• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tuhaf halleri

merveeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
150
65
28
30
Selam hanımlar

4 yıllık evliyiz, 2 yaşındada çocuğum var. Ama eşimi çözemedim çözemiyorum.

Her dediğimi yapmaya çalışır fakat sonrasında bi kafaya kakma huyu var. Mesela geçen hafta avmye gittik. Orda baya yorulduk ikimizde. Gelince diyor ki ben senin için gittim bi daha gitmeyeceğim bilmem ne sayıyor.
Bende çocuğum için gittim dedim.

Neyse Cuma günü arkadasım çağırdı bende tamam dedim. Sende bu ara çok geziyorsun iyice rahata erdin dedi. Bende rahat olup napıyorum altımda arabam mı var geziyorum dedim.

1 ay sonra ufak bi tatil programı var. Diyor ki senin gibi hayat yaşayan yok.

Evimiz şuan müstakl (kpederin Evi) yakınında bi park bile yok, yavrumun canı gündüz çok sıkılıyor araba var fakat eşim arabayla gidiyor işe, ikinci arabayı alma gücümüzde var ama beyfendi ev alacakmış o yüzden almıyo neyse Bahçeli parklı ev almak istiyoruz. Parada hazır ama ne yazıkki eşim çok çok kararsız 30-40 bin kredi çekeceğiz belkide onu düşünüyor ya da bilmiyorum 😞
Mesela eve su alınacak en basit 1 ay bekler, veya priz bozuk 3 aydır duruyor. Kettle bozuldu yaptıracak daha 1 sene oldu. Böyle bi insan
Bana diyor ki sen hemen her şeyi anında istiyorsun

Az önce de oğlum ağlama krizine girdi canı çok sıkılıyor yapacak bişey yok, parka taksi veya otobüsle gidiyoruz baya uzak. Bende kendi kendime söyledim oğlum park yok yapacak bişey yok evde sıkılıyorsun diye.

Eşimde ben tek başıma yetemiyorum sizin için kendimi hırpalayamam madem sende çalış dedi

İnsanların elinde bizim ki kadar para olsa 2. Ci Evi alırdı dedim. Sen bu kararsızlıkla bişey sahibi olamazsın dedim. Alındı küstü. Zaten çok alıngan bıktım alınganlıklarından

BÖyle bi insana karşı nasıl tutum izleyeyim sizce?

( bu arada ben ev de olduğum için hiç bi iş yaptırmam kendisine, yoğun çalışıyor birde o yüzden)

Eşimde ben tek başıma yetemiyorum " sizin için " kendimi hırpalayamam madem sende çalış dedi
bu cümle çok dikkatimi çekti sadece siz dediğinden birisi çocuğu diğer türlü olan problemler bozuk olan şeyler gibi bana her evde olabilecek şeyler gibi geldi benimde evimde aylarca değişmeyen bi balkon kilidi vardı mesela geçen ugrasa uğrasa kendim yaptım eşim çok yoğun çalışıyor tıpkı sizin eşiniz gibi biraz daha alttan almaya çalışın bence ufacık şeyleri bazen biz buyutuyoruz herkesin evinin yanında da park olacak diye bir kanun yok mustakil eviniz ne guzel cikarin cocgu kamyon alin oyuncak kum oynasin enerjisini atsin hergun parka alistilar mi istiyorlar çok şükür ki başınızı soktuğunuz bir eviniz var kp'inde olsa .. çocuğunuzla birlikte mutlu bir aile olmanız temennisiyle inşallah

Bende çalışmıyorum şuan ama eşim bana yetemiyorum size sizin için kendimi hırpalayamam dese, ne yapar ne eder çalışmaya başlardım sanırım.

Ayrıca eşiniz yoğun çalışıyorsa suyu siz alın, ısıtıcıyı siz götürün tamire, bunlar için eşinizin olması mı gerekiyor? Ve şuan ki şartlarda parka yakın değilse ev, müstakil evinizin bahçesinde çocuğunuza oyun alanı oluşturabilirsiniz.

Her evde olabilecek sorunlar. Bizde cikmayiz pek gezmeye falan. Esim yogun calisir. Esiniz anladigim kadariyla pinpirikli birisi dusunmeden hareket eden insanlardan degil . Benim esimde öyledir. Bir sey alacaksa iyice arastirir enine boyuna dusunur sorar sorusturur baya pinpirikli yani. Sizin esinizinde ev almak icin beklemesi bu yuzden olabilir. Cocugunuza oyuncak alin kapinin onunde oynasin veya salincak alip kurabilirsiniz. Boylelikle cani skilmaz bence. Komsunuzun cocuguda mi yok onlarlada oynar.

Bende çalışmıyorum şuan ama eşim bana yetemiyorum size sizin için kendimi hırpalayamam dese, ne yapar ne eder çalışmaya başlardım sanırım.

Ayrıca eşiniz yoğun çalışıyorsa suyu siz alın, ısıtıcıyı siz götürün tamire, bunlar için eşinizin olması mı gerekiyor? Ve şuan ki şartlarda parka yakın değilse ev, müstakil evinizde çocuğunuza oyun alanı oluşturabilirsiniz.
4.kat çocukla çıkaramıyorum belim fıtık var maalesef , tamirciye sen götürme diyor yaptırıcam diyor

Selam hanımlar

Her dediğimi yapmaya çalışır fakat sonrasında bi kafaya kakma huyu var. Mesela geçen hafta avmye gittik. Orda baya yorulduk ikimizde. Gelince diyor ki ben senin için gittim bi daha gitmeyeceğim bilmem ne sayıyor.

Neyse Cuma günü arkadasım çağırdı bende tamam dedim. Sende bu ara çok geziyorsun iyice rahata erdin dedi. Bende rahat olup napıyorum altımda arabam mı var geziyorum dedim.

Evimiz şuan müstakl (kpederin Evi) yakınında bi park bile yok, yavrumun canı gündüz çok sıkılıyor araba var fakat eşim arabayla gidiyor işe, ikinci arabayı alma gücümüzde var ama beyfendi ev alacakmış o yüzden almıyo neyse Bahçeli parklı ev almak istiyoruz. Parada hazır ama ne yazıkki eşim çok çok kararsız 30-40 bin kredi çekeceğiz belkide onu düşünüyor ya da bilmiyorum 😞
Mesela eve su alınacak en basit 1 ay bekler, veya priz bozuk 3 aydır duruyor. Kettle bozuldu yaptıracak daha 1 sene oldu. Böyle bi insan

Az önce de oğlum ağlama krizine girdi canı çok sıkılıyor yapacak bişey yok, parka taksi veya otobüsle gidiyoruz baya uzak. Bende kendi kendime söyledim oğlum park yok yapacak bişey yok evde sıkılıyorsun diye.

Eşimde ben tek başıma yetemiyorum sizin için kendimi hırpalayamam madem sende çalış dedi

İnsanların elinde bizim ki kadar para olsa 2. Ci Evi alırdı dedim. Sen bu kararsızlıkla bişey sahibi olamazsın dedim. Alındı küstü. Zaten çok alıngan bıktım alınganlıklarından

( bu arada ben ev de olduğum için hiç bi iş yaptırmam kendisine, yoğun çalışıyor birde o yüzden)
Ben eş konusunda biseyler soylemicem ama çocuğunuz için park şart değil hiç bir çocuk için şart değil ve her yerde de yok zaten . Eşinizin bu davranışları sizi iyice memnuniyetsizlige itmiş . İnternette çocuklar için çok eğlenceli aktiviteler var ne biliyim kapıya bantlar yapıştırıp ve uzaktan kağıt yumaklarinj ya da herhangi birşeyi yumak yapıp bantlara yapistirmasini isteyin bunun gibi sürüyle etkinlik var internette

1 sene olacak duşa kabinin kenarindan su akıtıyor silikon çekilmesi lazım her gün lafta yapıyor sağ olsun. Erkeklerin geneli böyle bu konulara cok takilma da esas "sizin icin kendimi hirpalayamam demesi cok ağır bence onun değil küsmek sizin hakkınız girin bir işe calisinda en iyisi.

anlattıklarınızda genel olarak anormal bi durum yok; ertelemeci söylenmeci insan tipi işte. ama yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor; niye su almak kentle tamir ettirmek için eşinize ihtiyaç duyuyorsunuz ki? ayrıca -yine kabullenemiyorum ama- diyelim ki eşler aralarında anlaştılar bir taraf çalışmıyor iki taraf da memnun. ama sizde durum böyle değil; eşiniz belli ki evin ekonomisini tek başına sırtlamaktan yorgun ve istemiyor artık. bunu kafaya kakmak diye hafife alamazdım ben olsam. açık açık ya sen de çalış ya da bana ekonomik meselelerle ilgili laf söyleme hakkın yok demiş. kusura bakmayın ama ben erkekleri bu konuda haklı görüyorum; adam sizin de çalışmanızı istiyor açıkça söylüyor ama yine de çalışmam diye diretiyorsanız maddi konularda direksiyonu eşinize bırakmaktan başka çareniz yok

Ne kadar abartmissiniz ya. Her evde olan şeyler. Sirf çocuk parka gidemiyor diye araba istemek ne demek. Belliki cok yogun calisiypr yoruluyor ve evdeki cogu seye zaman ayiramiyor . Bu onu kotu bir es yapmaz ki. Kafaniz da boyle kurar esinize bilenirseniz evliliginiz de huzur kalmaz.

4.kat çocukla çıkaramıyorum belim fıtık var maalesef , tamirciye sen götürme diyor yaptırıcam diyor
Şu sipariş edin o zaman, onlar kendi getiriyor, ısıtıcıyı bir senedir götürmediyse ben götürücem demesini boşverin kendiniz götürün. Bunlar problem edilecek şeyler değil bana göre.

Evdeyseniz çocuğunuzla başka şeyler de yapabilirsiniz. Park şart değil. Erkeklerin çoğu öyle, bana bırak ben hallederim deyip ya umursamıyorlar ya da unutuyorlar ya da işlerine gelmiyor. İmkanın varsa kendi işini kendin hallet. Öyle zor işler değil servise vb. vermek.

Selam hanımlar

Sizin icin kendini hirpalamicakta ne yapacakmis o çalısıyosa sende ev islerini yapiyosun herşey para değil bu hayatta benim eşim herzaman der ben bu parayi alsam neolur sen çamaşırımı yıkayıp yemeğimi yapmadktan sonra diye ole bi laf yok kendinizi de çalışmıyorum diye ezmeyin geri kalan herşey halolur sizde birz evde sklmissiniz gibi geldi park sart degil benmde yakında park yok bnde geze geze markete götürüyorum cocuk bu kandırması kolay

Sizin için kendini hırpalayamazsa ne diye sizinle evlenmiş ? Ne diye birde çocuk yapmış ? Evet imkan varsa kadın çalışır destek olur . Ama imkan yoksa kadın çocuğa bakar büyütür bir evin sorumluluğunu alır kendini hırpalar adamda gidip bir zahmet çalışsın kadın kadar kendini hırpalasın !!!! Kendini ne zannediyorsa 😡

Park olayını ne kadar abartıp büyütmüşsünüz.
Herkesin evinin dibinde çocuk parkı yok.
Park yoksa yapacak bir şey de yok mantığınız beni çok şaşırttı.
Evde,üstelik bahçeli,müstakil bir evde,
çocukla yapılabilecek yığınla faaliyet var.
Eşinizi eleştirip kendinizi doldurmak yerine bakış açınızı değiştirin.

Şu sipariş edin o zaman, onlar kendi getiriyor, ısıtıcıyı bir senedir götürmediyse ben götürücem demesini boşverin kendiniz götürün. Bunlar problem edilecek şeyler değil bana göre.

ha suyu mu çıkaramam demiş.
e herhalde kimse çıkartamaz.
sucu çıkartır.
telle su sipariş etmek için de adamı beklemeye ne hacet.
anlamadım.

Kocanızın acil bir durumu olduğundan eve gelemezse diyelim, çok çaresiz kalırmışsınız gibi bi izlenim uyandı bende.
Ama siz parkınızın olmayışını dert ediyormuşsunuz. Kendi ayaklarınıza biraz daha mı güvenerek yüklenseniz acaba?

ha suyu mu çıkaramam demiş.
e herhalde kimse çıkartamaz.
sucu çıkartır.
telle su sipariş etmek için de adamı beklemeye ne hacet.
anlamadım.
Bende anlamadım bir aydır su getirmiyor demiş eşi için için eş beklemek niye, bir telefonle çözülecek bir mevzu, eşlere bu kadar bağlı olmamak lazım hayatın devamı için.

Eşiniz yoğun çalışıyorsa bazı işleri siz hallediverin, kattle siz gönderin tamire, bu gibi ufak şeyler.

Ayrıca müstakil evde oturuyor olmak zaten parkın içinde olmak gibi güzel bir çocuk için.
Yok mu kova kürek kamyon takımları. Ne güzel kendi bahçenizde temiz güvenli ve uğraşsız oynar.
Park işini büyümüşsünüz.

Benim oturduğum sitede de park var,hemen önümde de belediyenin parkı var. Buna rağmen uzun zamandır götürmedim ikisine de. Soğuk, ıslak veya kirli bahanesi ile.
Yani uzaklık yakınlık değil her zaman önemli olan.

Her evde olabilecek şeyleri büyütmeyin derim.

Back
X