Eşimin telefonuna gelen mesaj!

yanlız yasayan utanmasa balkonda cıplak gezecek olan bi kokmuş peynirCADIARZU
eğer mesaj yanlışlıkla bi başkasından gelmiş olsada bu karı bi tehlike arz ediyor
bi şekilde ifadesini al otursun aşağı

aha songül abla geldi..
aynı konudan var diyip link yapıştır songül abla,hadi hadiakannehir:1hug:

aşkolsun tatlışım ya,
ama evet evet tekrarı vardı.....deeerrrmişim...

konuya dönersek,o karşı balkondaki
hatundan hem uzak olun,hemde bakışlarınızı uzak tutun...
eşin bile muhatap olmasın,gerekirse terslesin...
ay ne sinir bozucu birşey ya...
hasbinallah çeken smiley...

anlattıklarını birleştirince o kızın olmaması için hiç bir sebep yok...
günah almayalım evet ama durup dururken ondan şüphelenmiyorsun ki...
bence sabırlı ol ve ikinci hamlesini bekle...
çok üzerine giderseniz, ikinci hamleyi atmakta geçikir her kimse...
bir de Gülşahcım o kız olduğunu ispatlamak için uğraşma... öncelikle amacın kim olduğunu bulmak olsun...
o nedenle de kaptanın karısıyla falan konuşma bu konuyu... hislerine güven... bir şekilde laf ona gidecek o sözler... o kadar da önemli olduğunu hissetmesin yavru... hiç bir şey olmamış gibi davranın siz..
amaç seni deli etmek, sinir etmek dahi olabilir inan...
bir de numara Turkcell galiba... ben buldurabilirim sanırım gizlide olsa kime ait olduğunu...

yok hayatım ya..bana ne neyle oturuyorsa otursun..bende açık saçık giyinirim giyim değil benim derdim..
o şort kıçının hafif altında ayaklar bize doğru korkuluğa uzatılmış halde kollar bağdaş yapılıp gözler bizim balkondadır genelde balkonda oturuyorsa..
plajda sürekli bizim çevrelerimizdri biz yazlık tarata oturuyoruz.
eşim bir kere kaptan var(onların en üstünde oturuyor)katanın botunu şişirirken mahallenin çocukları abi der eşime onların yanına gidip bana ne bende gelcem bende gelcem diyip şişirilen bota atlayan bir tip..
denizde eşimle abisi açıldıysa onunda yüzeceği tutar mahallenin çocuklarndan biri iel açılır..
eşim kıyıda ise geyik yapıyorsak o da çevremizde kalır..
bizimki ne zaman bakkala inse o da hop bakkaldadır.çok dikkat ettim buna..
eşim arabayı satmadan önce arabadan alacaklarını toparlıyordu aşağıda ben balkondayım alya ile..o da bir ara çıktı balkona baktıki bizimki aşağıda indi mahallenin çocukları ile geyiğe..ama böyle sırtlarına atlar,şapır şupur öper.
kendi 30 yaşlarında,çocuklarda en fazla 23*24..
her eşimin geleceği saatte o da balkondadır.korkuluklardan asılarak hemde..bu aradada göğüsler ortada..

töbe töbe ne manyak karı yaaa valla saçını başını yolarım böylesinin ben

valla ben o peyniri parça pincik ederim... o bakan gözlerini eline veririm.. o demirlere uzanan bacaklarını da düğüm yaparım...

canım sen bu numarayı sakla bi dinlendir.. eğer o ise bir süre daha tanımadığı numaraları açmaz. bu arada haber gönderebileceğin herkesten haber gönder de ayağını denk alsın... haa hala devam ederse adres ver bana bu aralar cinlerim tepemde zati...:kahve:

canım umarım yalnış numaradır.sıkma sen canını.
numaranın kime ait oldunu öğren ilgili telefonun müşteri hizmetlerinden

anlattıklarını birleştirince o kızın olmaması için hiç bir sebep yok...
günah almayalım evet ama durup dururken ondan şüphelenmiyorsun ki...
bence sabırlı ol ve ikinci hamlesini bekle...
çok üzerine giderseniz, ikinci hamleyi atmakta geçikir her kimse...
bir de Gülşahcım o kız olduğunu ispatlamak için uğraşma... öncelikle amacın kim olduğunu bulmak olsun...
o nedenle de kaptanın karısıyla falan konuşma bu konuyu... hislerine güven... bir şekilde laf ona gidecek o sözler... o kadar da önemli olduğunu hissetmesin yavru... hiç bir şey olmamış gibi davranın siz..
amaç seni deli etmek, sinir etmek dahi olabilir inan...
bir de numara Turkcell galiba... ben buldurabilirim sanırım gizlide olsa kime ait olduğunu...

canım özelden yazdım sana.
o kız değilse bile bu kız içinde bir çözüm bulmam gerek.lakin cidden artık haddini aşıyor.
bir arkadaş saf demiş mesela gülsümcümdü sanırım.
saf değil..köpeklere ingilizce italyanca eğitim veriyor iki dilide anadili gibi konuşan bir kız bu köpek eğitmeni yani...
..mahallenin çocukları derkende hani böyle mahallede olan serseri tipler değil benim dediğim çocuklar.hepsi üniversite öğrencisi,kimi tıpta okuyor,kimi mühendislikte..samimiyetin dozunu ayarlayamıyolar ya:bbo:

Zannımca mesaj yanlış gelmiştir
O kadında bence okadar cesaret olamaz helede aynı mahallaedesiniz bakmakla yetinir ancak
ama yinede siz tedbiri elden bırakmayın bakkala markete eşiniz yerine siz inin bi süre
eşinizde öle millet çağırınca inmesin baksanıza kadın fırsat kolluyo farkeddilmek için yada eşiniz inerken sizde onla inin yeri gelincede laf çaktırın yakınınıza gelince e artık salon çizginizden çıkın birazcık o ara :)

boceqcim öncelikle eşinin hiçbir suçu olmadığını biliyorsun ama ben de aynı düşüncede olduğumu teyid edeyim istedim. Allah eşinle, çocuğunla mutlu mesut etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah.

sonra olaya gelince telefona gelen mesaj tamamen yanlışlıkla gelen bir mesaj olabilir. belki yanlışlıkla mesaj atan kişi sonradan çekinip telefonlara da cevap vermemiştir.

sonra o rokfor karıya gelelim. böyleleri hep çıkar canım. ondan şüphelenmekte de çok haklısın. eğer mesajı yollayan oysa şimdi sen anladın mı diye beklemeye geçmiştir. bir süre ses seda çıkarmaz bence. aradan 1 hafta falan geçsin sen yine dene bakalım numarayı aramayı bu defa açar belki aradan zaman geçti diye.

ayrıca kaptanın karısıyla görüşüp de o rokforu umursadığını belli etme bence. huzurunu kaçırdığını anlamasın. bence o bu hareketlere devam ederse, sen de yaslan balkon demirlerine o içeri girene kadar da bakmaktan vazgeçme. ne bakıyorsun falan derse, sen ne zamandır bakıyorsun ben de burdan nasıl görünüyor diye bakıyım dedim dersin.

ha hala mı anlamadı git kapısına dayan kafa derisiyle kemerini süsle hak etmiş horspııııııııı

Hakkat sarıkafa yaa bens eni böyle bilmezdim.
Ben bilem malüm naif bir hatunken,dikleniyosam
seni hiç düşünemiyim..

Git sor derdi neymiş yaa üffff

Zannımca mesaj yanlış gelmiştir
O kadında bence okadar cesaret olamaz helede aynı mahallaedesiniz bakmakla yetinir ancak
ama yinede siz tedbiri elden bırakmayın bakkala markete eşiniz yerine siz inin bi süre
eşinizde öle millet çağırınca inmesin baksanıza kadın fırsat kolluyo farkeddilmek için yada eşiniz inerken sizde onla inin yeri gelincede laf çaktırın yakınınıza gelince e artık salon çizginizden çıkın birazcık o ara :)

inşallah mesaj yanlıştır diliyorum bende..
bir taşla iki kuş mu vurdum ben şimdikaydirigubbakcemile3bu hatunuda anlattım işte..
konu birden buna döndü iyide oldu:delphin:
zaten gözümün önünde yani hemen aşağıda karşıki binanın altı bakkal yani marketde ağız alışkanlığı bakkal diyorum ben
işte ben sürekli inemiyorum aslında bizimkide öyle sırt pırt inmez.
haftada en fazla iki kere iner 1 saat durur bende o ara alya duruyo ise balkonda olurum filan..
dünde geçen haftadan beri ilk defa kahveye gitti saat 11 e kadar birlikte dışardaydık.geldikten sonra gidimmi dedi benden onay alınca gitti..

boceqcim öncelikle eşinin hiçbir suçu olmadığını biliyorsun ama ben de aynı düşüncede olduğumu teyid edeyim istedim. Allah eşinle, çocuğunla mutlu mesut etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah.

sonra olaya gelince telefona gelen mesaj tamamen yanlışlıkla gelen bir mesaj olabilir. belki yanlışlıkla mesaj atan kişi sonradan çekinip telefonlara da cevap vermemiştir.

sonra o rokfor karıya gelelim. böyleleri hep çıkar canım. ondan şüphelenmekte de çok haklısın. eğer mesajı yollayan oysa şimdi sen anladın mı diye beklemeye geçmiştir. bir süre ses seda çıkarmaz bence. aradan 1 hafta falan geçsin sen yine dene bakalım numarayı aramayı bu defa açar belki aradan zaman geçti diye.

ayrıca kaptanın karısıyla görüşüp de o rokforu umursadığını belli etme bence. huzurunu kaçırdığını anlamasın. bence o bu hareketlere devam ederse, sen de yaslan balkon demirlerine o içeri girene kadar da bakmaktan vazgeçme. ne bakıyorsun falan derse, sen ne zamandır bakıyorsun ben de burdan nasıl görünüyor diye bakıyım dedim dersin.

ha hala mı anlamadı git kapısına dayan kafa derisiyle kemerini süsle hak etmiş horspııııııııı

horspı haaaadelikafadulden
kayınvalidemde direk öyle dedi ben anlatıncakaydirigubbakcemile3
ama birinin ona dur demesi lazım yani neden baktığını sürekli rahatsız edici tavırlarının olduğunu paylaşmak istiyorum kaptanın karısıyla.ondan büyük olarak bi o var,ki mahallede kimse muhattap olmuyor bununla.ancak gençler işte..
ama dediğini yapıcam.bakalım ne olacak

canım özelden yazdım sana.
o kız değilse bile bu kız içinde bir çözüm bulmam gerek.lakin cidden artık haddini aşıyor.
bir arkadaş saf demiş mesela gülsümcümdü sanırım.
saf değil..köpeklere ingilizce italyanca eğitim veriyor iki dilide anadili gibi konuşan bir kız bu köpek eğitmeni yani...
..mahallenin çocukları derkende hani böyle mahallede olan serseri tipler değil benim dediğim çocuklar.hepsi üniversite öğrencisi,kimi tıpta okuyor,kimi mühendislikte..samimiyetin dozunu ayarlayamıyolar ya:bbo:

bende yazdım sana canım...
evet aynen dediğin gibi... varsayalım bu kız değilde başkası çıktı... belki arkadışıdır yine de bir şekilde o olmadığına karine değildir bence...
kadının davranışları hiç hoş değil ki...
önce bunun içinde çözüm bulman lazım...
o kadar uzun boylu değil... ama ne yapabilirsiniz... kadın özgürce balkonumda oturuyorum diyecek...

boceqcim aklıma bişi geldi ama bilmem ne dersin. o evde yokken anlarsın di mi yani gittiğini falan görürsün. evine bir not bıraksan "bak kızım bu sana ilk ve son uyarım. her kuşun eti yenmez. böyle bakmaya devam edersen o gözleri oyar eline veririm" tarzı bişi olabilir mesala. isim falan da yazmıcan tabi. hatta el yazısı olarak da yazma bilgisayarda yaz çıktı falan al, senin yaptığını da kanıtlayamasın. gözünü korkut. zaten yalnız da yaşıyormuş iyice bir tırssın horspııııııııııı.

ya da başka bişi daha aklıma geldi. o bakkala falan gittiğinde sen de hemen peşinden git. bakkalda telefonda arkadaşınla konuşuyormuş gibi yapıp "zaten ben de onun o gözlerini oyup eline vericem böyle bakmaya devam ederse sen hiç merak etme canım" falan de horspının gözünün içine baka baka...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yazdım sana canım...
evet aynen dediğin gibi... varsayalım bu kız değilde başkası çıktı... belki arkadışıdır yine de bir şekilde o olmadığına karine değildir bence...
kadının davranışları hiç hoş değil ki...
önce bunun içinde çözüm bulman lazım...
o kadar uzun boylu değil... ama ne yapabilirsiniz... kadın özgürce balkonumda oturuyorum diyecek...
aynen aslına bakarsan kimseyide ilgilendirmez ki yazlık bölge bu taraf.
bakmasa dik dik ve bu şekilde hareketleri olmasa dikkatimi çekmez benimki bir çok genç kızın giyimi böyle zaten burda..heryerde olduğu gibi.
iişte buna nasıl bir çözüm bulabilirim

boceqcim aklıma bişi geldi ama bilmem ne dersin. o evde yokken anlarsın di mi yani gittiğini falan görürsün. evine bir not bıraksan "bak kızım bu sana ilk ve son uyarım. her kuşun eti yenmez. böyle bakmaya devam edersen o gözleri oyar eline veririm" tarzı bişi olabilir mesala. isim falan da yazmıcan tabi. hatta el yazısı olarak da yazma bilgisayarda yaz çıktı falan al, senin yaptığını da kanıtlayamasın. gözünü korkut. zaten yalnız da yaşıyormuş iyice bir tırssın horspııııııııııı.

canım ya ilk zamanlar gurbikle konuşmuştuk bunu..(nerdeyse 2-3 aylık bir konu bu)oda aynısını demişti.
ama kaçak olmak istemiyorum.
yani hatalı olan o,kocama bakan o..sessiz kalmak istemiyorum..
kaptanın karısıda biraz ağzı boş bir kadın dedikoduyu pek seviyor.zaten onlara girip çıkmasının tek nedenide sanıyorum merak.ona yaptıklarını ve benim artık sabrımın taştığını söylesem amacıma ulaşırım diye düşünüyorum

bence kaptanın karısına söyle.. nasılsa kulağına gider hatta sen uyar onu yoksa benim elimde kalacak de.. eğer hala bakmaya devam ediyorsa bayaa bi kaşınıyo demektir.. o saatten sonra orman kanunlarını uygulayabilirsin canım

o zaman boceqcim konuşacaksın kaptanın karısıyla. uyarıyı senin üzerinden yapıyorum ama anlamazsa ben kendim de hallederim bu konuyu şüphesi olmasın dersin. hatta bence de ki eşim çok terstir bu konularda, eğer kızın davranışlarını anlamış olsa olay çıkarırdı huzurumu kaçırdığı için falan dersin. neyse ki daha eşim anlamadı (böylece eşinin haberi olmadığını yani hatunu fark bile etmediğini, bir tarafına sallamadığını horspıya duyurmuş da olursun o da ortadan ikiye çatlar:)) , bu kız kendine bir çeki düzen versin dersin.

canm öncelikle içini ferahhhhhhhhh tut bakimmm.....aynı şeyi aynı olmasada onun bi benzerini bende yaşadım...hemde bi kaç gün önce!
hayatım allah ağız tadınızı bozmasın bunu demek istedim rabbim şeytana uydurmasın...çok sabırlıymışsın güzelim ben olsam o balkon kabusunu o balkondan fırlatırdım.:))) bende bebekelover arkadaşıma katılıyorum bun tırstırack bişeyler lazım köpek uzmanına köpeklere eğitim vere vere kendini kaybetmiş KABUS!......diyelimki o msj kabustan gelmemiş yanlışlık vs olmuş diyelim o kabusada bi nokta koyma zamanı gelmiş burda hep beraber el birliğiyle ondan kurtaralım seni...

o zaman boceqcim konuşacaksın kaptanın karısıyla. uyarıyı senin üzerinden yapıyorum ama anlamazsa ben kendim de hallederim bu konuyu şüphesi olmasın dersin. hatta bence de ki eşim çok terstir bu konularda, eğer kızın davranışlarını anlamış olsa olay çıkarırdı huzurumu kaçırdığı için falan dersin. neyse ki daha eşim anlamadı (böylece eşinin haberi olmadığını yani hatunu fark bile etmediğini, bir tarafına sallamadığını horspıya duyurmuş da olursun o da ortadan ikiye çatlar:)) , bu kız kendine bir çeki düzen versin dersin.

evet evet eşim farketmedi diyim..
ne kadar kıçını yırtsada kendini gösteremediğini anlasın.kaydirigubbakcemile3

bu arada yağmurluk senin adınla aynı bu pynirin adı o yüzden adını söylemicem:mymeka:
orman kanunlarını uygulayayım ben

Back