herkes için geçerli gelmiyor.çünkü şuan mağdurum ve boşanmam gerek benmle evlenecek insanda bana böyle yaklaşsa doğru bir yaklaşım olmaz.söyleidklerinize katılıyorm.çok büyük konuştum asla boşanmış adam ve çocuğu olacak imkanı yok derdim ama insanlar büyük konuştukları şeyleri yaşıyor malesef.. Şimdi tek tesellim çocuğumun olmaması

canım ben kadın için demiyorum zaten ,dikkate edersen belirttimde kadın çok zorda kalmadığı sürece boşanmaz diyye,erkek için 40 kez düşünmek lazım dedim

Bu kişinin sakın değişmesini beklemeyin bundan sonra. Tedavi olacaksa da ki değişmez gitsin sonra ne yapıyorsa yapsın.

Çocuk yokken kurtulun. Bu şahıs sizi psikolojik olarak çok yıpratır .
İnanın çok neşeli sosyal hiçbişeyi sallamayan bir karakterken bununla evlendikten snra arkadaşlarım tek tek beni çekip neyin var demeye başladılar o derece ölü gbiyim

peees kendimi gördüm sizde bizim ilk evliliklerimizde sizin gibi pek çok olay yaşadım.bende 1 yıl 4 ay kalabildim ve bıraktım..herkes Allahtan çocuğun yok dedi.ilerde daha büyük şeyler beklicek tabi sizi düzelmez mümkün değil yani üzüldüm sizin adınıza bence bir an önce bırakın çok zor oluyor biliyorum ama ilerde benim gibi iyiki boşanmışım diceksiniz merak etmeyin..bu şekilde gitmez çünkü...evet malesef evlenmeden göremiyoruz evlendikten sonra duyuyoruz bir takım şeyleri ama düzelicek gibi değiller hele çocuk olduğunu düşün boşansan bile her hafta sonu ona vericeksin onun huyunu suyunu aldığını düşünsene ... Allah korusun ben hep böyle teselli buluyorum fazla düşünme lütfen güzel bayansında lütfen yakma kendini sevgisine acıyabilirsin ama kendine kıydığını unutma...

Bu kadar olur, anlasmis gibi bu erkekler hep ayni yalan, benimkide bana oyle derdi. Borclular ariyo falan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…