- 4 Ağustos 2023
- 130
- 13
- Konu Sahibi lxldurittolxl
Merhaba arkadaşlar eşimle birbirimizi severek ani bir kararla evlendik. Eşimin benden önce 5 yıllık uzun ilişkisi varmış onunla ayrılıyorlar 5 ay sonra tanışıyoruz tanışmamızın üzerinden 1 yıl geçtiğinde evleniyoruz. Eşim ilgilidir bana olan sevgisinden şüphem yok ancak bir gün yakın bir arkadaşıyla otururken evlilik konuları konuşuluyordu çocuk da ben de biten uzun ilişkimden sonra unutmak için biriyle evlenmeyi düşündüm direk erkeklerde böyledir birini bulayım unutayım derler ama sonra düşündüm karşı tarafa da yazık oluyor bu durumda dedi. Bunu söylerken eşime baktı ve ben yadırgadım ne yalan söyleyeyim ne diyeceğimi bilemedim. Eşim de bence de başkalarına olan hisler hala devam ediyorsa yeni bir ilişkiye başlanmaz dedi. Eşimle tanıştığımda da arkadaş olarak tanıştık o zamanlar bana eski kız arkadaşını çok sevdiğinden söz ediyordu. İlerleyen zamanlarda bu aklımı çok kurcadı ona birkaç kez sordum seni etkilemek için öyle anlatmıştım kıskanırsın diye demişti. Ben bu konuyu çok kafaya taktım sürekli kızı stalklıyorum fotoğraflarına bakıyorum kendimle kıyaslıyorum kafayı yemek üzereyim. Arkadaşı da öyle bir cümle kurduğunda acaba evlilik kararımızla ilgili böyle bir şey mi söyledi arkadaşına diye düşündüm. Annesi de bir gün babasının evlenmeden önceki eski ilişkisinden söz ederken o aslında başkasını seviyordu kız onu annesi ölünce bıraktı dedi eşimin geçmiş ilişkisi de benzer şekilde o yüzden bu cümleyi her kurduğunda bana söylüyormuş gibi hissediyorum kötü hissediyorum. Kızla ayrıldıklarında eşim psikolojik tedavi almış zor atlatmış ve kız aldattığı için ayrılmışlar. Sürekli aklıma ona inat mı benimle direk evlendi acaba sorusu geliyor aklıma. Ama diğer yandan düşününce de senelerce karı koca hayatı yaşayıp evlenmemişler eğer gerçekten isteseydi zaten evlenirdi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu artık bana çok yük gelmeye başladı bunun ağırlığından kurtulmak için boşanmayı bile düşünüyorum. sizce bunu nasıl aşabilirim benzer durumu yaşayan var mı ben mi kafada kuruyorum acaba ? Düşüncelerinizi bekliyorum. Gururum çok kırıldı kimseye de anlatamıyorum. Kız da biz birlikteyken defalarca beni ve eşimi stalkladı yakaladık.