Eşimin telefonuna gelen mesaj!

o zaman boceqcim konuşacaksın kaptanın karısıyla. uyarıyı senin üzerinden yapıyorum ama anlamazsa ben kendim de hallederim bu konuyu şüphesi olmasın dersin. hatta bence de ki eşim çok terstir bu konularda, eğer kızın davranışlarını anlamış olsa olay çıkarırdı huzurumu kaçırdığı için falan dersin. neyse ki daha eşim anlamadı (böylece eşinin haberi olmadığını yani hatunu fark bile etmediğini, bir tarafına sallamadığını horspıya duyurmuş da olursun o da ortadan ikiye çatlar:)) , bu kız kendine bir çeki düzen versin dersin.

süper fikirvereliniortak

bence yanlıs gelen bı mesajdır..3 gun oncede benım telıme geldı bı mesaj..
hersey hazır sen yoksun tarzında bı aşk mesajı..
kaıdeye bıle almadım ama ablam dayanamadı aradı numara ıptal edılmıs..
bazen bu sekılde sacma mesajlar gelebılır..
ama benım kafama takılan komsunuz oldu o kıza dur demelısınız esınızden yana kuskunuz yokdur emınım olamazda zaten ama karsınızde bırısının boyle yapmasıda hoş degıl..
kendısını guzelce uyarın ..
ama bazı kısılerde yaptıklarının farkında olmaya bılırler yanı kız bılıncı yapmıyoda olabılır ..
ama sıze dusen en guzelı esınızle el ele kol kola buda emınım ona en buyuk darbedır kendı capında öluyodur..
ıstersenız numarayı verın benı arım evden ıstanbul numarası oldugnu gorunce acar belkı..
eger acmıyosa bence cokda ustelemeyın bukadar takılmanıza degmez..

ya ne peynirler var ya dışarıda bekar gezen bir yığın adam var gidip baksana uyuz olrm ben bole duruma çıkmayn canmm balkona o da bakındğnlan kalsnn .. hiç utanma yok milltttee ...
msj da başkasndan da olabilir ama o hatun aklına koydysa eğer kocanı bir şekilde yaknlaşmak adına o da yapmş olabilir kadınlar hislerinde yanımaz sen ole hissediosan vardr bişiler

sorim dimi?:tomato:

Benim eski oturduğum evdede vardı daha beteri bunun..
evli çoluk çocuk sahibi..
Kocamda artık bakışlarını farketmeye başlayınca.
asansörde yakaladım ve niyebizim eve balkona baktığını sordum
klasik; bir tanıdığa benzetiyorum dedi.
Bende ben kimseye benzemem dedim
kapıyıda çat kapadım
birkaç kerede diklendim.
Yaklaşamadı bidaha...

Sorsana ya ,öyle mektup falan bayat.

Çal kapısını niye bakıyor sor ya.

yok canımm bu kadar takma kafana herhangi biri gecenin bi saatinde şansını denemek için olta atmıştır, takma kafana bence, oysada zaten bir merhabayla kalmaz, bir iki gün sonra tekrar bir sinyal gönderir sana. o zaman ne yapacağını söylememize gerek yok sanırım direk olaya girersin Çok üzgünüm çoook üzülme sakın boş yere huzurunu bozma.

böcügüm sabrina hayran kaldim valla
ben olsam kizi rezil ederdim ya ne bakiyosun diye sinek kücüktür ama mide bulandirir
zaten bu gece ruyamda kocis beni aldatti cok doluyom dua etsinki evde degil iste:oklava:

aynı olay geçen ay benim başımada geldi hemde 4 tane mesaj atmış eşime, arıyom açmıyo falan olayın peşini bırakmadım aveadan kim olduğunu öğrendm yani ismini sonra herkese arattım bunalttım en sonunda yanlışlık falan dedi kem küm etti ama ben inanmıyorum ya eşim suçlu ya da biri bize gıcıklık yapıyo bakalım hiç bişey gizli kalmaz elbet çıkar ortaya

böcügüm sabrina hayran kaldim valla
ben olsam kizi rezil ederdim ya ne bakiyosun diye sinek kücüktür ama mide bulandirir
zaten bu gece ruyamda kocis beni aldatti cok doluyom dua etsinki evde degil iste:oklava:

Aman heryanda sen karşıma çıkıyon
ayyy çok güldüm..
Niye öyle gördünki kuzum
izlediğin bilinçli programlardanmı
hahahaaha anladın sen onnuu tazeeee:delphin:

yok hayatım ya..bana ne neyle oturuyorsa otursun..bende açık saçık giyinirim giyim değil benim derdim..
o şort kıçının hafif altında ayaklar bize doğru korkuluğa uzatılmış halde kollar bağdaş yapılıp gözler bizim balkondadır genelde balkonda oturuyorsa..
plajda sürekli bizim çevrelerimizdri biz yazlık tarata oturuyoruz.
eşim bir kere kaptan var(onların en üstünde oturuyor)katanın botunu şişirirken mahallenin çocukları abi der eşime onların yanına gidip bana ne bende gelcem bende gelcem diyip şişirilen bota atlayan bir tip..
denizde eşimle abisi açıldıysa onunda yüzeceği tutar mahallenin çocuklarndan biri iel açılır..
eşim kıyıda ise geyik yapıyorsak o da çevremizde kalır..
bizimki ne zaman bakkala inse o da hop bakkaldadır.çok dikkat ettim buna..
eşim arabayı satmadan önce arabadan alacaklarını toparlıyordu aşağıda ben balkondayım alya ile..o da bir ara çıktı balkona baktıki bizimki aşağıda indi mahallenin çocukları ile geyiğe..ama böyle sırtlarına atlar,şapır şupur öper.
kendi 30 yaşlarında,çocuklarda en fazla 23*24..
her eşimin geleceği saatte o da balkondadır.korkuluklardan asılarak hemde..bu aradada göğüsler ortada..

ıyı sabretmısın ben olsam dalmıstım coktan:delphin:

mesaj olayından cok bu kızın yaptıkları sinir bozucu.... evli erkeklere askıntı olanları pataklıycan iyi bi

Anlattıklarına göre muhtemelen o kız..
his yani içimdeki yoksa eşinin teline ulaşmak çok güç değilmiş anlattığın kadarıyla..
bir merhaba diyeyim adamın gönlü varsa kaynaşırız demiştir..
ya da biz çok fesatız tamamen yanlış bir mesaj..
Ama yanlış mesaj olsa,o kadar çok aramaya açardı şimdiye kadar..
hangi operatörse telefonun kime ait olduğunu öğrenseniz?

ne anlıyorlar anlamam evli ççoluk çocuk sahibi admlara yapışmaktan bacakları güzelse başkalrına göstersin ayy adamı deli eder bu kudurmuşlar :)))

bide şu var kızlar eğer bu msj bu kıza aitse niye şimdiye kadar yapmadı yani bu kız ne kadardır sizin kabusunuz?

bende size özetle hikayemi paylaşmk istiyorum...bikaçgün önce eşimin tl sahurda çalıyo bi no.bikere çaldırdı.sabah yine ayy içime bi kurt düştü benm dedimki bi erkek neden sahurda arasınki yanlışlık olsa bile!!! sabah yinee!! noluyo yaa dedimm eşim bu arada uyuyoo sabah haberi oldu eşim yanlışlık olmuştur dedi bende dedim ne yanlışlğı sahurda bide !hangi erke eline tli alırda sahurda çağrı yapar..neyse eşim işine gitti orda yine aramış ..eşim aramış bu defa kendisini kıronun teki diyo arkadşını arıyomuşta yanlış olmuş!
benm sinirlerim zıplatan içime kurt düşüren şey şu yine bi ş....k ...eşimin iş yerinde karşı mahallede bi kırık var eşim n zaman arabayla gelse ya kapıda ya pencerede ben bunu doğuma giderken gördüm kız nasıl firliıyo kapıdan sonra eşim arabayı dönderiyo bu sefer pencerede güldüm napıyo ya bu dedim eşim ona bakma o her arabaya böyle çıkıyo dedi ....ağzını cartt dii yırtasım geliyoo beeee tutmayın beniiii

Aman heryanda sen karşıma çıkıyon
ayyy çok güldüm..
Niye öyle gördünki kuzum
izlediğin bilinçli programlardanmı
hahahaaha anladın sen onnuu tazeeee:delphin:

galiba burasi bana iyi gelmiyor paronayak oldum gitti
halbuki adam 6 da gidiyor ise aksam 6 ne karisi né kizi benden baska kadinmi görüyor sanki
ama burda acilan aldatma konulari insani piskopat yapiyo
gecenlerde yine gördüm gece kalkip adami tokatladim iyimisengözlerimebaksanab

Back