evlilikte olur ama sağlıklı evlilikte olmaz bu dediklerinizSiz evli misiniz bilmiyorum haddime değil sormak ama evli insanlar boşanmayı zaman zaman düşünür. Çok sinirli kırgın olduğunda falan. Hatta gelir buraya da yazar boşanacakmış gibi. Hatta benim yaptığım gibi dava açmayı da düşünür. Açmaya kalkar açamaz içi el vermez. Hatta ilk elinde bebekle uyuyakaldığında ana avrat küfredip evden kovup kapı dışarı edip sonra gel sakince konuşalım da der. Bunlar olur.
Eşinizin belli ki bu konuda ciddi bir rahatsızlığı var.Uykusu var gibi hissetsem bırakmam zaten. Cin gibi gözleri açıkken böyle oluyor ben de insanım aynı zamanda lohusa emziren bir anneyim. Tuvalet ihtiyacım oluyor ağzıma bir kaç bişey atayım dediğim zaman oluyor. Ki bugün sadece yatağına yatır dedim al pışlışla demedim. İnsan çocuğunu babasına emanet edip 2 dakika nefes almak bile isteyebilir. Bana çocuğunuzu siz tehlikeye atıyorsunuz demeniz bi garip.
Yahu bunca sene neden doktora gitmedi eşiniz? Zincirleme kaza yapmış, bir de diyorsunuz ki bebeğim olana kadar problem etmiyordum , bir sizin çocuğunuz değerli dünyada çünkü, zincirleme kazada bebek öldürse sorun değil
Ne biçim insanlar var inanamıyorum, ağzım açık okudum , adam baba oluyor ama bunca sene doktora gitmemiş bariz olan bir hastalığı için, pesss
Yahu bunca sene neden doktora gitmedi eşiniz? Zincirleme kaza yapmış, bir de diyorsunuz ki bebeğim olana kadar problem etmiyordum , bir sizin çocuğunuz değerli dünyada çünkü, zincirleme kazada bebek öldürse sorun değil
Ne biçim insanlar var inanamıyorum, ağzım açık okudum , adam baba oluyor ama bunca sene doktora gitmemiş bariz olan bir hastalığı için, pesss
Cok gecmis olsun ama elinde degil bence. Hastalik bu baya. Salter indirilmis gibi uyumak istenerek yapilcak bisey degil. O da eminim cok uzgundur. Daha sakin daha anlayisli olmalisiniz bana kalirsa. Nasil epilepsi olan birine nobet gecirdiginde her yerde nobet gecirio diye sinirlenmiyosak bu da bana onun gibi geldi birazMerhaba. Benim derdim eşimin uyku sorunu. 27 günlük bebeğimizin hayatını tehlikeye atıyor bu sorun. Eşim evlenmeden önce de aniden uyuyakalırdı ama o zamanlar tabi bu benim için aşırı bir sorun değildi. Duşta uyurdu bir gün trafikte uyudu zincirleme kaza yaşandı. Barda diskoda uyuduğu oldu. Tabii ki normal gelmiyordu ama dediğim gibi sorun değildi şimdiki gibi bana. Eşim bir kaç gün önce kızımızı pışpışlarken çocuk kolunda uyuyakaldı. Kavga ettik dikkat edeceğini söyledi. Ertesi gün yine aynı şey oldu psikiyatriden randevu aldı gittik bir ilaç verdi düzenli terapiye gel dedi doktor. Bugün salonda çocuk memede uyudu eşime dedim beşiğine yatır. Beşik yatak odasında yatağımıza bitişik. 10 dakika sonra kameradan bir baktım bebek beşikte yok ama ağlama sesi geliyor kamerayı çevirdim eşim yatakta uyuyor koşarak yatak odasına gittim bi baktım yatak odasındaki tekli koltukta kızım ağlıyor eşim horul horul yatakta uyuyor. Bağırdım kovdum odadan kızımı emzirdim yatırdım. Eşimin telefonunda kamera kayıtları var. İçimden o kayıtları kendime gönderip boşanma davası açmak geçiyor. Bi akıl verin nolur. Bu adamla böyle olmaz gibi geliyor.
Uyuyacağımi anladığım an ara sokağa girip kaldirama oturuyordum.Zaten öyle bir durum ki anında derin uyku ve kısa sürede mudahaleli ya da mudahelesiz uyanış oluyorduE siz kaldırımda uyuyunca insanlar yardım etmiyor muydu?
İnanılır gibi değil, bencillik mi , kendini tüm dünyadan üstün görme mi , nedir bu anlamadim , inşallah gerçek hayatta karşımıza çıkmaz boyleleriAynını yazacaktım. Okuyunca direkt aklıma gelen bu.
+1Doktora gitmeyi denediniz mi? Narkolepsi olabilir. trafikte uyuyormu, Cok tehlikeli
Sadece sizin değil onun da kızı bile isteye tehlikeye atar mı hiç? Biraz daha sabredin teşhis konsun tedavi görsün, bu tedavi işini ciddiye almıyor olsa kızmakta haklısınız ama az daha dayanın. Bence şu noktada değil zincirleme kazadan sonra tedaviyi reddetmesinde bu tepkiyi verseydiniz daha iyi olurdu, bakın orda rest çekmediğiniz için şimdi kızınızın hayatını riske atmaya kadar gelmiş durum.İşte psikiyatrik sandık gittik nöroloji bakıyormuş randevu aldı. Ama ben çok korkuyorum sinirliyim. Konu kızım olunca anlayış gösteremiyorum.