kızlar dün yağışlıydı burası magiclowe bilir(aynı şehirde yaşadığımız için söylüyorum)
eşimde çıkamadı balığa..
ilginç bir şey oldu.dün biz iftardaydıkk.tlf hep çantamdaydı.
saat 19:50 de bir mesAJ gelmiş bana aynı numaradan(merhaba mesajını çeken no.dan)
ahmet gelirken bana sigara getir diye..
ben tam eşimi gel bizi al al diye ararken mesajı gördüm(iftardan sonra eşim abisi ve diğer kuzenleriyle kahveye geçti biz evde kadınlar kaldık).
saat 10 u geçiyordu.
bende yazdım ki:bizim buralarda sizin gibilere malkafa derler..yada kalınkafa!ne laftan anlamaz,yüzsüz insanlarsınız hala mesaj yazıyorsunuz yazdım.
kusra bakmayın,noyu şimdi farkettim yanlış yazmışım diye cevap geldi.
şimdi dieceksinizki..o kız olabilir.kızlar eminim ben o kız değil.bu numara..
iyimi bu no sardı..eşimede diyemedimki senin no bana yazdı diye.
sen gecenin bir yarısı niye yazdın o zaman numaranı tanıdı işte diye kızacak bana.öf öff
eşimde çıkamadı balığa..
ilginç bir şey oldu.dün biz iftardaydıkk.tlf hep çantamdaydı.
saat 19:50 de bir mesAJ gelmiş bana aynı numaradan(merhaba mesajını çeken no.dan)
ahmet gelirken bana sigara getir diye..
ben tam eşimi gel bizi al al diye ararken mesajı gördüm(iftardan sonra eşim abisi ve diğer kuzenleriyle kahveye geçti biz evde kadınlar kaldık).
saat 10 u geçiyordu.
bende yazdım ki:bizim buralarda sizin gibilere malkafa derler..yada kalınkafa!ne laftan anlamaz,yüzsüz insanlarsınız hala mesaj yazıyorsunuz yazdım.
kusra bakmayın,noyu şimdi farkettim yanlış yazmışım diye cevap geldi.
şimdi dieceksinizki..o kız olabilir.kızlar eminim ben o kız değil.bu numara..
iyimi bu no sardı..eşimede diyemedimki senin no bana yazdı diye.
sen gecenin bir yarısı niye yazdın o zaman numaranı tanıdı işte diye kızacak bana.öf öff