lütfen söyle lütfeeenn..kalbimizi temiz tutmamız gerekmese ben söylerdim...
ama fetva var...akannehir
ayyy..onu yemem diloş ben..:umursamaz:Önce bi temiz kafayı çek sarucum,gerçi ramazan çıksın şimdi beni topa tutmasınlar.Sonra çift görmeye başladığın an git o kızı al ekmek arasına koy,oldu mu sana çift kaşarlı tost
Afiyet ossun buyrunnnnnnnnn
valla cnmm kocan bakmadıktan sonraa istedigi kdr agzının suyu aksın boşş...sennn bence takılma o kadına...
sağolun canlarım..hepiniz sağolun..
yalnız muhabbet kuramam ros ablacım.istemiyorum..dediği gibi arkadaşım muabbetin dozunu ayarlayamaz o salak.bu sefer kocamla gezerkende karşılaştığımızda selam verir.ne olur o zaman?a ben bunun karısına selam veriyorum bunada daha kolay ulaşırım.yok ablacım yok istemem.
mesajlarınızı ekleyerek yazmayı bilmiyorum.araştırıp öğrenirim neden dalga geçtinizki hanımlar.çok mu komik birşey dedim.mübarek ay dedim.günah almış işte sarıböcekte.vicdanın sızlamıyormu böcek hanım.ayrıca ben senin melankoli yaptığına inanıyorum.ne diye senin kocana baksın ki kadın yada kadınlar.tom cruise filan mı kocan?
hoşunuza gitmediyse okumazsınız
burda avukatlık mesleğine özenen çok insan var...
böyleyiz biz... işte... sen bir cevap yazarsın biz beşimiz, onumuz artık kimi buluyorsak o ara cevap yazarız... benim mesleğim olduğu için aynı zamanda problem yok.....
böyle...
birde.. alıntı yap var ya... alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki alıntı yap butonuna bas...işlem tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?