o zaman boceqcim konuşacaksın kaptanın karısıyla. uyarıyı senin üzerinden yapıyorum ama anlamazsa ben kendim de hallederim bu konuyu şüphesi olmasın dersin. hatta bence de ki eşim çok terstir bu konularda, eğer kızın davranışlarını anlamış olsa olay çıkarırdı huzurumu kaçırdığı için falan dersin. neyse ki daha eşim anlamadı (böylece eşinin haberi olmadığını yani hatunu fark bile etmediğini, bir tarafına sallamadığını horspıya duyurmuş da olursun o da ortadan ikiye çatlar:)) , bu kız kendine bir çeki düzen versin dersin.
sorim dimi?:tomato:
böcügüm sabrina hayran kaldim valla
ben olsam kizi rezil ederdim ya ne bakiyosun diye sinek kücüktür ama mide bulandirir
zaten bu gece ruyamda kocis beni aldatti cok doluyom dua etsinki evde degil isteklava:
valla bunları alıp şeylerini yakacaksın başkada bişe gelmiyo aklıma:mymeka:
valla bunları alıp şeylerini yakacaksın başkada bişe gelmiyo aklıma:mymeka:
yok hayatım ya..bana ne neyle oturuyorsa otursun..bende açık saçık giyinirim giyim değil benim derdim..
o şort kıçının hafif altında ayaklar bize doğru korkuluğa uzatılmış halde kollar bağdaş yapılıp gözler bizim balkondadır genelde balkonda oturuyorsa..
plajda sürekli bizim çevrelerimizdri biz yazlık tarata oturuyoruz.
eşim bir kere kaptan var(onların en üstünde oturuyor)katanın botunu şişirirken mahallenin çocukları abi der eşime onların yanına gidip bana ne bende gelcem bende gelcem diyip şişirilen bota atlayan bir tip..
denizde eşimle abisi açıldıysa onunda yüzeceği tutar mahallenin çocuklarndan biri iel açılır..
eşim kıyıda ise geyik yapıyorsak o da çevremizde kalır..
bizimki ne zaman bakkala inse o da hop bakkaldadır.çok dikkat ettim buna..
eşim arabayı satmadan önce arabadan alacaklarını toparlıyordu aşağıda ben balkondayım alya ile..o da bir ara çıktı balkona baktıki bizimki aşağıda indi mahallenin çocukları ile geyiğe..ama böyle sırtlarına atlar,şapır şupur öper.
kendi 30 yaşlarında,çocuklarda en fazla 23*24..
her eşimin geleceği saatte o da balkondadır.korkuluklardan asılarak hemde..bu aradada göğüsler ortada..
Aman heryanda sen karşıma çıkıyon
ayyy çok güldüm..
Niye öyle gördünki kuzum
izlediğin bilinçli programlardanmı
hahahaaha anladın sen onnuu tazeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?