• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna gelen mesaj!

sen o kızı kıskandığından direk ona yüklenmişsin bence..neyseki o değilmiş.kalbini temiz tutman ve tutmamnız gerekli ramazan günlerinde.

böcüğüm bencede bekle biraz..

sıcağı sıcağına bişiler araştırırsan yada ararsan kız çakallık yapar anlar..

geçen bir tv proğramında bazı kızlar yada kadınlar
rastgele numaralara msj atıyorlarmış
oda onu ararsa konuşuyorlarmış falan
belkide böyle birşeydir.

güzel birşey varki kocanda senin gibi habersiz budurumda.
bence içini ferah tutmaya çalış.

Canım bence olayı kendine zehir edipte huzursuz olmana gerek yok bak eşinnde haberi yokmuş üzme kendini bence.Teknoloji bazen gerçektende faydalı bir okadarda fuzuli oluyor geçen gece telefonuma 6 kere cevapsız çağrı gelmiş en sonunda mesaj atmış telefonu açmasan da ben seni seviyorum diye sabah bir baktım tabiki şok yaşadım al sana kavgas meselesi durduk yere neyse işyerine gelince aradım numarayı telefonu açıyor fakat cevap vermiyor iyice sinir oldum defalarca aradım yok alo bile demiyor en sonunda dayanamadım ağzıma geleni söyledim aradan 5 dakka geçmeden mesaj geldi benım numaramın 1 numara farkıyla biri yanlışlıkla bana gelen mesajlar size gelmiş dedi özür dileriz filan yazmış yani bazen insanlar gerçektende abartıyorlar iletişim aracından çok muhabbet aracı acaba bu numaradan bir iş çıkarmı moduna girmişler artık emınım size gelen telefonda bunlardan biridir

sen o kızı kıskandığından direk ona yüklenmişsin bence..neyseki o değilmiş.kalbini temiz tutman ve tutmamnız gerekli ramazan günlerinde.
bir alaka kuramadım gerçekten kıskançlıkla.
kıskanacaksam eşimi kıskanırım,elin kadınlarını niye kıskanayımki?
hem nerden çıkardınız bu sonucu,izah edermisiniz lütfen 'yeni üye'..kaydirigubbakcemile2

neden kıskansın ..neyi varmış ki kıskanılacak...:delphin:
bende bekliyorum açıklama canım..Çok üzgünüm

bence de
çok talihsiz bi yorum olmuş

Allah yardımcısı olsun arkadaşın..

böcük ben hala o penirden hatunu hala haslamamis olmana sasiriyorum:umursamaz:
olm sen yapamiyorsan ver adres biz gelip yolalim sacini basinikaydirigubbakcemile4

Hmm...
Ya varya böylelerine ne yapmalı nasıl bir ders verilmeli bilemiyorum ama böyle kokuşmuş peynir tipleri çok arttı çevremizde..
Konuyu baştan sona okudum o kadın değilmiş mesaj atan ama böcükcüm benim de aklımı karıştırdı sadece merhaba yazılması...

ayyy çok sinir bir durummmm!!!!! kocanızın haberi yokmuş o yüzden fazla dert etmeyin ama diğer hatuna da bir ders vermek lazım diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile4

akannehirakannehir
hay Allahım ya...fetva veren verene... mübarek günler diye mi böyle...
:bbo:

bencede bu kadar iyi olamam ben kötükedihüso

belkide sms yanlış adrese gelmiş olabilir bence devamı olursa bişeyler düşün ve şimdi üzülme tabiri caizsede ''boşver'' ..

bana kalırsa o bahsettıgın bayanlaa ayrı ılıskısı vardr kocanın ates olmayan yerden duman cıkmaz

o gelen msj da rastgele falan gelmıstır ama o bahsettıgın bayanla aralarında hıc bır seyın olmadıgına ınanmıyorum.

bana kalırsa o bahsettıgın bayanlaa ayrı ılıskısı vardr kocanın ates olmayan yerden duman cıkmaz

o gelen msj da rastgele falan gelmıstır ama o bahsettıgın bayanla aralarında hıc bır seyın olmadıgına ınanmıyorum.

offf nickler de habire değişiyor. kişi aynı sanki.
bu arada ,konuyla ilgisi yokta ,içimde kalmasın söyleyeyim dedim, birden,mandm aklıma geldi . nedense. benimi andı nedir....:delphin:

nası aydınlatıcı bi mesaj, simsa çözdü olayı dağılalım:delphin::delphin:

yani yangına körükle gitmek ortalık karıştırmak diye buna derim ben ..yuhunuz bir okadarda çüşünüz....

ilahi ya olayı nasıl bağladınız böyle inanamadım.
olayı böyle yorumlayıp pat diye düşünmeden yazı yazmanız çok garip

sonuçta bu topiği açanın bir bebeği var, böyle yazılarla insanların moralini bozmayın lütfen
yorum yapmadan önce biraz anlayışlı olun.

Amaann kafaa taktığına değmez...önemli olan eşinin cevap vermemesidir...
bu tür şeyler oluyor arada .....alıştım ben....etrafta hoppidi kadın çok...

hangi küre simsa'cım senin ki...:delphin:
lütfen...
mübarek ramazan günlerinde kalbimizi temiz tutmalıyız... laelaelaelaelae

O kız olmadığına sevindim açıkcası,
Konuyu takip ediyodum arada..

Ben paranoyakça davrandığını falan düşünmüyorum

Sonuçta eşine güvensen de çivisi çıkmış bu dünyanın, kimseye güven olmaz

ınsan herşeyden şüphelenmeli bence bu zamanda, elbette bunu aşırısı paranoyaklıktır onu kastetmiyorum elbette.

Yine de tedbirli ol derim o kıza karşı, eşin ve çocğunla mutluluğun daim olsun böcük:)

Son düzenleme:
Back