Eşimin whatsapp konuşması ?

ya bu erkeklerin ağzına fırıncı küreğiyle vurmak lazım. sen uyuyunca da ben sıkılayım, bir erkek arkadaşımı çağırıp bir iki kadeh içmeye gidelim o halde diyeceksin, gene sen suçlu olursun

Valla bende eski sevgilimi arayım işyerime davet edeyim ağız ağıza konusayım gecede uyudun mu diyim 🙀 bunuda söyledim seni öldürürüm dedi

Yoo neden pislik olasınız ki bende kadına yazmak istedim ama sonra arkadaşlarım kendini düşürme dediler haklı olarak

Eşi türk değil amerikalı pek önemseyeceğini sanmam ,bu olayda eşim kadından daha hatalı inkar eden ve kadına gece yazan eşim

Kadının numarası bende var kadına hakaret etmek bende istiyorum ama tutuyorum kendimi
bence bu kadına yazma kendini düşürmek değil ki ya uzmanlarda öyle diyor ama başıma gelse diyorum yok ben yazarım hatta bulurum onu sonrasını buraya yazmayayim işkence grubuna giriyor çünkü

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zaten

Ben duydum. Eşim..
Biz sevgiliyken eşimin yıllar önce sevgilisi olan kız "o şehre geleceğim görüşelim" diye aramış. Eşim kabul etmemiş "hayatımda biri var görüşemem" demiş.
Bana bir kaç gün sonra anlattı.

Ben de "isabet olmuş gereksiz olurdu zaten" demiştim. Hiç kıskançlık krizlerine girip takip etmedim.

Ki ben bu kızın eşimde ciddi etki bıraktığını düşünürdüm ilk zamanlar.
Var yani mesafe koyup balıklama atlamayanlar.

Öncelikle geçmiş olsun - Kocanız kesinlikle aranıyor. Bugün eski sevgilisi yarın kim bilir kim. Böyle şeyler çorap söküğü gibi geliyor.
Sizin yapmanız gereken sakin kalmak ve takibe almak.
Evli erkeklerd emoda olmuş bu sanırım - sıkıldığında her şey rutine binince hep aldatıyorlar. Evlenmekten soğudum gerçekten.

Isterseniz atin ama insan cidden cinsel bir sey yasadigi birine uyudum 2 çocuk yoruyor demez yani.
Bana arkadaşca gibi geliyor araları
Arkadaşca ne demektir? Evli arkadaşına gecenin bir yarısı uyudun mu der misiniz? Eski sevgili ile arkadaş olmak da nedir? Başka arkadaş mı kalmamış? Hanfendi böyle bir şey yapsa 'ah ama arkadaşca2 mı giyecekti?
Lütfen böyle ahlaksızlıkları meşrulaştırmayın.

Arkadaşca ne demektir? Evli arkadaşına gecenin bir yarısı uyudun mu der misiniz? Eski sevgili ile arkadaş olmak da nedir? Başka arkadaş mı kalmamış? Hanfendi böyle bir şey yapsa 'ah ama arkadaşca2 mı giyecekti?
Lütfen böyle ahlaksızlıkları meşrulaştırmayın.
Hanım efendi ahlaksizliklarinizida alın ve kendinize saklayin
benden alıntı yapmayın lütfen.

küçücük bir programla çok şey öğrenebilirsinde burdada açıklama yasağı var maalesef.Sedece silinmiş resimleri geri getirerek kanıtlar edinebilirsin birliktelerse illaki fotografları olmuştur tabi katlanabilirim ayrılmayı göze alırım dersen bunu yap yoksa üzüldüğünle kalırsın hiç deşme emin değilsen

baristiniz mi insanlar merak ediyor ne durumdasiniz canim

Merhaba merak edilmiş haliyle giremedim uzun zamandır

Son durumlar şöyle benim annem ablam ve onun ailesi bizim evimizde bir araya geldik ve bu konuyu anlattım kp oğlumuz hatalı eğer ki boşanmak istersen biz senin arkandayız ve bu evden gitmesi gereken bizim oğlumuz dedi... eşimde ailesine yediği haltı anlattı ve cok pişman olduğunu beni cok sevdiğini bir sans istediğini söyledi suan bir sans daha verdim ama tabiki cok dersler aldım cok değiştim ve asla eskisi gibi güvenmemem gerektiğini öğremdim hayatımda önceliğim kızım ve ben

X