Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman tom cruiseda hiç beğenmem.... 160 lık adam ya..benzemesin zaten.....
aşkolsun okypcim ya:sinifsinif:
ben baklavanın o saydıklarından biri olduğunu düşünmüyorum.bence baklava karşıdaki peynir.delikafadulden
ben baklavanın o saydıklarından biri olduğunu düşünmüyorum.bence baklava karşıdaki peynir.delikafadulden
canım benim nasılsın ?teşekkür ederim kızlar ama mesaj yanlışlıkla gelmiş..
komedi olur lan..kaydirigubbakcemile3zuahahahahah....ay süper bir cevap oldu bu böcek...:roflol:
Kiz düsünsene...cidden o saf kari buraya üyemis...senin yazdiklarinida okuyormus....anaaaaa len olay olur..:1shok:..hep beraber benzetirdik vallaha.zemuszemus
biri gazete küpüründen linki götürüp kapısına bırakmıştırakannehir:roflol:amanın.peynir mi. nasıl haber almışakannehir.
aramızda casus var biri yetiştirmiş topiği.:roflol:...
delikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae
canım benim nasılsın ?
mesajın yanlış olmasına sevindim
o kızdan bi tanede bende vsardı evlendide kurtuldum ay senin yazdıklarını okudukca sinirim bozuldu
yanımda olsada yolsam
ama sen enişteye güven o senin gibi datlu bir böcüğün üzerine gül koklamaz emin ol öpüldünn
şimdi bu peynirgil kızın günahınımı aldık yahu:)hadi için rahat olsun böcük bak derim yarım akıllı olmak çok acı bir imtihan diye ..kocanı biliyorsan def et gitsin...ben 65 yaşlarında kaşarlar biliyorum hatta pişmaniye..30luklar neki..
bu arada şu lepiskamıdır nedir ne utanmaz şey bu yahu.adı çıktı dokuza inmez sekize.allah bizi bu hatun gibi olmaktan korusun..izmir in yüz karası resmen...gerçi bizde nerde abuk subuk yazan var hemen ahanda patiska simgolos vs..insan en azından yaşını yaşadığı yeri değiştirir suç bizde deel...
sağolun canlarım..hepiniz sağolun..
yalnız muhabbet kuramam ros ablacım.istemiyorum..dediği gibi arkadaşım muabbetin dozunu ayarlayamaz o salak.bu sefer kocamla gezerkende karşılaştığımızda selam verir.ne olur o zaman?a ben bunun karısına selam veriyorum bunada daha kolay ulaşırım.yok ablacım yok istemem.
baklava kardeş..ben bir psikoyum..cidden bak.mafoldumben
kocam tom cruıse da ne bana dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyoropuyorumnanaktan
bir kahkaha attımki oturduğum yerde kaydirigubbakcemile3yok yok o ayrı diğerleri ayrı..patiska ve türevleri ayrı,mandm ve türevleri ayrı. 2 ayrı kişi......
canım mart anneleri daha dingin dimiakannehircanım benim hoşbulduk burabaya kalabalık valla
en son girdiğimde yoktun adına tıklamamla buraya dalmam bir oldu valla
buralar epey karuşuk
şincik yatacam köyden geldim hoşafım çıktı yarın bütün sayfalrı okuyacam
baksana herkesi etrafına topluyorsun bence o kız enişteye bakmıyor sendeki şeytan tüyü onuda çekmiştir bence sana bakıyor vallaa :bbo::Saruboceq:
hadi iyi geceler
aman ha sakın ben o haltı yedim
hatta iyi arkadaş oldum az daha kocamdan olcaktım ama allahtan benim herif azcık saftıda kendine asıldığını anlayamamıştı bir türlü
ta ki kız açık açık söyleyene kadar
hala nasıl yolmadım kaydirigubbakcemile ben o kaşarı şaşıyorum kendime
allah sizi birbirinize bağışlasın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir kahkaha attımki oturduğum yerde kaydirigubbakcemile3
canım mart anneleri daha dingin dimiakannehir
idilcimide çok öpüyorumopuyorumnanaktan
töbe töbe ya..
valla bunların hepsini bir odaya toplıcan çin işkencelerini uygulıcan..ciddiyimvereliniortak