Arkadaşlar eşimle severek çok severek evlendik ama herşey o kadar değiştiki iş yeri kendine ait 2 ortak çalıştırıyolar benzinlik olduğu için eve çok geç geliyo kv beni zamanında istemedi eşimle 3 yıl çıktıktan sonra kaçarak evlendik benim annem yok vefat etti babamda yok sayılır sorumsuzun tekidir.. neyse evlendik tabi benim ailemde onun aileside istemedi 4 buçuk yıllık evliyim ben 24 yaşındayım eşim 36 yaşında ve 3 yaşında bi oğluşum var evlendiğim günden beri kv benimle uğraştı durdu biz tam 6 kez boşanmalara geldik sebep hep annesiydi eşim tam bi annecidir şugün olmuş beni yemeğe çıkarmak için annesinden izin ister kayın validemin yaptıklarını anlatsam saatler sürer küçük bi örnek vereyim hamileyken kayınvalidemden dayak yedim elimde darp raporu bile var her ayrılışımızda eşim beni yalvar yakar eve getirdi bende oğlum var diye her defasında döndüm ama hiç bişey değişmedi bunarı bi tarafa koyalım eşim uzun süredir çok umursamaz 24 saat yanında olduğu ortağı 10 yıllık karısını aldatıyo hemde 1 kişiyle değil bu şehirdeki kızların çoğuyla çıkmıştır diğer arkadaşlarıda öle karılarını aldatırlar eğlenceden çıkmazlar içerler falan felan.. yani eşimin çevresi bu şekilde eve 1 de 2 de gelir sabah 7 8 de gider oğlunu görmediği günler olur ben sölediğimde çalışıyorum keyif yapmıyorum der ama şöle bişey var iş yeri kendisine ait olduğu için istediği saatte çıkar mesela kv lere gidiceğimiz zaman akşam 7 de evde kv. Hala uğraşıyo benimle onunla paylaştığımda napıyosanız yapın der eskiden ağlamama kıyamazken şimdi umrunda değil bağırır çağırır çok fazla küfreder 2 gün sorada yalvarır özür diler ama sabah aynısını yapar kendimi çok yalnız hissediyorum bu evliliği sadece oğlum için sürdürüyorum daha önce ayrıldığımızda ananemlere gidiyodum dayılarım ananem falan annemin emanetiyim diye çok sahip çıkıyolar bana ama bi çocuk olunca yinede olmuyo yaşayan varsa anlar annem yaşaydı tabiki 1 dk bile çekmez ayrılırdım bu arada bide eşim beni facebookundan sildi çok erkek arkadaşı varmış beni görmesinlermiş çok kıskanıyomuş bende tmm dedim geçen gece onun facesine girdim ben benzinlikte olduğunu bildiğim zamanlarda içkili eğlence yerlerin ortağıyla yer bildirmişler tabi ben görmüyorum diye rahat hesap bile soramadm sorduğumda eeee sana hesap mı vericem dedi bana kv söledim eşeklik edip ben kötü oldum erkeğe hesap sorulmazmış istediği zaman istediğini yaparmış barıştığımızdada çok sevdiğini sölüyo beni 2 gün güzel anlaşıyoruz ama naptığı belli değil beni aldatıyo olabilir umursamazın küfürbazın biri oldu artk okuduğunuz için tşşkr ederim