Eşimin telefonunu karıştırdım

Tam konunun sonunda bilmem kaç aylık hamileyim cümlesini bekliyordum ki ihtimali geldi bu sefer.hiç şaşmıyor.

Boşanmayacaksanız kurcalamayın
Kadınlık gururu ayakların altına alıp susmayı tercih etmişsiniz. Bizim burda yapabileceğimiz bir şey yok üzgünüm

Tayin işlerinizi halledin bence.Uzak kalmanız birbirinize soğukluk yaratmış.

Hayır canım ne boşanması bu mükemmel evliliğe bir çocuk patlatıp çocuğum için demesi lazım o çocuğu da bu manipülasyonla büyütecek zaten her şey senin için cefakar anne modu şu forumda okuduğumuz kvlerin güncel versiyonu bu başka bir şey değil ama o çocuklar hiçbir zaman bu kadınların dramdan beslendiğini içten içe bu durumdan haz aldığını fark bile etmeyecek

o zaman sapla samanı birbirine karıştırmayın

madem yaşım var çocuk yapcam diye evlendiniz- olabilir.

adam eğlencesiz, düz bir adam
uzak mesafe
izinlerde gidip gelen tayin için uğraşan vs sizsiniz - nedense beyefendi değil.

o zaman çocuğunuzu yapın büyütün, çekemiyorsanız da boşanın. zorla adamdan ideal eş çıkartmaya uğraşmayın çünkü değil...

bu adam o ayağınızı yerden kesen beyaz atlı prens değil. öyle bir ilişki de yok aranızda belli. bu arada ne anne araması yahu bu yaşta liseli kız gibi? annenizi rahat bırakın.

Doğru dürüst aldatmayı da beceremiyorlar.ellerinde avuçlarında birşey yok saçma sapan işler peşindeler.o tarz online uygulamalar işini görmeyi beceremeyen abazan tiplerin yeri.ee sen ne güzel becermişsin de kadın bulup evlenmişsin.allahtan belanı mı arıyorsun.resmen eski rezil abazan günlerime geri dönmek istiyorum demiş adam.bazılarına gerçekten seviye atlamak fazla geliyor.uyum sağlayamıyorlar.

Eşiniz sizi aldatıyor bu gerçeği kabul edip, karşısına geçeceksiniz ama aska öfkelenmeden ve ağlamadan. Kendinize güveninizi göstererek sakince soracaksınız.

Senin o adamın ağzına mıçman gerekiyordu. 2 aylık evlilikte ne sohbet sitesiymiş. Boşanmayacaksan kurcalama ki boşanacak tutum yok sizde.

Ben kedi sahiplendirirken insanların karakterini didik didik ediyorum yine de içim rahat olmuyor, siz bu şekilde böyle adamlardan nasıl çocuk yapmaya çalışıyorsunuz vallahi pes!

altında psikolojik sebepler vardır bunun
normal kafada sağlıklı bi birey, aile kurmuşken, yeni evlenmişken bunu riske atmaz
demekki bişiler yolunda gitmiş ki evlenmiş bu kadınla
ortada evliliği bozmaya değer bi durum yok aslında adam açısından
bu riski almaya gerek yok
o onlinedaki kadınlar kim ve bu adam için ne ifade ediyor ? hiçbir şey
bok yoluna bozuyor işte böyleleri
öyle yerlerden böyle heriflere ekmek çıkar mı ? çıkmaz ama ısrarla bunun peşine düşerler
çok ayıp ve salakça

planları evlenip hemen çocuk yapmakmış
1 sene sevgililik yani 2 aylıkta evlilik aslında tanımak içinde gayet az bi süre

Asla boşanmayı tavsiye etmem ama yine bir topikte bosanmayip üstüne çocuk yapacak dayak bile yiyecek zerre sevilmeyecek hep ilgisiz birakilacak birini gördüm yazık sana ama sen boşanmayı düşünmüyorsun bile sureklı seni derdini paylaşırken göreceğiz gibi

Yaşınız üyelikte yazdığı gibiyse sanırım çocuk yapmak niyetiyle evlilik olayına girdiniz çok fazla elemeye gerek duymadınız. Ancak yine de gebelik oluşmadıysa bu andan itibaren korunmanızı öneririm. Boşanıp tek başına çocuğunuzla ilgilenmektense çocuksuz yaşamak çok daha konforlu bir hayat biçimidir. Kendinizi belli kalıplara sokmak için zora sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…