• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin uyguladığı şiddet ve polise verdiğim ifade

Böyle durumlarda nasıl yorumlarda bulunmamız beklenerek konu açılıyo anlamıyorum, devletin kurumları sizin nazınızı çekmek zorunda değil hanımefendi, polis görevini yapıyo sonrada kocamı utandırdılar diye şikayet ediyosun, ot içen karısını döven bi insan zaten utanmalı, ayrıca paranoyak davranışlarının sebebide ot bilmem farkındamısın, ssdece çocuğuna acıdım sana değil, keşke devlet kısırlaştırma işlemini hayvanlara değil bazı insanlara uygulasa

sana şunu söyleyebilirim.....ot çeken bir adamla evlenmenin daha doğrusu böyle bir canlı türünün nelere yolaçabileceğini ısrarla gömermen elinin altında internet olan birinin silkelenmeyip kendine gelmemesine şaşırıyorum.......yahu biz kadınlar bu kadar mı akıl tutulması yaşıyoruz ......onun beyni sünger gibi olmuştıur artık her türlü psikiyatrik rahatsızlığa kendini hazırla.....paranoyasından şizofrenisinden kişilik bozukluğuna kadar
anlayamadım halinden memnunmusun bizden yardım mı istiyorsun.......hala biraz kendin ve çocuğun için iyi bir şey istiyorsan mor çatı yahut uçan süpürgeyi ara seni eşinden kurtarıp izini kaybettirirler her türlü boşanma sürecinde sana yardımcı olurlar..... aklında bulunsun sonun iyi değil

nedense eşiniz inşallah hakettiğini bulur diyesim geldi :1:
kuzum adam sana etmedğini bırakmamış ne bu çilekeş hallerin bir silkelen kendine gel adam seni değersizleştirmiş sen ona birşey olur mu diye düşünüyorsun :6:
polislere de kocaman bir aferin öyle muameleye böyle ayar :46: haklılar adam karısın dövüyor ot içiyor e tabi biraz üstüne gidecekler :46:

Korkunun ecele faydası yok bu şekilde düşün ve polise başvur bence. Şiddette var sığınma evi ayarlarlar sana. Eğer ailenin yanına gidersen orda da huzursuz edebilir seni.
Ayrıca korkuyorsun ama adam giderek psikopatlığının şiddetini arttırmış, evde kaldığın sürece can güvenliğin yok. Eğer gitmeyi başarırsan en azından devlet güvencesi altında olursun. Gözünü iyice korkutmuş ama kendin için bile olmasa kızın için o evden kaçmak zorundasın açık ve net.
Bir de arkadaşlar da sormuş, internete bişey demiyor mu eşin?

kızlar 23 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim ikmizde birbirimize çok aşkım severek ben ona kaçarak evlendim ancak eşim aşırı kıskanç ve paranoya bi insan evlendiğimizden beri hemen çocugum oldugu için hiç çalışamadım hayatım hep evde geçti en fazla markete gittim çok nadiren kızımla yalnız çarşıya gitmişimdir gitsem bile annemide yanıma çağırırdım eşim ben markate gitsem bile sürekli beni kontrol altında tutmaktadır sürekli aramaktadır geldinmi gittitnmi nezman gidicen filn.çevremdeki beni her insan bilir kayınvalidem bile eşime asla sadakatsizlik aldatma filan yapacak biri değilim hatta dünyada kendime en çok güvenen kadın benimdir eşime sadakat konusunda eşim okadar aşırı kısaknctırki hiç arkadaşım bile yoktur evlendiğimziden beri 1 defa oda yanımda annemle lise arkadaşımla yol üzerinde konuştuk onu bile sorun etti. tek yapabildiğim şeyler evde oturup bilgisayar,çocuma bakmam,markate gitmem. ancak eşim sürekli beni suçluyo yinede tartışamamız şöle başladı en büyük sorunumuz : kızım dışardayken koşarken düştü dizi yara oldu bende eşimden izin alarak eczaneye gittim eczandeyeken beni kontrol etmek için bi kere hemen aradı konuştuk aldım merhemleri dedim sonra yolun ortasında yine aradı nerdesin dedi yoldayım geliyorum dedim sonra kzım benim 2 yaşında ben 46 kiloyum kızım 13 kilo biraz zapdetmek zor oluyo parkı gördü park park die delirdi eve giderken çok ağladı bende kızımı sakinleştirmeye çalıştım zapdetemedim çok ağladı bağırdı çırpındı bende kzımı parka götürüyomuşum gibi yapıp yolu değiştirdim parka götürmedim kızımı kandırdım yolun üst tarafından geldim park yolun üst tarafınfa oldugu için eşimde camdan dışarı bakıp beni bekliomuş beni gördü karşınan telefon etti nerdesin sen nie üst taraftan geldin eve gel ben sana göstericem dedi birsürü küfür tehdit etmeye başladı bende bana bişiy yaapamaz dedim eve gittim beni kolumdan hızlı tutarak içeriye çekti kucaagımda kzızımda vardı seni öldürücem elimden bugun sağ çıkamıcan hayatını skcem dedi bağaraarak elimden kise kurtaramıcak seni dedi bende ağlamaya başladım bana çok fena bi şekilde tokat attı gözü dönmüş gibiydi delirmiş gibiydi niye ben üst yoldan geliomuşum bunun bi sebebei vamış bana bagırarak bunları söyledi kızımda herşeyi gördü önünde sonra kayananam annemler geldi hala çok sinirliydi eşim bende şoktaydım annemin eşi üvey baba polisi arayalımmı dedi annemde polisi aarayalım dedi şiddeti göstermekiçin rapor almak için yüzüm hala kıpkırmızıydı kayananamda eşimi sakinlerştirmye çalışıyodu bi anlık sinirime denk geldi die savundu kendisini polisler şikayetçimisindedi bende evet şikayetçiyimdedim o andan sonra boşanmak istedim boşanıcaktım gittim herşeyi anlattım ifademde küfürleri bile polis anlatmamı istedi sonra benim eşim bazen ot içer onu bile ifade verdim anlattım. sonra polislerle işimiz bitince eşim resmen delirdi beni nasıl nasıl ot kullandığım için ihbar edersin filn dedi bende sadece o söylediklerim kağıtta tutanak olarak kalıcak die anlattım polislere herşeyi neyse sonradan benden özür diledi barıştık taki düne kadar biz ortan taşınıp tuzlaya başka bi eve taşındık dün eşimin işyerine polisler gelip benim tel numaramı bilmedikleri için bide eşime imza attırmak için gelmişler eşime biraz kötü davranmışlar rezil olmuş işte benim ifadem dogrultusunda onu suçlamışlar. arkadaşlarıda görmüş herkes sormuş noldu filn die.sonra eşim ebni telefonla aradı bende markatte bişeler alıyodum a an bende öyle davranıcakları düşünmeyerek nasıl böle davranırlar filan dedim o an ben özür dilemeliymişim ben hala kendimi savunuyomuşum bana etmediği küfür hakaret aileme sülalemeölüm tehditi kalmadı benden nefret ettiğini bana hiç inamadıgını söyledi ona kendimi affettirmem gerekiomuş hayatını mahvettiniğini filn boşanırsakta çovun velayetini asla bana vermeyeceğini kızın seni ancak mezarda görür tehditini yaptı.....

nolur yardım edin bana kızlar tarafsız yorumlarınızı bekliyorum acil çok ihtiyacım var:43: sizce ben çok büyük kötülük mü yaptım eşime ? zaten bende pişmanım başından ifade verdiğmden beri onun bana şiddetiyle başladı.........

inanılmaz üzüldüm canım ya. yani hangisine daha çok üzüleceğimi şaşırdım. bir kere sana olan davranışları hiç normal değil. üst yoldan gelmişsin diye resmen kendince senaryo yazmış. en üzücü kısmı bence ot kullanması. zayıflığını gösteriyor. yani yanlışa düşme meyili yüksek bir kişilik. çocuğun olması ayrı durum. bu durumda aileden yardım almalısın. birileri sakinleştirmeli eşini. yani onlarda güç var kadını bu şekilde mi yola getirecekler.ne zannediyorlar kendilerini.yapacak insan içinde olan insan sanal bile yapar. madem o kadar kıskanç...bu noktada karar senin bu adamı seviyor musun, hayatının geri kalanında onunla hayallerin nasıl? bunun cevabını kendinde ara sonra yeniden düşünmek lazım.

kızlar yorumlarınız için çok saolun çok tüşeküür ederim inanın şu an çok kötü durumdayım psikolojik olarak zaten herşeye kızım için katlanıyorum kızımı ölürümde vermem dünyada herşeyi yaparım kzım için ama boşanma davası acarsam zaten açtım ama 6 aya sonra şikatimi geri alıcam... dün akşam bana eğer aklından öyle bişey geçiriyorsa mezarda ölen babasının üzerine yemin etti kemizklerini sızlatmam seni öldürürüm die tehdit etti kızın ancak seni mezarda görür dedi. gerçektende beni öldürebilceğini düşünüyorum beni buna inandırdı... ha bide bugün dünden beri yasak koydu yine bu sefer kesin dışarı adımımı atarsam ölürmüşüm. markete bile telefonla bile kimseyele konuşmucakmışım annemle bile senin aklını çelmesin dedi bu durumu düzelticeksin dedi kafayı yicem kızlar :50: psikolojim çok kötü

bide kocamı ot içtiğini bile bile kabul ettim çünkü çok sık sık içmio onu bile kabulllendim sevdiğim için

:53::53::53::53::53:
siz çıldırmışsınız:53::53:
ben kadınların bu zamanda bu kadar pasif olmasına inanamıyorum, inanmak falan da istemiyorum......göz göre göre bu tarz tehditlere, hakaretlere nasıl boyun eğilir anlamıyorum. anlamakta istemiyorum.
şu yaşadıklarınızı, aranızdaki diyalogları okuyunca resmen midem kalktı...sizin o dayakları yiyip o evde oturacağınız çokkk bariz anlaşılıyor.ne diyelim.allah hidayet versin..........

Son düzenleme:
sinirden delireceğim şimdi

hemen kaçın kurtulun ondan

hayatın ne kadar yaşanır olduğunu göreceksiniz ...

bu esaret resmen ,

ölmeden mezara girmek...

hiç korkma hiçbişey yapamaz çocuğunu da alamaz,

o anneye ve bakıma muhtaç ,zaten mahkemede ispatlarsan görmesini bile engellersin kızını

ne olur korkma, asıl onunla yaşamaya devam edersen hayatın biter..

:53::53: oldum okurken

senin eşin aşırı derecede paranoyak
normal değil o adam

ya tedavi ettir
ya da kurtul

İnternete nasil giriyorsun bu kadar ksknc adam ilk once neti keser

Valla bastan hatayi yapmissin hemen cocuk yapmissin
Erken evlenmissin
Ot iciyosa ileriside gelicektir
Bu kafada bi adamla yasamaya devam edersen gazetedeki kadin cinayetlerinden biri olucaksin kurtar kendini
Cocuguda alamaz siddet uyguluyor sana sonucta

Bence sen gercek degilsin, böyle düsünen hemcinslerim olabilecegine inanmak istemiyorum da! Senin cocugunla, o evde, o adamla gecirdigin her dakika risk zaten, cocugunu da düsünmez o, hasta resmen hasta..

Nasıl izin verdin bu esarete? Ask mı adı ne?
Katlanamadıgım durumlardan biri de iste bu yasaklar, kısıtlamalar, izin almalar vs.. Eczaneye giderken, markete giderken bile izin mi alınır yahu? Sen yasının farkında mısın? Bu genc yasta kendine ne diye bu kadar eziyet ediyorsun? Arkana dönmeden kac git, ot kullanan adama cocuk velayeti vermezler merak etme, bosanırsam öldürür diyorsun da bu gidisle bosanmadan öldürücek haberin olsun, yakında neden nefes aldın diye de bogazına yapısır bu adam, hersey beklenir kendini düsünmüyorsan cocugunun psikolojisini düsün.

Son düzenleme:
kocanın elle tutulur bir yanı yok.çocuklu bir kadına kolay kolay boşan demem ama hem senin hem de kızın için en hayırlısı bu adamdan kurtulman canım
seni tehdit etmiş inanma korkma hibir şey yapamaz:20:
bu şekilde hayat yaşanmaz kocan hiç normal değil canım kendine yazık etme:50:

sen suçlusun kardeşim hemden başından sonuna kadar

1-neden üst yoldan geliyosun
2-neden polise şikayet ettin
3-çocuğunun yanında şiddet uyguladı kendini suçlamadın
4-ot içmesine göz yummadın polise söyledin
5-tüm bunlara rağmen eşinden özür dilemedin
6-tüm bunların başlangıcında hapis hayatını kabul etmedin

neden kadınlar kendilerini bu kadar ezdiriyorlar

biz kimiz eşlerimizden daha aşağıda herşeyi kabullenmek zorunda olan verilenle yetinmek için çaba harcayan birey olamayan eşe bağımlı olan varlıklarmıyız.

kendinize gelin ALLAH AŞKINA hala kendinizi suçluyosunuz. bugün her kadın istediğinde herşeyin üstesinden gelir. sadece esaret lazım.

Doğru olanı yapmışsınz niye pişmanlık duyuyorsunuz? Sizi suçsuz yere herkesin içinde rezil eden şiddet uygulayan eşinizin yaptıklarını anlattığınız için mi suçlusunuz?

Hayatını yönlendirmesine izin verdiğin sürece şiddet görürsün,hakaret duyarsın,küfür yersin.İleride çocuğun da yaşar aynı şeyleri.Polislik derecesine varmış olay niye barıştın anlamadım.Sana acımayana sen niye acıyorsun?Barışman başlı başına zaten hata.

kocan resmen korku fılmı gıbı

kötülük etmemışsın ona, o öyle dıyorsa bırak ne konuşursa konuşsun

kötülük görmemış beyfendı, benım elımde olcak o adam, kötülük neymış gösterırdım ben ona :47:

Empati yapayım diyorum. Herşeyi geçtim, ot içmesi, küfür etmesi, şiddet uygulaması vs. neyse diyorum. Hadi sınırlarımı zorladım affettim diyelim. Asıl takıldığım nokta o kadar sadık biriyken, evinin işinde çocuğun bakımında biriyken biri bana nasıl aldatıyorsun imasında bulunur nasıl... Ne demek üst yoldan geldin bunun anlamı var? O üst yolda küçük küçük gizli otel odaları mı var yolda giderayak iş pişirip eve geleceksin. Ne mantık ya. Eşin çok cahil hem de kara cahil. Böyle birini hangi mantık affeder asıl? Dayak yediğinde hiç mi gururuna dokunmadı hiç mi ben koca kadınım çocuk bakıyorum bu adama yemek yapıp bulaşıklarını yıkıyorum hiç zoruna bile mi gitmiyor? İşyerinde rezil olmuşmuş. Aslında az bile olmuş.

kızlar 23 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim ikmizde birbirimize çok aşkım severek ben ona kaçarak evlendim ancak eşim aşırı kıskanç ve paranoya bi insan evlendiğimizden beri hemen çocugum oldugu için hiç çalışamadım hayatım hep evde geçti en fazla markete gittim çok nadiren kızımla yalnız çarşıya gitmişimdir gitsem bile annemide yanıma çağırırdım eşim ben markate gitsem bile sürekli beni kontrol altında tutmaktadır sürekli aramaktadır geldinmi gittitnmi nezman gidicen filn.çevremdeki beni her insan bilir kayınvalidem bile eşime asla sadakatsizlik aldatma filan yapacak biri değilim hatta dünyada kendime en çok güvenen kadın benimdir eşime sadakat konusunda eşim okadar aşırı kısaknctırki hiç arkadaşım bile yoktur evlendiğimziden beri 1 defa oda yanımda annemle lise arkadaşımla yol üzerinde konuştuk onu bile sorun etti. Tek yapabildiğim şeyler evde oturup bilgisayar,çocuma bakmam,markate gitmem. Ancak eşim sürekli beni suçluyo yinede tartışamamız şöle başladı en büyük sorunumuz : Kızım dışardayken koşarken düştü dizi yara oldu bende eşimden izin alarak eczaneye gittim eczandeyeken beni kontrol etmek için bi kere hemen aradı konuştuk aldım merhemleri dedim sonra yolun ortasında yine aradı nerdesin dedi yoldayım geliyorum dedim sonra kzım benim 2 yaşında ben 46 kiloyum kızım 13 kilo biraz zapdetmek zor oluyo parkı gördü park park die delirdi eve giderken çok ağladı bende kızımı sakinleştirmeye çalıştım zapdetemedim çok ağladı bağırdı çırpındı bende kzımı parka götürüyomuşum gibi yapıp yolu değiştirdim parka götürmedim kızımı kandırdım yolun üst tarafından geldim park yolun üst tarafınfa oldugu için eşimde camdan dışarı bakıp beni bekliomuş beni gördü karşınan telefon etti nerdesin sen nie üst taraftan geldin eve gel ben sana göstericem dedi birsürü küfür tehdit etmeye başladı bende bana bişiy yaapamaz dedim eve gittim beni kolumdan hızlı tutarak içeriye çekti kucaagımda kzızımda vardı seni öldürücem elimden bugun sağ çıkamıcan hayatını skcem dedi bağaraarak elimden kise kurtaramıcak seni dedi bende ağlamaya başladım bana çok fena bi şekilde tokat attı gözü dönmüş gibiydi delirmiş gibiydi niye ben üst yoldan geliomuşum bunun bi sebebei vamış bana bagırarak bunları söyledi kızımda herşeyi gördü önünde sonra kayananam annemler geldi hala çok sinirliydi eşim bende şoktaydım annemin eşi üvey baba polisi arayalımmı dedi annemde polisi aarayalım dedi şiddeti göstermekiçin rapor almak için yüzüm hala kıpkırmızıydı kayananamda eşimi sakinlerştirmye çalışıyodu bi anlık sinirime denk geldi die savundu kendisini polisler şikayetçimisindedi bende evet şikayetçiyimdedim o andan sonra boşanmak istedim boşanıcaktım gittim herşeyi anlattım ifademde küfürleri bile polis anlatmamı istedi sonra benim eşim bazen ot içer onu bile ifade verdim anlattım. Sonra polislerle işimiz bitince eşim resmen delirdi beni nasıl nasıl ot kullandığım için ihbar edersin filn dedi bende sadece o söylediklerim kağıtta tutanak olarak kalıcak die anlattım polislere herşeyi neyse sonradan benden özür diledi barıştık taki düne kadar biz ortan taşınıp tuzlaya başka bi eve taşındık dün eşimin işyerine polisler gelip benim tel numaramı bilmedikleri için bide eşime imza attırmak için gelmişler eşime biraz kötü davranmışlar rezil olmuş işte benim ifadem dogrultusunda onu suçlamışlar. Arkadaşlarıda görmüş herkes sormuş noldu filn die.sonra eşim ebni telefonla aradı bende markatte bişeler alıyodum a an bende öyle davranıcakları düşünmeyerek nasıl böle davranırlar filan dedim o an ben özür dilemeliymişim ben hala kendimi savunuyomuşum bana etmediği küfür hakaret aileme sülalemeölüm tehditi kalmadı benden nefret ettiğini bana hiç inamadıgını söyledi ona kendimi affettirmem gerekiomuş hayatını mahvettiniğini filn boşanırsakta çovun velayetini asla bana vermeyeceğini kızın seni ancak mezarda görür tehditini yaptı.....

Nolur yardım edin bana kızlar tarafsız yorumlarınızı bekliyorum acil çok ihtiyacım var:43: Sizce ben çok büyük kötülük mü yaptım eşime ? Zaten bende pişmanım başından ifade verdiğmden beri onun bana şiddetiyle başladı.........

şakamısınız ya siz:47: Cidden düşünmekte zorlukmu çekiyosunuz ???? Kendinize hiçmi saygınız yok sizin ya bu kadar mı siliksiniz
neyin yardımını istiyorsunuz siz önce kendinize yardım etmelisiniz, keşke çocuk yapmsaymışsınız böyle bi hayata kendinizi hapsetmişssiniz çocuğunuza yazık etmeseydiniz nelere şahit olmuş kim bilir daha neler görecek

Back