Eşimin uyku sorunu

esinizin tiroid degerleri tavan yapmis olabilir mi?
annemde esiniz gibi bir anda küt gider siz uyudu sanirsiniz ama bayilmis olur aslinda oyle bir uyuma sekli olamaz sanirim.
annem mesela kalktiginda icim cekildi kafami koymadaydim bayilacaktim der gerisini hatirlamaz yaninda istersen top patlat.
bir donem benim tiroidlerimde ilk bozuldugunda ayni seyleri yasadim kizim daha 2 aylik falandi kafayi koydugum yerde gerisi yok oyle diyeyim.
esinizin tiroidlerine vs bi baktirin

Adamon belliki rahatsızlıgı var,hastalandı diye sinirlenip kavga cıkarmanız normal mi?Kavga ederek bu sorunu cözemezsiniz.
Cocugu emanet etmeyin.

Bebeğim %99 bende. Eşime verdiğimde asla ona güvenerek bırakmıyorum. Gözüm üstünde. Benimki de sağlıklı bi yaklaşım değil ama siz asla bırakmamalısınız. Eşiniz tedavi olsun mutlaka bu nedir.

Bu kadar rahat olunmaz . Trafik de uyumuş, duş da uyumuş ve hiççççç oralı değil. Bazıları var eline kıymık batsa doktora koşar. Lütfen araba kullanmasın.

Kaç yaşında adam ama Woman. Hep biz mi zorlayacağız doktora git diye? Trafikte uyuyup zincirleme kazaya sebep olmuş. Bu olaydan sonra yetişkin bir insan, "ben hasta mıyım acaba? onlem alayim" diye düşünmez mi?
erkeklerden bahsediyorsunuz. düşünmez. beğinleri farklı çalışıyor onların...

eşimde de uyku apnesi var. ben teşhis koyup kliniğe götürdüm. yoksa o ne olduğunu anlayamadı. adam uykucuyum sanıyordu

Eşiniz hiç nörolojiye gitti mi bana bu sorun beyniyle alakalı gibi geldi yani böyle birden uykuya dalması zincirleme kaza sebep olması vs gayet büyük bir sorun

Bariz belli ki ortada bir sağlık sorunu var çözüme bakmadan adamı boşamayı düşünmek bilemedim. Aynı durumda sizde olabilirdiniz Ayrıca ortada bir sorun varken neden bebek eşinizde ısrarla

Kusura bakmayın ama eşinizin bu yaptığı düpedüz bencillik. Evleniyorsa , çocuk sahibi oluyorsa , toplum içine çıkıyorsa doktora gitmek zorunda gitmiyorsa kendisini izole etsin. Kendisini düşünmemesi kendisini ilgilendirir , ama çevresini ve sizi düşünmek zorunda. İnsan bazı şeyleri çevresini düşünüğü için yapmalı. Sizin de bu rahatsızlığın üzerine yeteri kadar düştüğünüzü düşünmüyorum. Aksi halde çocuk sahibi olmaz , bir şekilde ikna ederdiniz.

Bu bir hastalık, tedavisi var mı bilmiyorum hastalık olduğunu biliyorum. Hastalıkta sağlıkta evlenmemiş miydiniz bu ne boşanma merakı?

Ana avrat küfür edip eşi kovuyorsunuz o da paşa paşa geliyor öyle mi tamam adam sorumsuz, sorumsuzluğundan dem vuruyorsunuz ama ilişkiniz çok laçka geldi bana. Nitelendirmem için kusura bakmayın, başka kelime bulamadım.

Ayrıca bu sorumsuzluk nişanlılık döneminden belliymiş. Ama kabullenip evlenmiş, çocuk yapmışsınız. Bazı şeyleri kabul edince yolun yarısında şikayetlenmek bana irrite edici geliyor. Tabi insan bu zaman içinde karakter de fikir de değiştirebilir.

Boşanın o zaman ne diyelim şimdi? Herkesi tek tek ikna etmeye çalışıyorsunuz bizi bırakın kendinizi ikna edin ve boşanın. Daha üzerine ne denir bilmiyorum ki.

Adam zincirleme kazaya bile sebebiyet vermiş. Siz hala bebeğinizden önce çok da önemsemediğinizi söylüyorsunuz.
Tamam bebeğiniz en değerliniz ama belli ki adam hasta ve başka insanlara da zarar verebilir sadece bebeğe değil.
Siz de ne iyi gün dostu imişsiniz.
Hastalıkta sağlıkta demediniz mi? Çok bariz adamın nörolojik bir hastalığı var, kızmak boşanma hayali kurmak yerine şimdiye kadar çoktan bir doktora görünmeniz gerekirdi.

Sanırım evlenirken "Her şey güllük gülistanlık olduğunda, sağlıkta, barışta, güzellikte bebeğim olup adamı gözden çıkartabileceğim güne kadar EVET" dediniz.

Ya hu adam hasta, hasta. Hoş bu durumda da "Hasta bu" diyerek yaralı atlar gibi vurursunuz da.

Elbet lohusasınız ama bu kadarı fazla.

Zincirleme kaza bile yaşanmış, düzgün tedavi olmayo akıl edemiyor mu eşiniz gerçekten?

Bence gayet boşanma sebebi, bu kadar umursamaz olmaya hakkı yok.

Boşanma olmasa da ciddi rest çekme sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…