- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 9
- 158
kızlar 23 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim ikmizde birbirimize çok aşkım severek ben ona kaçarak evlendim ancak eşim aşırı kıskanç ve paranoya bi insan evlendiğimizden beri hemen çocugum oldugu için hiç çalışamadım hayatım hep evde geçti en fazla markete gittim çok nadiren kızımla yalnız çarşıya gitmişimdir gitsem bile annemide yanıma çağırırdım eşim ben markate gitsem bile sürekli beni kontrol altında tutmaktadır sürekli aramaktadır geldinmi gittitnmi nezman gidicen filn.çevremdeki beni her insan bilir kayınvalidem bile eşime asla sadakatsizlik aldatma filan yapacak biri değilim hatta dünyada kendime en çok güvenen kadın benimdir eşime sadakat konusunda eşim okadar aşırı kısaknctırki hiç arkadaşım bile yoktur evlendiğimziden beri 1 defa oda yanımda annemle lise arkadaşımla yol üzerinde konuştuk onu bile sorun etti. Tek yapabildiğim şeyler evde oturup bilgisayar,çocuma bakmam,markate gitmem. Ancak eşim sürekli beni suçluyo yinede tartışamamız şöle başladı en büyük sorunumuz : Kızım dışardayken koşarken düştü dizi yara oldu bende eşimden izin alarak eczaneye gittim eczandeyeken beni kontrol etmek için bi kere hemen aradı konuştuk aldım merhemleri dedim sonra yolun ortasında yine aradı nerdesin dedi yoldayım geliyorum dedim sonra kzım benim 2 yaşında ben 46 kiloyum kızım 13 kilo biraz zapdetmek zor oluyo parkı gördü park park die delirdi eve giderken çok ağladı bende kızımı sakinleştirmeye çalıştım zapdetemedim çok ağladı bağırdı çırpındı bende kzımı parka götürüyomuşum gibi yapıp yolu değiştirdim parka götürmedim kızımı kandırdım yolun üst tarafından geldim park yolun üst tarafınfa oldugu için eşimde camdan dışarı bakıp beni bekliomuş beni gördü karşınan telefon etti nerdesin sen nie üst taraftan geldin eve gel ben sana göstericem dedi birsürü küfür tehdit etmeye başladı bende bana bişiy yaapamaz dedim eve gittim beni kolumdan hızlı tutarak içeriye çekti kucaagımda kzızımda vardı seni öldürücem elimden bugun sağ çıkamıcan hayatını skcem dedi bağaraarak elimden kise kurtaramıcak seni dedi bende ağlamaya başladım bana çok fena bi şekilde tokat attı gözü dönmüş gibiydi delirmiş gibiydi niye ben üst yoldan geliomuşum bunun bi sebebei vamış bana bagırarak bunları söyledi kızımda herşeyi gördü önünde sonra kayananam annemler geldi hala çok sinirliydi eşim bende şoktaydım annemin eşi üvey baba polisi arayalımmı dedi annemde polisi aarayalım dedi şiddeti göstermekiçin rapor almak için yüzüm hala kıpkırmızıydı kayananamda eşimi sakinlerştirmye çalışıyodu bi anlık sinirime denk geldi die savundu kendisini polisler şikayetçimisindedi bende evet şikayetçiyimdedim o andan sonra boşanmak istedim boşanıcaktım gittim herşeyi anlattım ifademde küfürleri bile polis anlatmamı istedi sonra benim eşim bazen ot içer onu bile ifade verdim anlattım. Sonra polislerle işimiz bitince eşim resmen delirdi beni nasıl nasıl ot kullandığım için ihbar edersin filn dedi bende sadece o söylediklerim kağıtta tutanak olarak kalıcak die anlattım polislere herşeyi neyse sonradan benden özür diledi barıştık taki düne kadar biz ortan taşınıp tuzlaya başka bi eve taşındık dün eşimin işyerine polisler gelip benim tel numaramı bilmedikleri için bide eşime imza attırmak için gelmişler eşime biraz kötü davranmışlar rezil olmuş işte benim ifadem dogrultusunda onu suçlamışlar. Arkadaşlarıda görmüş herkes sormuş noldu filn die.sonra eşim ebni telefonla aradı bende markatte bişeler alıyodum a an bende öyle davranıcakları düşünmeyerek nasıl böle davranırlar filan dedim o an ben özür dilemeliymişim ben hala kendimi savunuyomuşum bana etmediği küfür hakaret aileme sülalemeölüm tehditi kalmadı benden nefret ettiğini bana hiç inamadıgını söyledi ona kendimi affettirmem gerekiomuş hayatını mahvettiniğini filn boşanırsakta çovun velayetini asla bana vermeyeceğini kızın seni ancak mezarda görür tehditini yaptı.....
Nolur yardım edin bana kızlar tarafsız yorumlarınızı bekliyorum acil çok ihtiyacım var Sizce ben çok büyük kötülük mü yaptım eşime ? Zaten bende pişmanım başından ifade verdiğmden beri onun bana şiddetiyle başladı.........
şakamısınız ya siz Cidden düşünmekte zorlukmu çekiyosunuz ???? Kendinize hiçmi saygınız yok sizin ya bu kadar mı siliksiniz
neyin yardımını istiyorsunuz siz önce kendinize yardım etmelisiniz, keşke çocuk yapmsaymışsınız böyle bi hayata kendinizi hapsetmişssiniz çocuğunuza yazık etmeseydiniz nelere şahit olmuş kim bilir daha neler görecek