Eşimin uyku sorunu

Hastalıkta sağlıkta diyip evleniyorsunuz,eşiniz HASTA farkındasınız dimi.Hasta olan birine bebeği emanet eden sizseniz eğer,sorun sizde!.Vermemelisiniz bebeği eşinize, sonuçta onun da bebeği,biilerek zarar vermez.Fakat oklar size dönene kadar önlem almamak!Başkalarının hayatları önemsiz dimi!

Lohusasınız anlıyorum her şey batıyor size ama adamcağız hasta. Kızınınız canı değil onun canı tehlikede. Trafikte uyuyor diyorsunuz insan isteyerek yapar mı bunu? Hasta ve bir bebeğin sorumluluğunu alabilecek durumda değil. Tedavinin sonucundan kesin emin olana kadar bebekle baş başa bırakmayın eşinizi. Varsa yardımcı olacak biri gelsin yanınıza anneniz kayınvalideniz gibi. Yükünüz biraz hafiflerse eşinizi anlamaya çalışırsınız. Sinirlenmeyin doldurmayın kendinizi eşinize karşı. Bebeğiniz de sağlıkla büyüsün.

Esin hasta gormuyor musun kaldi ki esinin durumunu biliyorsun bebegini ona emanet etmeyeceksin..

Ne kadar canisiniz ya
Keyfinden yapmıyo herhalde
Bi de delil olarak kullanıcakmış
Şaka mısınız
Yarın sizin bu hastalığa yakalanmıcağınız ne malum
Ne diye bağırıp duruyosunuz adama aynı sorun sizde de olabilirdi.
Bencillik, gaddarlık maşallah empati yapın birazda
Ayrıca böyle bir sorunu var ne kızınızı kontrolsüz kucağına verin ne de aynı arabaya binin
Kendi canı içinde kötü olacağını düşünün eşiniz adına endişe edin tedavi programını dikkatle takip edin

İnsanlar tabii ki dönem dönem boşanmayı düşünür ama hiçbiri “eşim hasta” diye olmaz. Ya biz eşlerimiz grip oluyor nasıl bakacağımızı şaşırıyoruz. Affedersiniz ama Siz ne amaçla evlendiniz? “İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta” diye yemin ediliyor.
Allah eşinize sağlık ve sabır versin

Esinizin narkolepsisi var ve o da bunu istemiyor. Cocuk bakmak yorucu bir iştir ama kocanizin tedavisi devam ederken bebeginizi emanet etmeyin. Psikologa değil uyku uzmanına götürün.
Epworth Uykululuk teste yapacak. Esinizin uyku surelerini takip edecek ve karara varacak. Unutmayın psikolog psikiyatr değil uyku doktoru. Diger yerler oyalar sizi psikolojik ilaclar baslarda uyku yapar sanırım psikiyatrist odaklanma tarzi bir ilaç vermiştir ama bu çözüm değil. Kocanizin elinde değil yazık adamda bu durumdan memnun değil hastalik bu

Hiç kimse böyle birşeyi bilerek yapmaz..Adamın başına gelmeyen kalmamış...Bu ciddi bir rahatsızlık...Nasıl bazı ruhsal problemlerde doktor çocuk emanet etmemelisiniz diyebiliyor sizde bu şekilde düşünün...Hatta onun araba kullanmaması gerekiyor,banyoya evde kımse yokken girmemesi gerekiyor...Hatta evde tek başına kalmaması gerekiyor...Bu da artı olarak sizin sorumluluğunuzda...

Boşanma konusuna gelince; adam tedavi olmam beni böyle sev seveceksen diyorsa haklı olabilirsiniz tabi ama tedavisini olurken böyle bir karar vermek bilmiyorum...

Şöyle düşünün yarın birgün idrarınızı tutamayacağınız bir rahatsızlığınız olsa Allah korusun...Ve siz uyurken ya da eş dost akrabanın yanında istemsizce kaçırsanız düşünün hissetmiyorsunuz...Eşiniz bu yüzden bitirme kararı alsa hiç hoş değil..Ama siz doktora gider yapabileceğiniz önlemlerinizide alırsanız buna rağmen eşiniz size tahammül edemeyeceğini söylese çok kötü bir durum...

Herşey insanlar için...Sizi anlıyorum kolay değil...Ama bazı yöntemlerle tedavi sürecinde kolaylıklar oluşturabilirsiniz...Çok zorda kalırda bir wc vs.yapacak olursanız 5 dk da bir olmak üzere son ses sizin ve onun telefonuna alarmlar kurun..Hemde çok rahatsız edici bir melodiyle vs..Telefonu cocugu uyurken elınde tutarsa dırek kapatabılır alarmı ve cocugu korkutmaz..Şayet uyursa da çocugu düşürme ya da duymama tehlıkesıne karsılık alarmın çalması zarar-yarar ilişkisine göre daha mantıklı bana göre ...

Allah acil şifalar versin..Size de sabırlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…