• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna gelen mesaj!

valla cnmm kocan bakmadıktan sonraa istedigi kdr agzının suyu aksın boşş...sennn bence takılma o kadına...

kalbimizi temiz tutmamız gerekmese ben söylerdim...
ama fetva var...
akannehir
lütfen söyle lütfeeenn..
fetvayı veren içinde..hoca verir talkımı kendi tutar salkımı derler bilrsin değilmi?:ecrin_bebek:

Önce bi temiz kafayı çek sarucum,gerçi ramazan çıksın şimdi beni topa tutmasınlar.Sonra çift görmeye başladığın an git o kızı al ekmek arasına koy,oldu mu sana çift kaşarlı tost :delphin:
Afiyet ossun buyrunnnnnnnnn
ayyy..onu yemem diloş ben..:umursamaz:
o eski kaşar,ben teze severimopuyorumnanaktan

valla cnmm kocan bakmadıktan sonraa istedigi kdr agzının suyu aksın boşş...sennn bence takılma o kadına...

kolay değil canım snin dediğin kadar..keşke kolay olaydı..akannehir

sağolun canlarım..hepiniz sağolun..
yalnız muhabbet kuramam ros ablacım.istemiyorum..dediği gibi arkadaşım muabbetin dozunu ayarlayamaz o salak.bu sefer kocamla gezerkende karşılaştığımızda selam verir.ne olur o zaman?a ben bunun karısına selam veriyorum bunada daha kolay ulaşırım.yok ablacım yok istemem.

tatlım sen daha yolmadın mı bu çökeleği... doldurmuş gibi olmayayım da bana adresini ver hır çıkaracak yer arıyorum-tatlicadiarzu-

mesajlarınızı ekleyerek yazmayı bilmiyorum.araştırıp öğrenirim neden dalga geçtinizki hanımlar.çok mu komik birşey dedim.mübarek ay dedim.günah almış işte sarıböcekte.vicdanın sızlamıyormu böcek hanım.ayrıca ben senin melankoli yaptığına inanıyorum.ne diye senin kocana baksın ki kadın yada kadınlar.tom cruise filan mı kocan?

mesajlarınızı ekleyerek yazmayı bilmiyorum.araştırıp öğrenirim neden dalga geçtinizki hanımlar.çok mu komik birşey dedim.mübarek ay dedim.günah almış işte sarıböcekte.vicdanın sızlamıyormu böcek hanım.ayrıca ben senin melankoli yaptığına inanıyorum.ne diye senin kocana baksın ki kadın yada kadınlar.tom cruise filan mı kocan?

tatlım insan kocasını sevince tom cruise bile tipsiz görünür yanında.. hoş olmamış bu..:kahve:

hoşunuza gitmediyse okumazsınız

burda avukatlık mesleğine özenen çok insan var...
böyleyiz biz... işte... sen bir cevap yazarsın biz beşimiz, onumuz artık kimi buluyorsak o ara cevap yazarız... benim mesleğim olduğu için aynı zamanda problem yok.....
böyle...
birde.. alıntı yap var ya... alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki alıntı yap butonuna bas...işlem tamam...

yahu ne avukatlığından bahsediyosunu?? ben böcekin kocasına nasıl böyle dersiniz mi dedim.. önce okuduğunuzu anlayın lütfen....

neyse akşam akşam sinirlerimi bozamıcam...

elfida teşekkür ederim dalga geçtiniz ama.siz avukatsanız soru sormak isterim bende sıkıştığımda size.ama meslek gurubunuzda avukat neden yazmıyor?yağmurluk bende bozmuyorum.rahat ol.

avukat olup mesleğinde avukat yazmamasındansa ,ciddi bir konuda avukatlığa bürünüp herkesi sorgulamak,konunun gidişatını bozmak daha kötü.....

burda avukatlık mesleğine özenen çok insan var...
böyleyiz biz... işte... sen bir cevap yazarsın biz beşimiz, onumuz artık kimi buluyorsak o ara cevap yazarız... benim mesleğim olduğu için aynı zamanda problem yok.....
böyle...
birde.. alıntı yap var ya... alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki alıntı yap butonuna bas...işlem tamam...

Şenizkaydirigubbakcemile :1hug:

estağfurallah ne dalgası...ben yeni üyelerin dalga geçtiğini düşünüyorum eski üyelerle... mesela en çok talibi olan üye benim... gelen beni keşfetmek istiyor... :lepi:eskiden bu kadar talibim yoktu benim...üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
meslek grubumda neden avukat yazmıyor? ben, keyfim, kahyası desem...sorulmadıkça bazı şeylerin söylenmesi taraftarı değilim desem... kime ne benim mesleğimden desem...
müşavir, danışman, avukat aslında anlamı karşılar bizim mesleğimiz için desem...bir sor bin ah işit desem... merakınızı giderir miyim efem...
:bbo:

sormuyorum tamam ozaman.burada bir şey var.hangi başlığa girsem birine söz söylesem topluca saldırı oluyor.kadınlar kulübünün tarzı bu sanırım.yeniyim diye yada kimseyi tanımıyorum diye çullanma oldu anlamadım bir şey ama.cevaplaşmayalım derim artık.

hayır canım öyle bir politikamız yok.. ama öyle saçma birşey söylemişsin ki ne kadar ayıp ne yani senin kocam tom cruise mu falan aklı başında herkes buna tepki verir..

Back