eşimin umursamazlığı rahatlığı...nasıl davranmayım

Canım çok iisin çok tşkr ederim msjının içtenliği çok etkiledi beni aslında biliyomusun çok haklısın gerçekten bunu uyguluycam şimdilik yapabiliceğim en ii şey bu sanırım

Genc yasta daha kendini bile bilip taniyamazken yapilan bir evlilik
Ne diyeyim allah yardimciniz olsun
Ekonomik ozgurlugunuz yok sanirim
Esinizin de maddi durumu iyi olmali
Yasananlar gercekten normal degil karsiniza alip ciddi ciddi konussaniz sizi rahatsiz eden seyleri?
Kvyi sallayin gitsin onunla birsey paylasmayin
Yasinizin kucuklugunden ve de kacarak evlenmenizden dolayi sizi ezmisler anladigim kadariyla

böyle bi ortamda oğlun mutlumu gerçekten
Ona belli etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince benim hatamın bedelini oğlum orda burda başkasına muhtaç olarak ödesin istemiyorum bilemiyorum ya inanın çok çaresizim bilerek isteyerek çekmiyorum ki ama şuan için yapamam

Babasından size bir hayır gelmiyor çocuğunuzu görmediği günler oluyormuş. Siz bırakamazsınız kocanızı da o başka biriyle aynı evi paylaşma isteği duyduğunda ve bunu gizli yapmaktan sıkıldığında sizi bırakacak. Buna hazırlıklı olun. Sonra ben onu onca şeye rağmen bırakmamıştım diye de üzülmeyin.

Evet cnm o yüzden eziliyorum sahipsizliK... onunla konuşulmazki konuşmaya kalksam eee senlemi uğraşıcam der gider

Evet canım bunada hazırlıklıyım artk bunları bile düşünüyorum bi kadın için ne acı bişey

hem aldatılıyosun hem esın cocugunu senı ıhmal edıyor

hem kayınvalıde denen bı manyakla ugrasıyosun

boşanmamak ıcın baska neyın var:?

aldatıldıgını ıspat edıp donuna kadar al

adam benzıncı nasılssa para gani

anne yok baba sahip çıkmıyor kucakta bir çocuk durumunuz çok zor Allah yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz durumdan bir kaçış göremiyorum ben şu an eşiniz nasılsa benden başka gidecek yeri yok diye canının istediğini yapıyor keza k.valide de aynı şekilde,biraz gözünü korkutun evden gitmekle tehtit edin en kötü ihtimalle kadın sığınma evlerinde vs kalırsınız ama ikisi de sizin gibi bir kadını kaybetmeye göze alamaz belki akıllı olurlar.

Sanırım en iisi yukardaki arkadaşın dediği gibi bi süre gizliden para biriktirmek zaten biticeği belli en azından başımın bi çaresine bakarım yapabiliceğim tek şey bu sanırım şimdilik
Sanirim evet canim
Allah seni ogluna bagislasin

Allah yardimcin olsun oncelikle.

Keske bir is bulabilsen kendine, bu adamin kendine hayri kalmamis ki sana olsun ..

Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum ama eşinize karşı sizde umursanaz olmayı deneyin. Sonuçta eğer eşinizin gözü dışarıya kaydıysa siz onu umarsasanızda eşinizin tavrının değişeceğini hiç sanmıyorum. Kayınvalidenizle de her şeyi paylaşmayın çünkü size gerçekten anne gibi yaklaşan bir kadın değilmiş hatta size şiddet bile uygulamış yanlış okumadıysam. Kadının mantığı belli çünkü erkektir yapar nereye gideceğini sana mı soracak mantığında. Benim bir arkadaşımın kayınvalidesi de öyleydi eşi çalışmıyordu kayınvalidesi ise kızı suçluyordu erkeğe çalış denmezmiş erkek çalışıp çalışmayacağı zamanı bilirmiş böyle cahil insanlarda var maalesef ki.

Ahh kuzum bi bilsen kv hazır zaten gitmeme gitsem arkamdan eşyalarımı toplar eşimde dediğim gibi çok kez ayrıldım herdefasında geldi yalvardı çünkü kendini annesini benden başka kimse çekmez ama ertesi gün aynı şeyi yaptı bilemiyorum ki canım

o zaman tek yol gizliden birikim yapmak kaçıp gitmek sonra o insanların yanından...

Durumunuza üzülmüyorum, 16 yaşındaki bir çocuğun 28 yaşında bir sevgilisi olmamalıydı. Daha burada eşinizde bir sıkıntı olduğu belli. Babanızdan kaçmışsınız belli ki ama 20 yaşında kaçmakla en saçma yolu tercih etmişsiniz. Ama olan olmuş şimdi ne yapabilirsiniz onu düşünelim.

Eşinizle boşanırsanız, 2002 sonrası alınmış tüm malları yarı yarıya alırsınız bildiğim kadarıyla. Böyle bir şey yoksa hiçbir şey alamazsınız. Fotoğrafları kaydedin. Bugün boşanmak istemezseniz bile yarın ne olur bilenmez. Mahkemede en önemli deliller olacak. O zaman tazminat alırsınız hiç değilse.

Bana kalırsa eğer 2002 sonrası bir mal alma işleminiz olmadıysa boşanmayın. 20 yaşında evlenmişsiniz, kocanız istemiyor diye çalışmamışsınız. Dolayısıyla iş falan bulmanız zor. Çalışmadan tek başınıza bir hayat kuramazsınız. Bence zaman kaybetmeden iş hayatına bir yerden başlayın. Lise mezunu iseniz, açık öğretim için sınava girin. Elinizde mesleğiniz olmadan hayatınız boyunca çaresiz kalmaya devam eder ve sürekli başta birilerinden medet umarsınız.

Canım ilgilenirler ama evli onlarda nereye yengemler beni çekicekki haklı olarak mecbur değiller
haklısın ama böyle susup oturarak olacak iş değil ki bunlar
hep de cesaretsizlikten geliyor bunlar başımıza
bak canım benim de annem yok kaybettim küçük yaşta
Allah'a şükür ki işim gücüm iyi benim
önce sakinleş yapabileceklerini gözden geçir
eşinin telini mailini incele bir kanıt bulabilirsen hemen foto çek
ama sakla bunları aldatma kanıtları bak koalina da söylemiş
kv den olcak şerefsizin darp raporunu sakla bu da bir delil

ama imkanım olsa da boşanmam diyorsan bunların hiçbirini yapma
hiç olmazsa bir işe gir çalış çocuğu birine baktırabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…