Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

üşenmedim hepsini okudum.yere bakan yürek yakan tarifi tam eşiniz için sanırım.Bu tiplerden korkmak lazım gerçekten çok namuslu ayağına yatarlar ama :/ doğru değil ama çok masum bir hareket de değil kesinlikle unuttuğunu sanmıyorum fazla dile getirmeyin bence.

Özelden bu hesaba dayan geçer diyenin de …

Bu insanlar sapık, adam organize etmiş resimleri, dürtü bozukluğu var kendi de demiş. Bu bulsa ve ceza almayacağını da bilse tecavüz eder. Parklarda okulların önünde pantolonunu indiren kendini arabada tatmin eden pisliklerden biri. Yarın bir gün kendi kız çocuğu, kendi ablası ve yeğenine bile o gözle bakabilir bu hasta olan kişiden kadının kurtulması gerekir.

Dışarıdan dikkat çekmemek için karısına çocuğuna çok düşkün görünürler. Yine başkalarının resimlerini çekip klasör hazırlayan bir adamla ilgili bir konu daha vardı. Kadın en son dayanamadı ve boşandı. O da eşinin dışarıdan sevgi dolu, mükemmel göründüğünden bahsetmişti.

Benim bir arkadaşımın öğretmeni aynı zamanda anne babasının arkadaşı idi. Dışarıdan çok iyi bir sanılırdı kızı ergenlikte taciz etmişti ve kız sonradan çoklu kişilik bozukluğu yaşamıştı. Adamın çok güzel vir kız evladı, oğlu ve eşi de güzel biriydi

Harika yazmışsınız

Adamın iç dünyasını görmüşsünüz büyülü hikayeniz bitmiş,üzgünüm.Ona karşı asla eski siz olamayacaksınız hep içinizi kemiren şüphelerle yaşayacaksınız .
En önemlisi ise bu şüpheler o kadar soyut ki delilsiz .Hangi kadın hayalinde hiç bilemeyeceksiniz .

Midem bulandı okurken öğk pis sapık hala nasıl mideniz kaldırıyor ve evli kalabiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor, başlarım aşkına sevgisine de. Ömür boyu bir sapığı ve sapıklıklarını çekmektense, 6 ay aşk acısı çekerim biter hem çocukta yok daha. Sanıyor musun bir kere oldu bitti ooo huylu huyundan asla vazgeçmez, daha çoook çekersin bu adamdan.

Boşan der susarim

sizin hiç bir değeriniz yok mu? ablamın meme fotosunu eşimin telefonunda bulsam ne yaparım bilemiyorum ya. boşanmayı geçtim, affetme durumu asla olamaz da siz de nasıl midesiz insanlarsınız böyle? bunu sineye çekerek eşinizden hiçbir farkınız kalmamış. yazık ya.

Yani senin yanlış yaptığım bir daha yüzüme vurmuyor dediğin konu eminim bu tarz değildir.. bir denesene ya bu tarz şeyler merak ettim ne yapcak... Yani bir. Şeyde dilime geliyor bilmiyorum da bir bence eşini piskologa götür gelmiyorsa piskologu eve getir Yani bence ona eşim bile deme ..

Basta şunu soyleleyim sizin kocaniz sapık milleti çekmiş birde ablani cekmis bu ne ahlaksızlık ben bu kadinlari anlamiyorum ya abartiyormuyum ilk yanlısında yuzune vurmayayim diyorsunuz yahu valla agir konuscam size ama tobe estagurullah kinamak istemiyorum Allahim dusman basina vermesin.

Okuduğumdan beri kendime gelemiyorum.!
Bu ne namussuzluktur ya.
Ve hala nasıl evli kalabiliyorsunuz! Kızkardeşiniz bir de hanımefendi!
Midem bulaniyor.
Ama sadece eşinizden değil.
Sizden de.
Kesinlikle normal degilsiniz.
Ağır oldu belki yazdığım ,ama aklınızı başınıza alın.
Kız kardeşinizun resimleri var telefonunda eşinizin
Siz bir ırz dusmaniyla evlisiniz.

Boşanmalısınız çok üzgünüm gerçekten. Anladığım kadarıyla eşinizi gerçekten seviyorsunuz kalbiniz de temiz. Ama eşiniz size layık değil o adamdan lütfen çocuk yapmayın. Böyle bir baba ileri de kendi çocuklarına da aynı hisleri besleyebilir.

Bacım konuyu hortlattın ya

Ohooo yapılmıştır bile o çocuk. Bahane lazım. Çocuk fikri harika.

Erkeklerin beyni farklı çalışır oturup konuşun nasıl bir psikolog öğüdü bu ya. Yani tamam boşan demez de yani beyni farkli çalışır olur öyle demek de bir garip. Ayrıca eşinin bir anlık dürtu ile kaydettiğini, böyle bir hastalığı olduğunu da sanmıyorum çok saçma. Eşinin tek doğru söylediği şey silmeyi unuttuğu olmuş. Yada goremeyeceginizi düşünmüş bilemiyorum artık. Sizin de içinize sinmemis ki üstünden gecse affettim deseniz bile hala buraya yazıyorsunuz. Yani geçmemiş.. kesinlikle uzunca bir süre çocuk yapmayın. Boşanmayacaksaniz bile gözlemleyin. Bu olayı hiç unutmayacaksiniz bir ömür bu şekilde yaşayabilecek misiniz?

Bence abartmıyosunuz.
Benim bile midem bulandı anlık dürtü ne demek ya.
Benim ablamın fotoğraflarını saklayacak ne sakince konuşması onu yerim yer
Çok üzgünüm ama eşiniz bana güven vermedi.
Umarım ben yanılırım ve size güveni verir

yine yapacak yine tekrarlanacak ve sen bir daha ona asla güvenemeyeceksin. Çok üzgünüm iyi düşün sürekli şüpheyle yaşamak hiç kolay değil kendimde bi evlilik geçirdim eşim telefonlarını saklardı bu tarz fotoğraflar bende varlığını biliyordum delirecek gibiydim bitti ve kurtuldum Rabbim sana da peygamber sabri versin zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…