• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yalanları.

Sevda_9421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
484
461
53
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle şuan psikolojik olarak aşırı yıpranmış biriyim o yüzden yorumlarınızda anlayışınıza sığınırım...Ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim..Eşim evlendiğimizden beri sürekli yalanlar söyleyen sürekli yaptığı her hatayı yalanlarla ( gözünüzün içine baka baka profesyonelce söyleyerek) kapatmaya çalışan ve yakalamadığım sürece de devam ettiren bir şahıs..maddi manevi her konuda irili ufaklı yalana başvuruyor...evlenmeden önce hiç mi görmedin diye soranlar olacaktır..aylarca peşimden koştu beni ikna etmek ve değerli göstermek adına tabıri caizse dünyaları önüme serdi..kızdım bağırdım istemedim hep alttan aldı kapılarımda yattı..gel dedi ben o kadar çektim ki seninle mutlu olmak tek rüyam..neyse ben de bunca çabasına ilgisine sevgisine kayıtsız kalamadım ..bir yıl boyunca dünyaları önüme seren kızgınlığı öfkesi sınırlı yerinde olan ne söylese inandıran kişi evlenince canavara döndü.meğer kuzu postuna bürünmüş kurt imiş..evlenir evlenmez yalanlarını yakaladım.. karı kız numaralarını erkek ismi ile kayıtlı kadın numaraları. her seferinde aldım karşıma konuştum yeri geldi göz dağı verdim yeri geldi sevdim bir ev ortamında sağlanacak her türlü huzuru sağladım..ama her seferinde şüpheli telefonlar aramalar,teli saklamaları ve ayrılmakla tehdit etsem de teli vermemesi vs vs bisürü şüpheli tavırlar...elimde net bişey yok bana olan sözde sevgisi ilgisi iyi zamanlarda hat safhada iken kavga ettiğimizde ağzına geleni saymakla beraber bel altından vuruyor..önceleri sebepsiz yere güya bunalımdaymış uyguladığı psikolojik şiddet zamanla fiziksele döndü ..defalarca yalanlarını affedip evliliğimi kurtarmaya uğraştım..çevrem sen bu adamla nasıl yaşıyorsun demesine rağmen her defasında olacak başaracağız dedim ama artık gücüm yok ..şu aşamada daha fazla aptal yerine konulmadan ve ilerde daha buyuk sorunlarla karşılaşmadan hele hele çocuğum yokken boşanmak istiyorum ama yine de sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim zira sinir sistemim çökmüş aşırı çaresiz olduğumdan sağlıklı karar vermemekten korkuyorum.

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle şuan psikolojik olarak aşırı yıpranmış biri olduğumdan yazacağım derdime yapacağınız acımasız yorumlar beni olumsuzluğa sürükleyeceğinden yorumlarınızda anlayışınıza sığınırım...Ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.. Bu arada eşimin ikinci eşiyim..Eşim evlendiğimizden beri sürekli yalanlar söyleyen sürekli yaptığı her hatayı yalanlarla ( gözünüzün içine baka baka profesyonelce söyleyerek) kapatmaya çalışan ve yakalamadığım sürece de devam ettiren bir şahıs..maddi manevi her konuda irili ufaklı yalana başvuruyor. Eşim benden önceki evliliğinde de aynı karakter ve tutumlarından dolayı eski eşinin de içindeki sevgiyi bitirmiş ve terkedilmiş. Bunları evlendikten snra duydum tabı..evlenmeden önce hiç mi görmedin diye soranlar olacaktır..Ben hiç evlenmemiş olduğum için ve çok şükür kariyerli ve dikkat çekecek güzellikte bir bayan olduğumdan asla istemedim ..aylarca peşimden koştu beni ikna etmek ve değerli göstermek adına tabıri caizse dünyaları önüme serdi..kızdım bağırdım istemedim hep alttan aldı kapılarımda yattı..gel dedi ben o kadar çektim ki seninle mutlu olmak tek rüyam..evlenmemiş biri ile evlenirsen sanki daha mı mutlu olacaksın vs vs neyse ben de bunca çabasına ilgisine sevgisine kayıtsız kalamadım ..bir yıl boyunca dünyaları önüme seren kızgınlığı öfkesi sınırlı yerinde olan ne söylese inandıran kişi evlenince canavara döndü.meğer kuzu postuna bürünmüş kurt imiş..evlenir evlenmez yalanlarını yakaladım hesaplarından maddi olarak yığınla borcunu benden saklamış ortaya çıkardım karı kız numaralarını erkek ismi ile kayıtlı eskort kılıklı kadın numaraları. .( bu arada eski eşini aldatmış) bikere evlendiğimizde tam üç hattı vardı orda şüphelenmedim hepsini ailelerim biliyor biri iş biri bilmem kim için biri de eskisinin falan diyodu..her seferinde aldım karşıma konuştum yeri geldi göz dağı verdim yeri geldi sevdim bir ev ortamında sağlanacak her türlü huzuru sağladım..ama her seferinde şüpheli telefonlar aramalar,teli saklamaları ve ayrılmakla tehdit etsem de teli vermemesi vs vs bisürü şüpheli tavırlar...elimde net bişey yok bana olan sözde sevgisi ilgisi iyi zamanlarda hat safhada iken kavga ettiğimizde ağzına geleni saymakla beraber bel altından vuruyor..önceleri sebepsiz yere güya bunalımdaymış uyguladığı psikolojik şiddet zamanla fiziksele döndü ve ben direk darp raporu alıp polise şikayet ettim..Ben buna daha önceden eski eşinle çocuk için benm yanımda benm haberim olarak görüşmeniz istiyorm dedim tamam dedi çocuğunu çok düşünen ilgilenen bir adam değil hatta benm zorlamalarımla arar nafaka gönderir (hayatta hep kendini düşünür önce) son olayda da biz zaten hep küs bir ayrı bır barışığız kötü olduğumuz bir zaman da eski eşini aramış güya çocuk için aramış ..ne kadar benden gizli görüştü bilmiyorm ama kadın buna bi bahane bulup mesaj atmıştı orda öğrendim bununla görüştüğünü yani yine bir yalanla yüzyüze kaldım. ne niyetle arsdığına değil bana söz vermesine rağmen benden habersiz onunla görüşmesi beni çileden çıkardı. .defalarca yalanlarını affedip evliliğimi kurtarmaya uğraştım..çevrem sen bu adamla nasıl yaşıyorsun demesine rağmen her defasında olacak başaracağız dedim ama artık gücüm yok ..şu aşamada daha fazla aptal yerine konulmadan ve ilerde daha buyuk sorunlarla karşılaşmadan hele hele çocuğum yokken boşanmak istiyorum ama yine de sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim zira sinir sistemim çökmüş aşırı çaresiz olduğumdan sağlıklı karar vermemekten korkuyorm. Ve bu kararımı söylediğimde özürdileyip neredeyse ayaklarımı öpüyor gidemem öldür beni diyor ben senı bırakmam cesedimi çiğner gidersin şeklinde konuşuyor kararlı ve dik duruşunu gördükçe bu sefer çirkefleşip bel altından vuruyor iftiralar atıyor.yani kızlar şuan nefesim kesiliyo o derece bitmişim

Farkında mısınız karşınızda sağlıklı bir insan yok ? Maalesef ki ruh hastası ve tedavi olması gerek. Gitsin hangi kliniğe yatıyorsa yatsın. Darp raporu aldım diyorsunuz. Hayatınızı tüketiyorsunuz. İftira da atsın. Siz karar verdikten sonra napabilir. Ha şiddetten korkuyorsanız acilen şüphelerinizi polisle paylaşın. Gerekirse koruma tedbiri alın. Ama kesinlikle boşanın.

Farkında mısınız karşınızda sağlıklı bir insan yok ? Maalesef ki ruh hastası ve tedavi olması gerek. Gitsin hangi kliniğe yatıyorsa yatsın. Darp raporu aldım diyorsunuz. Hayatınızı tüketiyorsunuz. İftira da atsın. Siz karar verdikten sonra napabilir. Ha şiddetten korkuyorsanız acilen şüphelerinizi polisle paylaşın. Gerekirse koruma tedbiri alın. Ama kesinlikle boşanın.

Kesinlikle sağlıksız bir insan.. Sevgisi de aşırı öfkesi de. .yapacağından da geri kalmıyor.

Çok çaba sarfettim elimden geleni yaptım ama değişmiyor
Biz aile danışmasında danışanlarımıza şu yorumu yaparız.
15 yaş üstü çocuklarınız dahil olmak üzere kimseyi değiştiremezsiniz.
İnsanlar değişip bizim istediğimiz tipe dönüşmez.
Kişi tutum ve davranışlarından rahatsızsa ve değişmeyi kendi isteyip, çaba sarfederse, elbette olumsuz davranışlarını törpüleyip kısmi iyileşme ve düzelme sağlayabilir.
Bunun için de kişisel farkındalık gerekiyor.

O kadar uzuldum ki halinize ve tek diyecegim sey sana cocuk vs olmadan bosanman olacak. Bu kadari size yetmis ve cocukla hic dusunemiyorum ne olacaginizi tabi dilde bosan demek kolay ama yol yakin imen donmek her zaman en iyisidir. Allah yar ve yardimciniz olsun

Ne guzel demis, cigne olusunu git...
Ruh hastasi..
Bi erkek karisindan telini niye saklar ?

Hangi diskilari yedigi ortada, cocugunuzda yokken kurtulun.
Allah yardimciniz olsun.
Çok teşekkür ederim kesinlikle beni çılgına çeviriyor..o kadar sakin hassas neşe saçan çevresi bol sosyal girişken hakkını yedirmeyen bir insanken şimdş en ufak şeyde aşırı tepki veren ve tahamül sınırı aşmış bir insan haline geldim ..borçlularım arıyodu saklıyorum o yuzden diyor ama şifreyi veriyor ertesi gün yine şifre değiştirmiş oluyor..

O kadar uzuldum ki halinize ve tek diyecegim sey sana cocuk vs olmadan bosanman olacak. Bu kadari size yetmis ve cocukla hic dusunemiyorum ne olacaginizi tabi dilde bosan demek kolay ama yol yakin imen donmek her zaman en iyisidir. Allah yar ve yardimciniz olsun
Allah razı olsun..kesinlikle yetti de aştı bile her seferinde ayaklarıma kapanıp afdiliyor ve ben malesef seviyorm ve mücadele etmeye geçinmeye gönüllüydüm hep ama inancım ve güvenim sıfırda şuan.

Biz aile danışmasında danışanlarımıza şu yorumu yaparız.
15 yaş üstü çocuklarınız dahil olmak üzere kimseyi değiştiremezsiniz.
İnsanlar değişip bizim istediğimiz tipe dönüşmez.
Kişi tutum ve davranışlarından rahatsızsa ve değişmeyi kendi isteyip, çaba sarfederse, elbette olumsuz davranışlarını törpüleyip kısmi iyileşme ve düzelme sağlayabilir.
Bunun için de kişisel farkındalık gerekiyor.
Peki evlendiğimizden beri benim bu davranışlarına verdiğim tepki gözdağı vs ile beni kaybetme korkusu ile dediğiniz gbi kısmı olarak kendini düzeltmiş gözüküyor en azından psikolojik şiddeti %40 fiziksel zaten bikere oldu tokat attı itip kalktı bu tek seferlik olduğundan bidaha olmayacağını ümit ediyorum ama yalan söyleme huyu hiç ama hiç değişmiyor her seferinde geçmişten gelen yalanları ile uğraşmak zorunda kalıyorm..peki bu durumda benm yapmam gereken nedir ki şuan ben bile kendimi aşırı yıpranmış buluyorm.boşanmakta kararlıyım ama bunu anlaşmalı boşanmaya nasıl ikna ederim bir türlü istemiyor . Ve çekişmeli boşanmaya ne gücüm ne de psikolojim uygun değil. Lütfen değerli fikirlerinizi benmle paylaşırmısnz

Allah razı olsun..kesinlikle yetti de aştı bile her seferinde ayaklarıma kapanıp afdiliyor ve ben malesef seviyorm ve mücadele etmeye geçinmeye gönüllüydüm hep ama inancım ve güvenim sıfırda şuan.
Allah yardimcin olsun canim sorun su ki evlenip bosanmis kisilerin neden bosandigini biraz irdelemek lazim yoksa sende ayni seylere maruz kaliyorsun

Benim kayınpederimde yalanı bir yaşam biçimine çevirmişti resmen adam ne dese inanmıyordum. Öylesinden uzak durmanız en iyisi . Karaktersiz bir insan belli ki eşiniz.

Back