Eşimin telefonuna gelen mesaj!

o karıyı tanıyan ve aynı zamandada senin muhabbetin olan ortak bi komşunuz var mı
eğer varsa o komşudan bi şekilde bu karının cebini öğrenmeyi denesen

yok hayatım ya..bana ne neyle oturuyorsa otursun..bende açık saçık giyinirim giyim değil benim derdim..
o şort kıçının hafif altında ayaklar bize doğru korkuluğa uzatılmış halde kollar bağdaş yapılıp gözler bizim balkondadır genelde balkonda oturuyorsa..
plajda sürekli bizim çevrelerimizdri biz yazlık tarata oturuyoruz.
eşim bir kere kaptan var(onların en üstünde oturuyor)katanın botunu şişirirken mahallenin çocukları abi der eşime onların yanına gidip bana ne bende gelcem bende gelcem diyip şişirilen bota atlayan bir tip..
denizde eşimle abisi açıldıysa onunda yüzeceği tutar mahallenin çocuklarndan biri iel açılır..
eşim kıyıda ise geyik yapıyorsak o da çevremizde kalır..
bizimki ne zaman bakkala inse o da hop bakkaldadır.çok dikkat ettim buna..
eşim arabayı satmadan önce arabadan alacaklarını toparlıyordu aşağıda ben balkondayım alya ile..o da bir ara çıktı balkona baktıki bizimki aşağıda indi mahallenin çocukları ile geyiğe..ama böyle sırtlarına atlar,şapır şupur öper.
kendi 30 yaşlarında,çocuklarda en fazla 23*24..
her eşimin geleceği saatte o da balkondadır.korkuluklardan asılarak hemde..bu aradada göğüsler ortada..

Yok anam bu resmen saf....normal akli basi yerinde bir kadin böyle yaparmi böcegim ya..benneyaptımki.

Takma allah askina bu deliyi.....gül gec hareketlerine, balkonda oturuken ona bakarak gül esinle....gec dalgani!!zemuszemus

Mesaj olayina gelince..betisin dedigi mantikli....günah almayalim mübarek günde ama eger gercektende o kadinsa mesaji attan.....senden önce ben giderim onu yollmaya....evli barkli cocuklu adama asilmak neymis gösteririm...:kızgın:

Yine söylüyorum seni esin baglar güzelim....esinden gönlün rahatsa sorun yoktura.s

nolmuş burda yaaa..

anacım böcük; bak şimdi suç senin kocanda..
ne işi var o saatte kaaavede. otursun evinde çamaşır neyim yıkasın.
eğer dışarı çıkılacaksa beraber gidin bi pişpirik oynayın. bebe uyur nasılsa o saatte bırakın evde kalsın o.
yalnızlığa alışsın şimdiden.
asıl suç kocanda.
niye cep telefonu kullanıyor ki.
cıks cıks kınadım şimdi sizi :roflol:

dimi ev kızı olsun alya..ne o öyle sokaklarda..vereliniortak
yada kocamı prangalıyım eve garip olmasın kahvede ramazan gecei bulunmasıdelikafadulden
hem benim olur sadece benim..benim..benimopuyorumnanaktan

turkcell bilinmeyen numaralara kaydı var mı öğren derim
ama siz sahurda balkonda olurken o karı balkonda olmuyormuş
fakat ne tesadüf ki dün gece oda balkona çıkmış balkon güzeli yellos
bence o karı eşinin numarasınıda arabanın camındaki karttan almıştır
canım aradım rehberde kayıtlı görünmüyor..:bbo:
benimde aklıma bu gelmiyor değil..
bizim burada park yeri yoksa onların kapısına çekiyor aracı eşim..akannehir

Lan sarışın hakkaten piskopata bağlamışsın ha. Pazar günüde bana geldi öyle bir mesaj "slm" diye. Tanımıyorum numarayı. Yanlış mesaj belli. Eşimde gördü hiçbirşey demedi.

Nolduğu belli olmayan birşey için ne diye kendini yiyip bitiriyorsunki. Hayret bişi ya, du bi cigara tellendiriyim:delphin:

Ayrıca o salak yaşıyormu halabenneyaptımki
yaşıyor yaşıyor..yaşamazmı?
yani ikisi arasında bir bağlantı kurduğum için kendimide tebrik etmek istiyorum..vereliniortak

ben olsam ben de ne yapar ne eder araştırırdım...
ama biraz beklemen gerekebilir şu günlerde telefonunu açmayabilir...
eğer yanlışlıkla gönderilen bir mesaj olsa telini açar çoktan özür dilerdi....
dimi yani..
ki o mesajdan hemen sonra eşim aramış mesela onu açmamış..
yanlışlıkla olsa ne diye açılmadıki tlf?CADIARZU

o karı her fırsatta eşinin olduğu yere damlıyomuş belli kocana göz koymuş
arabanın üstündede eşinin kartını bulunca atmış mesajı
eğer o olmasa mutlaka teli acar yada cevap yazardı yanlış oldu diye
ama tanınmaktan korkuyor
keşke kendi numarandan değilde eşinin numarasından cevap yazsaydın
şimdi mesajı seninde gördüğünü biliyor artık hiç acmaz teli

işte onuda düşünemedim..keşke öyle yapsaydım..

yaşını 20 lerde sanıyordum. hatta 19 falan. anam bu 30 larındaysa bayağı bir bilinçli hareketleri demek... o yaşta birine, abi bende bineyim bota demek yakışıyormu. çocuk mu bu...anlattıklarından var birşeyler belli.... bir daha bakarsa valla,hayırdır ne var de...trenemi benziyoruz diyede ekle...

o karı her fırsatta eşinin olduğu yere damlıyomuş belli kocana göz koymuş
arabanın üstündede eşinin kartını bulunca atmış mesajı
eğer o olmasa mutlaka teli acar yada cevap yazardı yanlış oldu diye
ama tanınmaktan korkuyor
keşke kendi numarandan değilde eşinin numarasından cevap yazsaydın
şimdi mesajı seninde gördüğünü biliyor artık hiç acmaz teli

Bak Böcük buda bir bakış açısıı ahaha ahahaha:delphin:

o karıyı tanıyan ve aynı zamandada senin muhabbetin olan ortak bi komşunuz var mı
eğer varsa o komşudan bi şekilde bu karının cebini öğrenmeyi denesen
canım bununla tek muhattap olan mahallnin çocukları işte.
birde o kaptanın karısı ile samimi..
aslında ben geçende mahalledekilerden biriyle haber uçurdum bakmaya devam ederse rezil ederim onu diye.bir ara sessizleşmişti gene coştu bu hafta..
kaptanın karısıyla bu pazar konuşmayı düşünüyorum.eşim balığa çıkacak kaptanla sabahtan bende karısıyla otururum plajdaki kayık yerlerinde..
dimi en mantılısı bu

Yok anam bu resmen saf....normal akli basi yerinde bir kadin böyle yaparmi böcegim ya..benneyaptımki.

Takma allah askina bu deliyi.....gül gec hareketlerine, balkonda oturuken ona bakarak gül esinle....gec dalgani!!zemuszemus

Mesaj olayina gelince..betisin dedigi mantikli....günah almayalim mübarek günde ama eger gercektende o kadinsa mesaji attan.....senden önce ben giderim onu yollmaya....evli barkli cocuklu adama asilmak neymis gösteririm...:kızgın:

Yine söylüyorum seni esin baglar güzelim....esinden gönlün rahatsa sorun yoktura.s
kocamdan eminim şüphem yok gülsümüm sultanım..
yolda görse tanımaz..
alaycı bakıyorum böyle gülümseyerek küçümseyerek ama anlayana..

yaşını 20 lerde sanıyordum. hatta 19 falan. anam bu 30 larındaysa bayağı bir bilinçli hareketleri demek... o yaşta birine, abi bende bineyim bota demek yakışıyormu. çocuk mu bu...anlattıklarından var birşeyler belli.... bir daha bakarsa valla,hayırdır ne var de...trenemi benziyoruz diyede ekle...
yok canım yok..demiştim ya sana 30 yaşında diye..
çok yakın mesafe değil ama yapmayı düşünüyorum artık..

Bak şimdi Sarucuğum..
ıtinayla bir makas bulunur,hatunun kapı tık tık çalınır,
Kapı açıldığında makas arkaya saklanır,içeri davet ettirilir kendini ve içeri girince tataaaa,makası aldığın gibi doğru kıyafet dolabına..
O şort parça pincik edilir,karı da bi güzel ağzının payını alır,gerekirse saçından da çaprazlama makasla koca bir tutamÇok üzgünüm çoook
Sen sağ, o kaşar da selamet :delphin:

belli bi ara korkmuş ama sonra yine azıtmış
inatlaşır gibi senle bu seferde mesajlara başlamış
vardır böyle tipler böyle mutlu ailelere kafayı takmış onları kıskanan kocaya göz koyan
hareketlerinden belli sirk maymunu gibi balkonda kocanla muhabbet kurmak için
abi abi diyen çocukları bile arkadaş edinmiş kendine
bozmuş bu kafayı bu karı

şüphelendiğin biri olmasaydı çok önemsiz bir mesajmış aslında... ama ne yazık ki elde 30 yaşında saf aklı havada bir hatun var şüpheli olarak... bence de onun elinde telefonu varken aramak en mantıklısı... nasılsa sürekli gözünüzün önündeymiş... tepkisine göre anlarsın... ama bence bunu yaparken yanında bir arkadaşın olsun ; yani senin de elinde telefon görürse anlayabilir... mesela balkonda elinde telefonla görünce sen balkonda ol ; arkadaşın arasın görünmeden gibi... ya da tam tersi...

ama o kız çıkarsa tavrın ne olacak; ne yapacaksın ya da yaptıklarınla engel olabilecekmisin o kıza?

Numarayı kaydet bir kenara dursun.

Yanlış no olma ihtimali var.

Eşinin kartvizitinden birisinin alıp eşine yem atma ihtimali var.

Komşu kızı Fahriye Abla nın yem atma ihtimali var.

ıhtimaller çok yani..
Ama sen üzerinde durma fazla böcekciğimmm...Karşı taraf ısrarcı olursa yani mesajlar devam ederse çıkar ortaya niyeti bir şekilde zaten. Yanlış no durumuysa kapanır gider konu..

Ama hiçbir şekilde teli açmaması da ilginç..

bu kart peynir tiplerine acayip uyuzum
evli barklı çoluk çocuk sahibi adamlarla ne işin var in mahalle çocuklarını sevindirmeye devam et

Gülşahçım;
benim eşimde emlakçı onun da kartı hep aracın önündedir böyle bi olay bizimde başımıza geldi
ama bizde eşime çağrı gelmişti aradığında ulaşamadı baya bir zaman sonra çağrı atan numara geri döndü
satılık bi ev hakkında bilgi almak istemiş
seninki de inş böyle birşeydir ve mideni bulandırdığına değmez yerimseniben

bence bu işe fazla önem verdiğini eşine belli etme o aramasın kimsenin telinden birde bigün açıp konuşursa eşin boşver yani bende çok takarım heleki şüphelendiğin biri varmış belkide o kızmı diye bu kadar taktın bi süre beklemede kal çoook sonra ararsın yada bi şekilde isim kaydını bul numaranın birde msj değilde şu komşu kızına dikkat et derim sinir şey gerekirse oturmayın balkonda akşamları valla ben oturmazdımyasakkelime

şüphelendiğin biri olmasaydı çok önemsiz bir mesajmış aslında... ama ne yazık ki elde 30 yaşında saf aklı havada bir hatun var şüpheli olarak... bence de onun elinde telefonu varken aramak en mantıklısı... nasılsa sürekli gözünüzün önündeymiş... tepkisine göre anlarsın... ama bence bunu yaparken yanında bir arkadaşın olsun ; yani senin de elinde telefon görürse anlayabilir... mesela balkonda elinde telefonla görünce sen balkonda ol ; arkadaşın arasın görünmeden gibi... ya da tam tersi...

ama o kız çıkarsa tavrın ne olacak; ne yapacaksın ya da yaptıklarınla engel olabilecekmisin o kıza?

saf değil bu karı mutlu yuvalara göz dikmiş bi şeytankötükedihüso senden benden zekidir bu karı
hiç açık vermez bu aralar böceği kıllandırdığını anladıCADIARZU

böcekcim,
ben de eşime sonuna kadar güvenen biri olsam dahi,
böyle bir durumda asla olayın peşini bırakmaz ve senin gibi ihtimallerle kendimi yer bitirirdim sanırım.

sen yine temkinli olup olayın peşini bırakma ama azıcık bekle derim.
elbet olay unutuldu sanıp telefonunu açacaktır malum şahıs..

eğer o ise..ki umarım o eğildir.umarım..
yapacaklarımdan kendim bile korkuyoum.zaten çirkef bir yanım oldu olsa var..bekleyip görürüz eğer o ise.
o değilsede bu pazar dediğim gibi kaptanın karısıyla bunu paylaşmayı düşünüyorum.bizim eve bakmalarını,hareketlerini.

Numarayı kaydet bir kenara dursun.

Yanlış no olma ihtimali var.

Eşinin kartvizitinden birisinin alıp eşine yem atma ihtimali var.

Komşu kızı Fahriye Abla nın yem atma ihtimali var.

İhtimaller çok yani..
Ama sen üzerinde durma fazla böcekciğimmm...Karşı taraf ısrarcı olursa yani mesajlar devam ederse çıkar ortaya niyeti bir şekilde zaten. Yanlış no durumuysa kapanır gider konu..

Ama hiçbir şekilde teli açmaması da ilginç..
dimi?hadi yanlışlıkla oldu.
aç telefonu insan gibi söyle kimsen?
bakalım..kaydettim telefonu.
gizli numaradan çağrıda kabul etmiyor hani sesini dinleyip kapasam.kendi numaramıda görüyor her aradığımda iyimi?
:1ninca:

bu kart peynir tiplerine acayip uyuzum
evli barklı çoluk çocuk sahibi adamlarla ne işin var in mahalle çocuklarını sevindirmeye devam et

Gülşahçım;
benim eşimde emlakçı onun da kartı hep aracın önündedir böyle bi olay bizimde başımıza geldi
ama bizde eşime çağrı gelmişti aradığında ulaşamadı baya bir zaman sonra çağrı atan numara geri döndü
satılık bi ev hakkında bilgi almak istemiş
seninki de inş böyle birşeydir ve mideni bulandırdığına değmez yerimseniben

inşallah canım.inşallah

böcekcim,
ben de eşime sonuna kadar güvenen biri olsam dahi,
böyle bir durumda asla olayın peşini bırakmaz ve senin gibi ihtimallerle kendimi yer bitirirdim sanırım.

sen yine temkinli olup olayın peşini bırakma ama azıcık bekle derim.
elbet olay unutuldu sanıp telefonunu açacaktır malum şahıs..

a.s benimde eşimin cep numarası işyerinde asılıdır
eğer ona güvenim olmasa paranoyak olmuştum çoktan çünkü telefonuna her bakışımda
başka numarlar arıyor iş için
artık aramayın bi hamlede bulunmayın uzun bi süre geçsin unutuldu sansın
ama kaptanın karısıylada konuş belki kızın numarası onda vardır karşılaştırısın numaraları

Canım takma kafana bence yanlışlıkla atılmış bir mesajdır.
Sabah daha erken şu an msj atan kişi uyuyorda olabilir, bence senakşama kadar hiç arama akşamüstü tekrar dene, zaten yanlışlıkla atan kişi ise açar. Bi de şu var mesela ben tanımadığım numarayı açmam, çoğu kişi de yapar bunu, mesaj atan şahısta tanımadığı numarayı açmıyor olabilir.
2 oldu bana da gizli no dan çağrı geliyor. Kıskanç kocam kendini psikopata bağlamış durumda savcılığa verecekmiş.

aaaa arsıza bak, o artık bildiğimiz peynir sınıfından çıkmış neydi o küflenmiş otlu peynirin adı ondan olmuş güzelim kkötükedihüso eğer oysa ne cesaretle böyle birşeye kalkışabiliyor yalnızmı oturuyor yokmu bi ailesi falan aaaa böle ruh sağlığı bozuk tipler taktımı takar birisini kafaya sonra uğraş dur,eşin hiiç oralı olmamaya devam etsin,sinirinizde belli etmeyin,tuhaf bi şekilde hoşlarına gider bunların böyle mesajlar gelmeye falan devam edersede bildirirsiniz ilgili yerlere gerekirsede savcılığa zemuszemusbütün ipliği çıkar pazara eşinde artık cebinin yazılı olduğu kartvizit falan koymasın arabaya,sadece daire no.sunu yazsın tel falan yazmasın bence

aaaa arsıza bak, o artık bildiğimiz peynir sınıfından çıkmış neydi o küflenmiş otlu peynirin adı ondan olmuş güzelim kkötükedihüso eğer oysa ne cesaretle böyle birşeye kalkışabiliyor yalnızmı oturuyor yokmu bi ailesi falan aaaa böle ruh sağlığı bozuk tipler taktımı takar birisini kafaya sonra uğraş dur,eşin hiiç oralı olmamaya devam etsin,sinirinizde belli etmeyin,tuhaf bi şekilde hoşlarına gider bunların böyle mesajlar gelmeye falan devam edersede bildirirsiniz ilgili yerlere gerekirsede savcılığa zemuszemusbütün ipliği çıkar pazara eşinde artık cebinin yazılı olduğu kartvizit falan koymasın arabaya,sadece daire no.sunu yazsın tel falan yazmasın bence

canım tek oturuyor.anne baba yok zaten ölmüşler sanırım..
bir erkek kardeşi var oda şehrdışında yaşıyor.arada bir geliyor.ozaman maşallah çok usturuplu..bu penir:ecrin_bebek:
şirket arabasına kendi kartvizitini koymak zorunda canım.işi gereği sıkışık yerlere park ediyor gün içinde.kartı olunca arıyorlar yada çaldırıyorlar geri arıyor bizimki gidiyor arabayı alıyor.kendi arabamızda zaten yoktu canım

Tatlım yazıldı mı bilemiyorum ama
tel no elindeyse,Türkcell den öğrenebilirsin kim olduğunu,
içini ferah tut,sanmıyorum bu peynir ve zeytin gruplarının olduğunu...
yalnış gelmiş bir mesajdır..

Back