• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin temizlik takıntısı

Temızlık anlayısınızın bir olmayısı cok normal.Size de dokunmuyorsa bırakın bin yaşasın.. Ama size uymuyor dıye ofkelenmeyın yahu..

Benim eşimde tam tersi bildiğin pasaklı. Bende fazlasıyla titiz bir insanım. Benim titizliğimden haftada bir dip köşe temizlik yapmamdan bıkmış. Ne varmış evde sanki tuvalet ihtiyacımızı evin ortasında mı gideriyoruz tövbe yarabbim ya ne var ki evde tertemiz diyor. Çalışıyorum iki tane çocuk var evde zaten hafta için sadece toparlayıp tuvalet banyo temizliğinden başka bir şey yapamıyorum ona rağmen hafta sonu niye temizlik yapıyormuşum ev tertemizmiş. Adama gardrop ve kirli sepeti alışkanlığı kazandıramadım gerisini siz düşünün. Sabah kalkar yatak odasının kapısının arkasındani komidinin üstünde kirli üstünü bırakır pijamalarını da yatağın köşesine koyar. Oysa ki kaç kez elinden tutup hem gardropla hem de kirli sepetiyle tanıştırdım bir bilseniz. Ama yok ben ne kadar tanıştırırsam tanıştırayım o yine de tanımamazlıktan geliyor.

Konuyu okurken çok güldüm gerçekten:)
Bence şikayet etmeyin bu durumdan ama eşinizde abartmasın artık ki zaten yardımcı çağırcaksınız galiba bence biraz hafifletir eşinizin takıntısını bu çünkü bende çok takıntılıydım yardımcı aldıktan sonra biraz daha rahatladım yine de mesela elbise dolabıma çekmecelerime benden başkası dokunamaz kendim yapıcam illa

az çok tanıyorsunuz beni..

eşimle kvnin evime girmesi dışında çok çok büyük problemlerimiz olmadı..
temizlik konusu hariç..
evliliimizin ilk başlarında acayip bunaltıyordu beni sonra ben bi sinir krizi geçirdim düzeldi gibi oldu.
şimdi artık haftasonu gelsin istemiyorum çünkü bıktım sürekli temizlik yapmaktan.

normalde her cumartesi evi süpürüp silerim tuvaletleri akıtırım benim için temizlik budur.
arada bir dolapları düzenlerim mutfakta bişeylerin yerini değiştiririm.
ama eşime göre temizlik bu değil bakın gerçekten küçücük salonu tam 20 dk süpürdü vallahi billahi napıyorsun diyorum temizlik böyle olur sen 2 dkda nasıl süpürüyorsun ben anlamıyorum diyor bide.

banyo akıtmaya giriyor allahım 1 saat çıkamaz o küçücük banyodan. off anlattıkça deliriyorum bıktım artık. her cumatesi sabahtan akşama kadar mal gibi evde bişeyler yapıyoruz yardım ediyor ama ben istemiyorum ne konuşsun ne de yardım etsin.

geçen cumartesi çıkmış yatak odasında dolabın üstünü silmiş gelmiş bana gösteriyor bu ne bakar mısın bi poşet toz diyee bende ee napayım dedim ne diyim yani benim aklıma gelmiyor oraları temizlemek ayrıca uğraşmakta istemiyorum o böyle uyuz uyuz davrandıkça beni bunalttıkça hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.

arada bir kadın çağırıyorum camları siliyor öyle bi evi topluyor gidiyor bende işte haftada 1 gün KENDİMCE DETAYLI eşime göre baştansavma iş yapıyorum.

normalde insanlar mutlu olur cuma günü ben yarın eminm ki yine kavga etcez o yüzden yarın olsun istemiyorum.
bazen delirip evde bişeuyleri kırıyorum bıktım artık diye ağlıyorum bağırıyorum gelip bana ağlayacak bişey yok doğru düzgün iş yapmıyorsun diyor.
evet herkesin temizlik anlaşıyı farklı zaten bizim ailelerimiz de çok farklı onun annesi teyzeleri gece bile sarı bezle uyuyorlar neredeyse evde silinmedik bir yer yok tv tozu alır gibi duvar siliyorlar eşimde benim öyle olmamı istiyor e ben çalışıyorum ve çalışmasam bile istemiyorum ya bu nedir böyle.
içim daralıyor eve gitmek istemiyorum artık.
ayrıca evimi görseniz gayette temiz bana göre. ortalıkta toz falan yok yerler de öyle ama nerede kuytu köşe var eşimin aklına oralar geliyor ya çamaşır makinesinin arkasını bir insan nasıl akıl edipte süpürelim der ayrıca 3-4 günde bir nevresim değiştiriyoruz ve her ay istisnasız her ay perde yıkıyoruz sırf onun o kokusu eve huzur veriyormuş temizlik kokuyormuş daha ne olsunmuş.

yemin ederim ağlıcam sinirden işten çıkcam evde full temizlik yapcam diyorum ahaahahsaah çok komiksin aşkım hadi bırak şakayı da buzdolabında el izi var onu sil diyor..
yok mutfak dolapları lekeli bilmem ne.
bir giydiğinibi bir daha giymez şuan evde 4 makina çamaşır var tüm montları koymuş banyoda bekliyor ayakkabıları bekliyor çamaşır askılığı sırf onun eşyalarıyla dolu.
bazen çok kızıyorum bırakıyorum kendin temizle diyorum tamam sen otur diyor geçip salona oturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
inanın bana haftasonu artık zehir oluyor.

he sakın kv ne güzel temizliyordu bak şimdi böyle yapıyorsun demeyin çünkü kv temizlerken de biz yine aynı şeyleri yaşıyorduk bir ara düzelmişti karışmıyordu hiç şimdi yine şiddetlendi dün gece bana bazanın içinde toz gördüm içindekileri çıakrtıp temizleyip tekrar koyalım dedi.. ne işin var baza altında diyorum sen böylesin işte sadece görünen yerlerle ilgileniyorsun diyor.
ne yapayım ben bu adama 3 ayda bir sinir krizi mi geçirmem lazım dizginlemek için gerçekten dayanamıyorum şimdi 2 gün yandık artık tavandan su borularına kadar evi temizlicez.

Allah yardımcın olsun sabır versin sana ..
Eşin hasta bence bir danışmana götür böyle ömür geçmez .

ayy valla ben de çok güldüm. çamaşır makinesinin altını süpürmek bazanın içini süpürmek filan cidden komik. aileden kalma bi huy heralde. ben olsam karışmazdım. kendi yapsın istediği gibi.

konularını az çok biliyorum da eşinle çok uyumsuz bir ikili gibisiniz.
sürekli annesini savunan, özel hayata saygıyı düşünmeyen, eşinin eksiklerini arayan takıntılı bir adamla evli olmak çok bunaltıcı geliyor bana..
cuma günü haftasonu evimde geçiricem diye sevinemedikten sonra napayım ben böyle evliliği?

Durumunuza çok üzüldüm ama yazdiklariniz aklıma geldikçe guluyorum :) esimi öyle dusunmeye çalışıyorum da olmuyor uymuyor :) Allah kolaylık versin

az çok tanıyorsunuz beni..

eşimle kvnin evime girmesi dışında çok çok büyük problemlerimiz olmadı..
temizlik konusu hariç..
evliliimizin ilk başlarında acayip bunaltıyordu beni sonra ben bi sinir krizi geçirdim düzeldi gibi oldu.
şimdi artık haftasonu gelsin istemiyorum çünkü bıktım sürekli temizlik yapmaktan.

normalde her cumartesi evi süpürüp silerim tuvaletleri akıtırım benim için temizlik budur.
arada bir dolapları düzenlerim mutfakta bişeylerin yerini değiştiririm.
ama eşime göre temizlik bu değil bakın gerçekten küçücük salonu tam 20 dk süpürdü vallahi billahi napıyorsun diyorum temizlik böyle olur sen 2 dkda nasıl süpürüyorsun ben anlamıyorum diyor bide.

banyo akıtmaya giriyor allahım 1 saat çıkamaz o küçücük banyodan. off anlattıkça deliriyorum bıktım artık. her cumatesi sabahtan akşama kadar mal gibi evde bişeyler yapıyoruz yardım ediyor ama ben istemiyorum ne konuşsun ne de yardım etsin.

geçen cumartesi çıkmış yatak odasında dolabın üstünü silmiş gelmiş bana gösteriyor bu ne bakar mısın bi poşet toz diyee bende ee napayım dedim ne diyim yani benim aklıma gelmiyor oraları temizlemek ayrıca uğraşmakta istemiyorum o böyle uyuz uyuz davrandıkça beni bunalttıkça hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.

arada bir kadın çağırıyorum camları siliyor öyle bi evi topluyor gidiyor bende işte haftada 1 gün KENDİMCE DETAYLI eşime göre baştansavma iş yapıyorum.

normalde insanlar mutlu olur cuma günü ben yarın eminm ki yine kavga etcez o yüzden yarın olsun istemiyorum.
bazen delirip evde bişeuyleri kırıyorum bıktım artık diye ağlıyorum bağırıyorum gelip bana ağlayacak bişey yok doğru düzgün iş yapmıyorsun diyor.
evet herkesin temizlik anlaşıyı farklı zaten bizim ailelerimiz de çok farklı onun annesi teyzeleri gece bile sarı bezle uyuyorlar neredeyse evde silinmedik bir yer yok tv tozu alır gibi duvar siliyorlar eşimde benim öyle olmamı istiyor e ben çalışıyorum ve çalışmasam bile istemiyorum ya bu nedir böyle.
içim daralıyor eve gitmek istemiyorum artık.
ayrıca evimi görseniz gayette temiz bana göre. ortalıkta toz falan yok yerler de öyle ama nerede kuytu köşe var eşimin aklına oralar geliyor ya çamaşır makinesinin arkasını bir insan nasıl akıl edipte süpürelim der ayrıca 3-4 günde bir nevresim değiştiriyoruz ve her ay istisnasız her ay perde yıkıyoruz sırf onun o kokusu eve huzur veriyormuş temizlik kokuyormuş daha ne olsunmuş.

yemin ederim ağlıcam sinirden işten çıkcam evde full temizlik yapcam diyorum ahaahahsaah çok komiksin aşkım hadi bırak şakayı da buzdolabında el izi var onu sil diyor..
yok mutfak dolapları lekeli bilmem ne.
bir giydiğinibi bir daha giymez şuan evde 4 makina çamaşır var tüm montları koymuş banyoda bekliyor ayakkabıları bekliyor çamaşır askılığı sırf onun eşyalarıyla dolu.
bazen çok kızıyorum bırakıyorum kendin temizle diyorum tamam sen otur diyor geçip salona oturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
inanın bana haftasonu artık zehir oluyor.

he sakın kv ne güzel temizliyordu bak şimdi böyle yapıyorsun demeyin çünkü kv temizlerken de biz yine aynı şeyleri yaşıyorduk bir ara düzelmişti karışmıyordu hiç şimdi yine şiddetlendi dün gece bana bazanın içinde toz gördüm içindekileri çıakrtıp temizleyip tekrar koyalım dedi.. ne işin var baza altında diyorum sen böylesin işte sadece görünen yerlerle ilgileniyorsun diyor.
ne yapayım ben bu adama 3 ayda bir sinir krizi mi geçirmem lazım dizginlemek için gerçekten dayanamıyorum şimdi 2 gün yandık artık tavandan su borularına kadar evi temizlicez.
pembesu pembesu Kızım ne güzel evi temizleyen bi kocan var otur tv açıp izle o temizlik yapsın daha ne istiyosun
herkes kocam dağınık kocam şöyle der hatta kocaları laf eder temizliğine ama dokunmaz.
senınkı yapıyormuş salla gitsin çokta umrumdaydı valla yapsın da :) :D

benim eşim de bir kere gıydıgını asla giymez direkt kirli sepetıne yollar
bazen gunde ıkı kere uc kere atlet değişir
dolaba astıgım utuledıgım seylerı de giyerken yenıden koklar
çamasır konusunda benımkı de oyle

ev konusunda dagınıklıgı hıc yok
temızlıge de arada yardım eder
kıyı kose temızlık yapmayı ben cok severım

ama sizin eşiniz takıntılı şekilde imiş
insanın canı ıster ya da ıstemez
bır de calısıyormussunuz her zaman yapamazsınız o kadar detaylı
valla ben başak burcu değilim aslan burcuyum ama bende öyleyim
bi giydiğimi bidaha giymem
her şeyi koklamam lazım
ütü kesinlikle olucak

bazen almıyorum ama kendi kendine söylendiği zaman gerçekten aşırı derecede sinirleniyorum kendisine de söylüyorum soğuyorum senden böyle yaptıkça diyorum şaka değil gerçekten o an eşim değil karşımda başka biri olsa kürek ağzını yüzünü parçalarım heralde.

hani pis olsa gerçekten bi yerde anlıcam ama yok değil mis gibi ev. temizlikçiyide fırsat buldukça çağırıyorumda ona da müdahale ediyor geçen kadına gazeteyle silenler gördüm daha iyidir alayım mı gazete falan dedi kadın tövbe estağfurullah çekti yani..
eşiniz ne iş yapıyor doktor falan mı? bu titizliği mesleğinden mi geliyor acaba?

Back
X