• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna gelen mesaj!

Fazla paranoyak gördüm seni Böcük ..

Biraz sakin olsan..

Zaten yapacağı birşey yok fiili olarak kadının (eğer oysa)..

Belki de sadece huzursuzluk vermek adına yaptı ve amacına da ulaşıyor gibi..

Üzerinde durmayın fazla şimdilik...

Kendi kendine çabalar en fazla..

Eşine de arada sırada sorarsın gelen giden mesaj var mı diye, olur biter.

Günaydın,
Aslında mesajın içeriğinde bir şey yok bilmediğimiz numaradan sadece bir merhaba gelmiş.Dün gece saat 00:30 da.O da kahvede dışardaydı.1i geçiyordu geldiğinde..
Bu numarayı tanıyormusun sen dedi.Baktım tanımıyorum.
Sadece Merhaba yazmış..:1ninca:
Yanlışlıkla gelmiş olacağını düşünmüyorum,şöyle ki eşim şirket arabasında ön cam kenarına kartvizitini koyuyor.Herhangi bir arabanın önüne parkettiyse onu ordan buluyorlar filan,genelde yapıyordur yani bunu eşleriniz..
Bizim burdada bir kız var.Şimdi ne alaka diceksiniz?
Bu kız diyemicem peynir gruplarından hatun,akannehir
Eşimin her gelme saatinde balkonda olur,eşim bakkala çocukların yanına inse o da bir şkilde iner bir kola alır döner.Mini etek giyip korkuluklara bacaklarını uzatır biz balkondayken,ısrarla bize dik dik bakar,plajda karşılaşırız hep dibimizdedir falan filan..
Dün gece bu mesaj olayından sonra bir baktım o da balkonda oturuyor ki Ramazan dolayısıyla biz geceleri sahurda filan balkonda oluruz onun hep kapalıdır..
Eşim benim numaramdan,kendine ait diğer tlflardan açtı cevap yok..
Umarımki bu kız değildir ve benimki aptalca bir paranoyadır..Eşimden yana bu anlamda şüphem yok..Ki mesajda zaten tek kelime..CADIARZU
Sizce nedir,yorumlarınız benim için çok değerli..
A bu arada gece eşim uyuduktan sonra kendi telefonumdan mesaj yazdım..Kimsiniz ben x(kocamın adıyla)cevap gelmedi..:bbo:

böcüküm msjına cvp gelmediğine göre yanlış yollamıştır desem
kim nie sadece mrhaba die msj yollasın arkadaşına bile
insan nbr vs bişi yazar
bence bu olayda bi kasıt var
sen o balkondaki gacıya dikkat et
kırdırmasın bi tarafını
uyuz olurum ööle tiplere

benim eşimede bir gece 00..30 da iyi geceler aşkım diye mesaj geldi.adam uyuyordu.uyandırdım sordum .hiç oralı bile olmadı.belki gerçekten yanlış numaradır.

şayet o kızsa bugün gelen telefonların sizden olduğunu anlar ve açmaz.1-2 gün sonra tekrar deneyin bakalım.o zaman illaki kendini ele verir

iyi sabretmişsin sarışın
karı dikicek gözlerini benim balkonuma bakıcak
1-2-3 oldumu dikilirim tepesine hayırdır diye :delphin:
mesajada çok takılma yanlış felan gelmiştir
ama bence biran önce o orispilatesin işine bakman lazım :delphin:

Böcük ne bu kadar canını sıkıyorsun ya :olmaz:
Telefonu takip edersin bakalım başka mesaj gelecek mi...
Aranacak mı , o numarayı da bir kenara bırak ama sürekli arama sürekli aradın mı bir süre sonra kapatır.
Başıma geldi biliyorum yane :umursamaz:

kızlar..evet mutlu son sanırım telefon konusunda..
aradım sonunda açtıkaydirigubbakcemile2

sesinden anladığım kadarıyla doğulu sanıyorum..yani yöresel bir konuşması var.ayrıcada çok kaba:delphin:
ne var ya dedi bağırarak,sabahtan beri arıyosun değişik değişik numaralardan dedi yeter artıkmışkaydirigubbakcemile3
siz benim eşime ne mesajı çekiyosunuz gecenin bir yarsı dedim,saat yarımda.kimsiniz siz dedim.
gülüm amma taktın sen dedi bana öküz:1shok:
ben senin gülün mülün değilim,bir daha tek bir mesaj dahi atarsan savcılıkta grüşürüz dedim.
ararsam görüşürüz dedi kapattık.
aklıma o kızın başka biriyle muhattap ettiği beni de geldi.neyseki elfidacım sağolsun bunuda çözdü..sağolsun.hepiniz sağolun..

bu gitti kaldı peynir komşu kızıbenneyaptımki

yani bu o kız değil..

kızlar..evet mutlu son sanırım telefon konusunda..
aradım sonunda açtıkaydirigubbakcemile2

sesinden anladığım kadarıyla doğulu sanıyorum..yani yöresel bir konuşması var.ayrıcada çok kaba:delphin:
ne var ya dedi bağırarak,sabahtan beri arıyosun değişik değişik numaralardan dedi yeter artıkmışkaydirigubbakcemile3
siz benim eşime ne mesajı çekiyosunuz gecenin bir yarsı dedim,saat yarımda.kimsiniz siz dedim.
gülüm amma taktın sen dedi bana öküz:1shok:
ben senin gülün mülün değilim,bir daha tek bir mesaj dahi atarsan savcılıkta grüşürüz dedim.
ararsam görüşürüz dedi kapattık.
aklıma o kızın başka biriyle muhattap ettiği beni de geldi.neyseki elfidacım sağolsun bunuda çözdü..sağolsun.hepiniz sağolun..

bu gitti kaldı peynir komşu kızıbenneyaptımki

yani bu o kız değil..

nerden biliomuş senin aradığnı değişik değişik numaralardan, ne yaptığının farkında yaniCADIARZU

ben birisini yanlışlıkla aramış olsam arandığında açar pardon derim ,ayrıca aklıma bile gelmez daha sonra beni arayan numaraların ona ait olma ihtimali..

bu balkon güzelini napmayı düşünüosun peki?? baya canına tak etmiş senin anlaşıldı farklı şeylerde rahatszlık boyutunda..

çok şükür böceem bizide paranoyak etmeden çözüldü sorun....

şimdi sıra peynir bozması karıda....

neyse bir sorundan kurtuldun boceqcim gözün aydın.

sen kaptanın karısıyla falan konuşacaksın ya eşinin kulağına gitmemesine özen göster canım. ne olur ne olmaz. adamcağız farkında değil ya olanların şimdi aklına düşürmenin hiç anlamı yok. eşlere ne kadar güvenirsek güvenelim, beğenilmek ve ilgi uyandırmak her erkeğin hoşuna gider. boşu boşuna hiç aklında yokken böyle gözüne sokar gibi aklına getirmenin gereği yok. ayrıca bu mubarek günlerde Allah o manyağı bildiği gibi yapsın...

nan böcuk kardeş aynısı benım başıma geldı
bı kaç kez aşk msjları aldım arıyom acmıyo namıssız:mymeka:
özelden arıyodu kapatrdım
nışanlıma desemkı hattı değişelım neden der merak eder ne derım
yenı aldık sonucta
en son msjı dün gece attı ve nışanlım baktı tele
aradı durdu acmadı hep mesgul sonra o aradı benı konustrdu nışanlım adın ne kımsın neyım sonra kapattı şüphelendı sanırım
msjları duruyo
nışanlım dayısını aradı savcı o ılgılencek msjlarda kanıt olarak kalcak

o komşu kızınıda yolmım sımdık haa

Sen nasılsa tekrar ararsın diye, birisine açtırmış da olabilir teli..

Uzak bir ihtimal değil ya neyyyssseee..

böcüğüm, sukunetini koru ve gelişmeleri izle arama artık o kadını da
fakat eşinin telefonunu paranoyaya sarmaksızın çaktırmadan karantinaya al
Allahım kimseyi şaşirtmasın, dünya çok b.ktan bi yer olmaya başladı...

başından beri bu kızı biliyosun gurbikim..hala devam ediyor ya:sinifsinif:

bence Gülşahın eşinin bu konuda yorum yapması, kadına had bildirmesi çok hatalı olur...
yalnız yaşayan bir bayan sonuçta... haklıyken haksız duruma düşerler Allah korusun...
ama sen konuşabilirsin Gülşah... direk bizim balkona bakıyorsunuz diye de değil ama rahatsız olunduğunu belli ederek... ya ne biliyim çocukları çok seviyorsunuz sanırım diye bir muhabbet başlatıp devamını getirebilirsin... sizin o tarafa baktığını çocuğa yorduğunuzu düşündüğünüzü belli ederek..
çok karışık cümleler kurdum... kafamı toparlayayım...sende özeline bak..
canım ya..onunla muhabbet edemem ben inan edemem.o kadar gıcığımki ona.
sen kafanı toparla yordum ben çokopuyorumnanaktan

hayır canım yazmazdı önce eşinin tepkisini ölçtü bakalım merhabaya nasıl bir yanıt gelicek ona göre davranıcaktı ki davranıyorda birine yalış mesaj atsanız sizi aradıklarında teli açmazmısınız yanlış oldu kusura bakmayın diye bilmiyorum ama ben fesatım sanırım bu konularda böyle peynirlerle çok karşılaştığım için benim eşim trafik kazası geçirip ayağında demirle dolaşırken hastaneden ismini öğrenip türkcelleden nosunu bulup arayan
vardı üstelik gizli olmasına rağmen kız türkcelde çalışıyormuş almış kıza telde söylemediğimi bırakmadım aylar sonra eşimin doğumgününü kutlamak için bile aradı bana ben istersem elde ederim kocanı dedi daha neler neler
oha ya..vallahi oha yani..
birde karısı olan sana bu lafı diyor.ne diyeyim ben..nasıl bir hale gelmişiz

Böyle kadınlara acıyorum ve onlardan iğreniyorum.Önemli olan sizin tutumunuz.Onu hiç görmeyin,yok sayın.Herkesin başına bu tür olaylar gelebiliyor o yüzden içini ferah tut.
bundan sonra inşallah daha sakin kalabilirim çözebilirsem bu komşu durumunuda
mesajdan çok komşu kızına takıldım saruböceq..
hata ile de atılan bir msj olabilir....
amaaa,senin mideni bulandırıp ,huzurunu kaçırmak isteyen bir msj da olabilir bu! atılan oltalara takılmadan ,sukunetini koru! insanların erdemsiz amaçlarına yenilmeden bu olayı sessizce halletmeye ve çözmeye bak! eğer ki bu iffetsizliği yapan o kız ise ki,olabilri gibi düşünüyorum yazdıklarını okuyunca evdeki sesler yükselince balkonundan şenliği dinleyip pis egosunu tatmin edecek kompleksli ve iffetsiz ruhunu tatmin etmeye çalışan biri olabilir... başka insanların mutlsuzluğu ,birilerini mutlu etmeye yetecek bir zaman yaşıyoruz ....

canım Allahtan evimizde bir tek balkon açık oluyor.çok estiği ve bir kızım olduğu için o bal konuda tartışma esnasında kurulu gibi ya o yada ben kapatıyoruz.dışarıya ses çıkmaz yani.
ama çok haklısın amaç belli..pislik

Ooooo süper haber Böcük..:lepi:
Artık kafanı yorma gereksiz işlere..
Salla gitsin........kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
sarışın, sen yinede o hatunu bi şekilde halletmeye çalış. Ama Denizgüneşin dediği gibi başkasına da açtırmış olabilr telefonu.

Çokmu paranoyak oldum yav:delphin: yok illa bi şekilde suçlu çıkarıcam o kızı bensengözlerimebaksanab

Fazla paranoyak gördüm seni Böcük ..

Biraz sakin olsan..

Zaten yapacağı birşey yok fiili olarak kadının (eğer oysa)..

Belki de sadece huzursuzluk vermek adına yaptı ve amacına da ulaşıyor gibi..

Üzerinde durmayın fazla şimdilik...

Kendi kendine çabalar en fazla..

Eşine de arada sırada sorarsın gelen giden mesaj var mı diye, olur biter.

ah deniz o kızın yaptıklarını sen yaşasan yada burdaki hangi bayan yaşasa emin ol benden daha fazla paranoyaklık tepkisi verirdi.ben sanırım hormonlarımın hala eski haline dönememsinden dolayı özümde değilim..
böcüküm msjına cvp gelmediğine göre yanlış yollamıştır desem
kim nie sadece mrhaba die msj yollasın arkadaşına bile
insan nbr vs bişi yazar
bence bu olayda bi kasıt var
sen o balkondaki gacıya dikkat et
kırdırmasın bi tarafını
uyuz olurum ööle tiplere
sen mi benmi aynurum..
benim eşimede bir gece 00..30 da iyi geceler aşkım diye mesaj geldi.adam uyuyordu.uyandırdım sordum .hiç oralı bile olmadı.belki gerçekten yanlış numaradır.

şayet o kızsa bugün gelen telefonların sizden olduğunu anlar ve açmaz.1-2 gün sonra tekrar deneyin bakalım.o zaman illaki kendini ele verir
o kız değil..neyseki bundan temiz çıktı..
iyi sabretmişsin sarışın
karı dikicek gözlerini benim balkonuma bakıcak
1-2-3 oldumu dikilirim tepesine hayırdır diye :delphin:
mesajada çok takılma yanlış felan gelmiştir
ama bence biran önce o orispilatesin işine bakman lazım :delphin:
benim hormonlar anacım..daha oturmadılar sanırım.
ondan yapamıyorum..yada bilmiyorum neden ama dureuyorum hala

Böcük ne bu kadar canını sıkıyorsun ya :olmaz:
Telefonu takip edersin bakalım başka mesaj gelecek mi...
Aranacak mı , o numarayı da bir kenara bırak ama sürekli arama sürekli aradın mı bir süre sonra kapatır.
Başıma geldi biliyorum yane :umursamaz:
tecrübeyle sabit diyosun yani teze gelinopuyorumnanaktan
ne yani bu adam mı merhaba msjı atmış....
bir de gülüm amma taktın sen buna dedi ha :uhm:
aynen canım..merhaba mesajda..
brde bana gülüm dedi..ayı:sinifsinif:

nerden biliomuş senin aradığnı değişik değişik numaralardan, ne yaptığının farkında yaniCADIARZU

ben birisini yanlışlıkla aramış olsam arandığında açar pardon derim ,ayrıca aklıma bile gelmez daha sonra beni arayan numaraların ona ait olma ihtimali..

bu balkon güzelini napmayı düşünüosun peki?? baya canına tak etmiş senin anlaşıldı farklı şeylerde rahatszlık boyutunda..
canım ben dün akşam değişik numaradan mesaj attım ya kendi numaramdan yani.
bir gün içinde 50 kere değişik numaradan aranınca sanırım çözdü olayı..
o balkon güzelinide hep birlikte halldedlim derim

ha bide tlf açan erkekmi bayanmı onu anlamadım ben böcük
erkek canım erkek..kıronun ötesinde..kaba bir erkek
çok şükür böceem bizide paranoyak etmeden çözüldü sorun....

şimdi sıra peynir bozması karıda....

aynen dünürcüm..

Öyle çok olumsuz şeyler duyuyoruz ki her yerden.Herşeyden şüphelenir olduk.

Aklına takılan bir şeyi boş ver diyemem.
Ama hayatınında merkezine koyma bence.
Sanırım bir de çocuğun var.(allah bağışlasın)

Yuvanın temelleri sağlam sa,eşininle güven sorunu yaşamıyorsan ,bir merhaba, mesajı sinirlerini bozmasın.

Back