Eşimin uyku sorunu

Yalnız adamın hastalığı kazaya sebebiyet vermiş hadi o kazada insanlar olseydi?
Bu nasıl sorumsuzluk nasıl doktora gitmez ?
İşten de kovulmuş yine gitmemiş doktora.
Ve siz bu insanla evlenmişsiniz ben sanırım ya doktora gidersin ya da bu iş biter derdim.
Şimdi tekrar kaza yapsa mesela ne olacak ?
Böyle sorumsuz adamlarla evlenip çocuk yapmamak lazım.
Toplumsal bir tehlike şu an bu adam yarın birgün bu insan yüzünden yolda bir yaya ölebilir mesela.
Evet hastalıklar biz insanlar için ama 7 yıl doktora gitmemek ne demek ?
İhbar etsek de bari ehliyetini elinden alsalar trafiğe çıkamaz en azından.

Kardeşim adam hasta... Sen bunun farkında mısın?? Yaşamayan bilemez o derdi.Beyinde kendinden ortaya çıkıp geçen bazen de geçmeyen bir rahatsızlık.Ben hayatımin stresli bir dönemi yakalandım buna.Yolda yürürken aniden uyku bastırır kaldırımda uyurdum hem de derin bir uyku.Cafede hiç bir şey yokken aniden kafamın nasıl olduysa resmen masaya düşüp derin uykuya geçtiğim oluyordu.O zamanlar bunun ne olduğunu bilmiyordum ama sonra karşıma bir video çıkmasıyla durumu anladım.Esiniz rahatsız bu kadar uzun sürmesi normal değil psikolojik bir durum değil bu beynine baktırın bence.

Tamam o konuda haklı ama bu durum sevgiliyken bile varmış anladığım kadarıyla,evlenirken ve çocuk yaparken ve de çocuğu teslim ederken bunları düşünüyor olması gerekirdi.Mesela bu durum benim için büyük sorun teşkil ediyorsa evlemezdim,evlensem bile baktım tedaviye yönelmiyor,o zaman çocuk yapmadan boşanirdim.İş işten geçmiş anlayacağınız.

Cok ciddi bir sorun. Simdiye kadar cozum aramamaniz ilginc. Esi bosamayi dusunmeden once doktora mi gitseniz?

Kaç yaşında adam ama Woman. Hep biz mi zorlayacağız doktora git diye? Trafikte uyuyup zincirleme kazaya sebep olmuş. Bu olaydan sonra yetişkin bir insan, "ben hasta mıyım acaba? onlem alayim" diye düşünmez mi?

Ben size hak veriyorum. Konunun beğenilmemesini anlamıyorum. Hak vermedigim tek nokta 7 senedir çaba harcamamış adamla evliliği sürdürüp çocuk sahibi olmak.

Bildiğim kadarıyla böyle bi hastalık var. Niye doktora gitmedi şimdiye kadar

Yahu adam hasta acil doktora görünsün , bu normal bir durum değil ki ..

Kaç yaşında adam ama Woman. Hep biz mi zorlayacağız doktora git diye? Trafikte uyuyup zincirleme kazaya sebep olmuş. Bu olaydan sonra yetişkin bir insan, "ben hasta mıyım acaba? onlem alayim" diye düşünmez mi?
Evet dogru ama bu olay sevgiliyken yasaniyor. Ben sonraki msjlarimda da soyledim ben evlenmezdim diye ama evlenip sonra e ama bu da surekli uyuyor denmez ki canim

E siz kaldırımda uyuyunca insanlar yardım etmiyor muydu?

+100000000
Bu nasıl gevşeklik anlamadım. Hanımefendinin de aklı kendi çocuğu tehlikeye girince başına gelmiş, adam trafikte uyur birini mi ezer falan bunlar önemli değil.

Zimcirleme kaza yaşandı diyor şaka gibi.

Bu normal bir durum değil doktora gidin testlerini falan yaptırın bence hastalığı var.birde zincirleme kaza yapmış diyorsunuz bugüne kadar benim için sorun değildi diyorsunuz cidden ne kadar büyük sorumsuzluk eşinizin araba kullanmaması lazım evde yalnız bile bırakmazdım ben olsam ocağı açık unutup uyur falan tehlikeli.

%1000000000

Muhtemelen bir sağlık problemi var nörolojiye de götürün. Eğer iyileşmek için elinden geleni yapıyorsa da bu şekilde tepki vermeyin. Daha dikkatli olun kızınız için.

Eşinizin belli ki bir sağlık sorunu var kızmak yerine yanında olun tedavi olsun. Hiç normal bir durum değil bu bir uzmanla görüşün

eşiniz hasta, uyku apnesi de olabilir. uyku kliniği olan hastaneye gitmeli teşhisi onlar koyar.

çocuğu ona emenet etmeyin olsun bitsin.

Herkes molaya ihtiyaç duyar cocuk bakımında babadan destek bekler. Kendi ağzınla diyosun barda duşta uyuyodu diye. Çocuk mu bu ?? Kendine mukayet olamasin dugun yerinde uyuyan adam gördün mü çocuk olur hep?? Mahsus uyuyo gibi anlatıyorsun hala. Hasta adam hasta. Durduk yere altına kaçırsa bile isteye yapiyo geziyo diye anlatacaksin heralde. İyileşmeyi reddettiyse reddetti. Emanet etme o zaman . İyileşmek istemiyorsa kız bağır cagir bosan bosancaksan ama emaanet edip de neden uyudun denmez. Suçlusu sensin tabiki?? Herkese aynı şeyi yazmışsın ihtiyacım olucak yemek yiycem e illa birakcam diye . Herkesin kocası ilgilenmiyo çocukla al bı sling tak çocuğunu kucağına gez onla madem yanından ayrilamiyosun korkuyorsun olabilir. Kameralı telsizlerdrn al koy kenara. Çok mu zor bunlar. İzle telden WC deyken.?? sanki çarşıya çıkıp gelcekmissin de emanet etmen gerekti gibi anlatıyorsun. 1 aylık cocuk. Benim çocuğum 1.5 saatte bir emerdi full uyudu durdu 1 aylikken. Emanete gerek yok git nereye gitceksen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…