• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna gelen mesaj!

baklava kardeş..ben bir psikoyum..cidden bak.mafoldumben
kocam tom cruıse da ne bana dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyoropuyorumnanaktan

aşkolsun okypcim ya:sinifsinif:

ben baklavanın o saydıklarından biri olduğunu düşünmüyorum.bence baklava karşıdaki peynir.delikafadulden

zuahahahahah....ay süper bir cevap oldu bu böcek...:roflol:

Kiz düsünsene...cidden o saf kari buraya üyemis...senin yazdiklarinida okuyormus....anaaaaa len olay olur..:1shok:..hep beraber benzetirdik vallaha.zemuszemus

teşekkür ederim kızlar ama mesaj yanlışlıkla gelmiş..
canım benim nasılsın ?
mesajın yanlış olmasına sevindim
o kızdan bi tanede bende vsardı evlendide kurtuldum ay senin yazdıklarını okudukca sinirim bozuldu
yanımda olsada yolsam
ama sen enişteye güven o senin gibi datlu bir böcüğün üzerine gül koklamaz emin ol öpüldünn

zuahahahahah....ay süper bir cevap oldu bu böcek...:roflol:

Kiz düsünsene...cidden o saf kari buraya üyemis...senin yazdiklarinida okuyormus....anaaaaa len olay olur..:1shok:..hep beraber benzetirdik vallaha.zemuszemus
komedi olur lan..kaydirigubbakcemile3
siz benzetirdiniz bende ayaklarımı uzatır izlerdim..:ecrin_bebek:
ee birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için değilmiyizopuyorumnanaktan

amanın.peynir mi. nasıl haber almışakannehir.
aramızda casus var biri yetiştirmiş topiği.:roflol:...
biri gazete küpüründen linki götürüp kapısına bırakmıştırakannehir:roflol:

delikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

benden tırstı herhal baksana,geldiğimde buralardaydı..durdu durdu sayfada şimdi yok:gitme:

saçını bikerde ben yolardım ıyyy ne güzel olurdu burda olsaydı şimdii

şimdi bu peynirgil kızın günahınımı aldık yahu:)hadi için rahat olsun böcük bak derim yarım akıllı olmak çok acı bir imtihan diye ..kocanı biliyorsan def et gitsin...ben 65 yaşlarında kaşarlar biliyorum hatta pişmaniye..30luklar neki..
bu arada şu lepiskamıdır nedir ne utanmaz şey bu yahu.adı çıktı dokuza inmez sekize.allah bizi bu hatun gibi olmaktan korusun..izmir in yüz karası resmen...gerçi bizde nerde abuk subuk yazan var hemen ahanda patiska simgolos vs..insan en azından yaşını yaşadığı yeri değiştirir suç bizde deel...

canım benim nasılsın ?
mesajın yanlış olmasına sevindim
o kızdan bi tanede bende vsardı evlendide kurtuldum ay senin yazdıklarını okudukca sinirim bozuldu
yanımda olsada yolsam
ama sen enişteye güven o senin gibi datlu bir böcüğün üzerine gül koklamaz emin ol öpüldünn

ayy benim che çatlağım hoşgeldinopuyorumnanaktan

şimdi bu peynirgil kızın günahınımı aldık yahu:)hadi için rahat olsun böcük bak derim yarım akıllı olmak çok acı bir imtihan diye ..kocanı biliyorsan def et gitsin...ben 65 yaşlarında kaşarlar biliyorum hatta pişmaniye..30luklar neki..
bu arada şu lepiskamıdır nedir ne utanmaz şey bu yahu.adı çıktı dokuza inmez sekize.allah bizi bu hatun gibi olmaktan korusun..izmir in yüz karası resmen...gerçi bizde nerde abuk subuk yazan var hemen ahanda patiska simgolos vs..insan en azından yaşını yaşadığı yeri değiştirir suç bizde deel...

yok yok o ayrı diğerleri ayrı..patiska ve türevleri ayrı,mandm ve türevleri ayrı. 2 ayrı kişi......

canım benim hoşbulduk burabaya kalabalık valla
en son girdiğimde yoktun adına tıklamamla buraya dalmam bir oldu valla
buralar epey karuşuk
şincik yatacam köyden geldim hoşafım çıktı yarın bütün sayfalrı okuyacam
baksana herkesi etrafına topluyorsun bence o kız enişteye bakmıyor sendeki şeytan tüyü onuda çekmiştir bence sana bakıyor vallaa :bbo::Saruboceq:
hadi iyi geceler

sağolun canlarım..hepiniz sağolun..
yalnız muhabbet kuramam ros ablacım.istemiyorum..dediği gibi arkadaşım muabbetin dozunu ayarlayamaz o salak.bu sefer kocamla gezerkende karşılaştığımızda selam verir.ne olur o zaman?a ben bunun karısına selam veriyorum bunada daha kolay ulaşırım.yok ablacım yok istemem.

aman ha sakın ben o haltı yedim
hatta iyi arkadaş oldum az daha kocamdan olcaktım ama allahtan benim herif azcık saftıda kendine asıldığını anlayamamıştı bir türlü
ta ki kız açık açık söyleyene kadar
hala nasıl yolmadım kaydirigubbakcemile ben o kaşarı şaşıyorum kendime

baklava kardeş..ben bir psikoyum..cidden bak.mafoldumben
kocam tom cruıse da ne bana dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyoropuyorumnanaktan

allah sizi birbirinize bağışlasın:nazar:

aşkolsun okypcim ya:sinifsinif:

ben baklavanın o saydıklarından biri olduğunu düşünmüyorum.bence baklava karşıdaki peynir.delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok yok o ayrı diğerleri ayrı..patiska ve türevleri ayrı,mandm ve türevleri ayrı. 2 ayrı kişi......
bir kahkaha attımki oturduğum yerde kaydirigubbakcemile3

canım benim hoşbulduk burabaya kalabalık valla
en son girdiğimde yoktun adına tıklamamla buraya dalmam bir oldu valla
buralar epey karuşuk
şincik yatacam köyden geldim hoşafım çıktı yarın bütün sayfalrı okuyacam
baksana herkesi etrafına topluyorsun bence o kız enişteye bakmıyor sendeki şeytan tüyü onuda çekmiştir bence sana bakıyor vallaa :bbo::Saruboceq:
hadi iyi geceler
canım mart anneleri daha dingin dimiakannehir
idilcimide çok öpüyorumopuyorumnanaktan

aman ha sakın ben o haltı yedim
hatta iyi arkadaş oldum az daha kocamdan olcaktım ama allahtan benim herif azcık saftıda kendine asıldığını anlayamamıştı bir türlü
ta ki kız açık açık söyleyene kadar
hala nasıl yolmadım kaydirigubbakcemile ben o kaşarı şaşıyorum kendime

allah sizi birbirinize bağışlasın:nazar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

töbe töbe ya..
valla bunların hepsini bir odaya toplıcan çin işkencelerini uygulıcan..ciddiyimvereliniortak

bir kahkaha attımki oturduğum yerde kaydirigubbakcemile3

canım mart anneleri daha dingin dimiakannehir
idilcimide çok öpüyorumopuyorumnanaktan

töbe töbe ya..
valla bunların hepsini bir odaya toplıcan çin işkencelerini uygulıcan..ciddiyimvereliniortak

O zaman gel seni bir zahmet alamanyalara davet edeyim....opuyorumnanaktan

Odalar yetmez burdaki hatunlari böcegim....senin yaninda esini dudagindan öpmek isterler....selamlasmak böyle bunlarda...
Yada esinin yaninda seni dudagindan öperler...Hic basima gelmedi...paralarim alim allah ama cok kez sahit oldum...:1shok:

Giyimlerini zaten söylememe gerek yok....tamam aciksiniz seciksiniz sizin bileceginiz is lakin ben kimsenin basuruna kadar görmek istemiyorumki !! Bakma deme böcek göz bu iste bakiyorsun ister istemez...:sinifsinif:

Helede bir iki yudum icsinler.....ohhhhh gör sen senlikleri...:dance:

Birde türkler bizim toplumumuzda integre olmuyor diyolar...len nasil olalim....? Kocamin yaninda is arkadasim beni dudagimdan öpecek...kocamda Merhaba nasilsiniz diyecek?akannehir

Ah gurbet ahh....:delphin:

konunu iki gündür takip ediyorum canım..

yanlış msj olmasına sevindim..

ama askıntı kadına uyuz oldum.. yazmadan geçemyeceğim..

kendine stres yapma.. o senin stresini hissettikçe daha çok hoşuna gidecek ve istediğini elde etme yolunda ilerleyecek.. bu tiplere ne dersen de fayda etmez.. daha da hırslandırabilirsin..

ama şöyle birşeyde deneyebilirsin.. kadının nosunu bul.. yakın tanıdığın erkek kardeş akraba vs olabilir.. konuşsun.. desin ki:" bacaklarınız çok güzel duruyor balkondan.. tanışmak isterim vs vs.. biraz sapıkvari olsunkaydirigubbakcemile3 belki tırsar artık öyle oturmaya.. hatta balkona bile çıkamaz bence bir dahazemuszemus

mermleket kaşaristana döndü diyorum bazen.. hemen hemen hepimizin başında yada bir tanıdığının başında aynı dert...
ben çok açık sözlüyümdür. hatta ukala böyle bir tip gördüğüm an kocam anca bana yetiyor seni bir pavyona yazdıralım derim:))))))
eşim bayanlara kolay kolay selam bile vermez ama en eski peynirlerden biri sözde eşim onu yemeğe davet etmiş habire de msj atıyormuş. hadi göster birini dediğimde sildim sen üzülürsün diye demişti.. off o kadar çok yalan söylerdi... akıl sağlığının yerinde olmadığını düşündüğümden yolmadım ama diyeceğimi dedim artık konuşmuyor.

yanlış no çıkmasına sevindim çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
ooooooooo maşallah kızlar konu almış başını gitmiş........
baklavalar kadayıflar döktürmüşler yine kendince düşüncelerini...............
bende şuraya takıldım )"yeni üyeye niye saldırıyosunuz siteden atma taktğimi vs " canım eğer gelipte okursan insan ne yazdığını bilmezse sadece uyarılır bu kadar ayrıca kk yeni gelen üyeyi kucaklar ama sen...............

Back