Eşimin telefonunu karıştırdım

Yalnızlıktan korktu muilginç bir koca aklama düşüncesi ilk sizden duydum

Al karsina konus bunlari kabul etmem devam edersen bu is biter dersin eger kuralların sevginden önemli ise yoksa ezim ezim ezilmeye devam edersin

Çünkü siz ona ekstra ekstra çaba gosteriyorsunuz,adami kafanızda aklamak için bile ilginç çaba gosteriyorsunuz.Adam o kadar rahatki çaba bile gostermiyor

Niye her sefer kadinlar fedakarlık yapar yapmayin korkmayin yanliz yasamaktan.
Dünya sade erkekle kadinin bir oldugu zaman yaşanmıyor her sekilde hayati devam ediyoruz dik durup hayati kurmak var eğilip bükülüp ezilmek var tercih kisiye ait.

Alalh razi olsun,tam da ben yazicaktim tanıdığım biri kedi kopek gibiydiler,adam bırakmasın diye tüp bebekle çocuk yaptı şimdi de her gün şikayet kavga zirilti,çocuğum babasız kalacak diye gidemiyorum diyorbelki bin kere soylemisimdir çocuktan önce git diye offf böyleleri kafa utuluyor ancak

Yuhh.doğal yolla olmayan da tüp bebek mi yapıyor.tam komedi ya. ikinci alıntıya yazdım.bu sitede de alınan alıntı neden geri bırakılmaz bilmem.

Bu adamlar kendilerini nasıl bu kadar sevdirebiliyor acaba.eskiden karı kız peşinde koşmak diye bir tabir vardı, resmen tarihe karıştı.kadınlar erkek peşinde koşuyor hem de dörtnala.ne b.ktan bir döneme denk geldik anlamadım ki.keşke annemlerin zamanında doğsaydık da kadın kalınlığını, erkek erkekliğini bilseydi.bu ne böyle herşey tepetaklak olmuş, at izi it izine karışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…