- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
- Konu Sahibi Sevda_9421
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle şuan psikolojik olarak aşırı yıpranmış biriyim o yüzden yorumlarınızda anlayışınıza sığınırım...Ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim..Eşim evlendiğimizden beri sürekli yalanlar söyleyen sürekli yaptığı her hatayı yalanlarla ( gözünüzün içine baka baka profesyonelce söyleyerek) kapatmaya çalışan ve yakalamadığım sürece de devam ettiren bir şahıs..maddi manevi her konuda irili ufaklı yalana başvuruyor...evlenmeden önce hiç mi görmedin diye soranlar olacaktır..aylarca peşimden koştu beni ikna etmek ve değerli göstermek adına tabıri caizse dünyaları önüme serdi..kızdım bağırdım istemedim hep alttan aldı kapılarımda yattı..gel dedi ben o kadar çektim ki seninle mutlu olmak tek rüyam..neyse ben de bunca çabasına ilgisine sevgisine kayıtsız kalamadım ..bir yıl boyunca dünyaları önüme seren kızgınlığı öfkesi sınırlı yerinde olan ne söylese inandıran kişi evlenince canavara döndü.meğer kuzu postuna bürünmüş kurt imiş..evlenir evlenmez yalanlarını yakaladım.. karı kız numaralarını erkek ismi ile kayıtlı kadın numaraları. her seferinde aldım karşıma konuştum yeri geldi göz dağı verdim yeri geldi sevdim bir ev ortamında sağlanacak her türlü huzuru sağladım..ama her seferinde şüpheli telefonlar aramalar,teli saklamaları ve ayrılmakla tehdit etsem de teli vermemesi vs vs bisürü şüpheli tavırlar...elimde net bişey yok bana olan sözde sevgisi ilgisi iyi zamanlarda hat safhada iken kavga ettiğimizde ağzına geleni saymakla beraber bel altından vuruyor..önceleri sebepsiz yere güya bunalımdaymış uyguladığı psikolojik şiddet zamanla fiziksele döndü ..defalarca yalanlarını affedip evliliğimi kurtarmaya uğraştım..çevrem sen bu adamla nasıl yaşıyorsun demesine rağmen her defasında olacak başaracağız dedim ama artık gücüm yok ..şu aşamada daha fazla aptal yerine konulmadan ve ilerde daha buyuk sorunlarla karşılaşmadan hele hele çocuğum yokken boşanmak istiyorum ama yine de sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim zira sinir sistemim çökmüş aşırı çaresiz olduğumdan sağlıklı karar vermemekten korkuyorum.
Son düzenleme: