Eşimin telefonuna gelen mesaj!

konuyu iyice okumadığınıza eminim,arkadaş eşinden şüphelenmiyor.yani eşi şüphe çekecek hiç bir şey yapmamış.siz nasıl böyle bir karar verdiniz anlamadım.

amaç farklı
nickler değişebilir ama amaç asla...
ayy kulaklarım yine çınladı. mandm benimi anmaya başladı yine....

kesin kardeş..:sinifsinif:
bir tek sen beni anladın;burdakiler yalan,sensin gerçekalkisalkisalkis
cidden güzel çözdün durmumu..ne yapayım,boşanayımmı ben şimdi?akannehir

offf nickler de habire değişiyor. kişi aynı sanki.
bu arada ,konuyla ilgisi yokta ,içimde kalmasın söyleyeyim dedim, birden,mandm aklıma geldi . nedense. benimi andı nedir....
bende özledim mandm ı haa..
nerelerde hangi diyarlarda acep..
yokmu selam getirendelikafadulden

nası aydınlatıcı bi mesaj, simsa çözdü olayı dağılalım

bencede..
ne gada gereksiz zaman harcamışınız görün işte örnek ola size:mymeka:

yani yangına körükle gitmek ortalık karıştırmak diye buna derim ben ..yuhunuz bir okadarda çüşünüz....

yuh ve çüş..ne ayıplmaz:
kızın amacı tamamen gerçeği yüzüme söylemek..siz anlamıyosunuz hemafoldumben

gerçekler acıdır:gitme:
hangi küre simsa'cım senin ki...
lütfen...
mübarek ramazan günlerinde kalbimizi temiz tutmalıyız... laelaelaelaelae

doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış..
kovun anacım kızı siz..kovunakannehir

bu arada biraz önce o peyniri gördüm;işten gelmiş sanırım üzeri ev kıyafeti ile değildi.bakkalın önünde o mahallenin zıpkın çocuklarıyla konuşuyordu..el ense..döte parmak modundalardı herzmaanki gibi..
bana baktı gene ya..boğacam seni boğacam yakın..
:mymeka:

ben olsam bir fırsat yaratır girerdim o kıza kesin:))
de şimdi durup dururken bir şaşkın mesaj için neden canını sıkıyon
mesajı boşver ama şu kızı bir ara halletklava:

konuyu iyice okumadığınıza eminim,arkadaş eşinden şüphelenmiyor.yani eşi şüphe çekecek hiç bir şey yapmamış.siz nasıl böyle bir karar verdiniz anlamadım.

kalbimizi temiz tutmamız gerekmese ben söylerdim...
ama fetva var...
akannehir

Önce bi temiz kafayı çek sarucum,gerçi ramazan çıksın şimdi beni topa tutmasınlar.Sonra çift görmeye başladığın an git o kızı al ekmek arasına koy,oldu mu sana çift kaşarlı tost
Afiyet ossun buyrunnnnnnnnn

yok husel canım ben mesajı unuttum ggtii o kız için konuşuyorum yani..
mübarek ramazan günü 40 kere söyletmeyin sizde yaakannehir

hayalini kurduğu ancak ulaşamadığı we böle dewam edersede ulaşamayıcağı aile yaşantısını sizde görüo bence, we bu durum hazımsızlığa yol açıo peynir arkadaşta...şakkıdı

Sarıböcüğüm konunu baştan takip ediyordum,sonra bir ara foruma giremedim,bir göz atayım dedim olay baya karışmış.Pek bişey anlayamadım doğrusu olay bir mesajdan aldatan kocaya falan gelmiş neyse.Bu k....r lardan her semtte bir tane oluyor sanırsam,benim burdada vardı karşı apartmanımda taşındıda kurtuldum.Yoksa saç,baş yolmama ramak kalmıştı.Benim karşımdaki evli 2 de çocuğu var kadın balkon kenarına oturup Banu Alkan pozları veriyordu çok afedersin,kıç,baş dışarda.Yanlış anlaşılmasın ben açık biriyim,son derecede modern ve açık giyerim.Ama bu kadını bir gün yolda gördüm aaaa şok kadın normalde türbanlıymış,ama balkondaki hallerini pozlarını görmeniz gerek,gece sabahlara kadar balkonda telefonundan bized ibo dinletirdi yazık aşk acısı çekiyordu herhal.Eşimin kokusunu alırdı hemen eşim akşam işten gelince arardı beni pak bakim kapıda park yeri varmı diye,eşim arabayla yanaşırken bu hemen cama zıplardı.Kadını camda iç çamaşırlarıyla görmüşlüğümüz var yani.

:1shok::1shok::1shok:

yuh yani yuh...:umursamaz::umursamaz:

dicek bişi bulamıyorum, zeka sorunu olabilir bence canım...

modernlikle türbanla ne alakası var ahlaksızlığın ya...
ahlaksız insan ahlaksızdır... her şekilde ahlaksızdır hemde...

modernlikle türbanla ne alakası var ahlaksızlığın ya...
ahlaksız insan ahlaksızdır... her şekilde ahlaksızdır hemde...

Sonuna kadar katılıyorum :lepi::lepi::lepi:
Ayrıca Saruböcek kuzum, ne takıyorsun bu kadar, bu peynir türevlerini, her semtte her sitede va böyleleri. Eşinden eminsin ya salla gitsin, sen taktıkça oda kendini bişey sanacak yuvana bak sen.

Yanlış olmasına çok sevindim mesajın,ama telefondaki bayan zaten hatalı bir özür mesajı çekebilirdi yani..yada siz telefon ettiğiniz de özür dileyebilirdi birde haklıymış gibi söyleniyor şuna bak..:mymeka:

Ayrıca o komşu kızanına gelirsek.Bence bir dersi hakediyor.klava:
Bu kadar da rahat olunmaz yani.

Kuzum mesajları baştan sona okudum.Telefona gelen mesajın yanlış mesaj olduğunu yazacaktım ama o konu halledilmiş :))
Gelelim şu peynir hatuna ::))Canım sen bu kızla merhabalaşıp konuşmayı denesene .Bak tecrübemle söylüyorum en iyi taktik bu .Merhaba nasılsın gibi havadan sudan bir muhabbet.Bakalım aynı davranışları sürecek mi?Sen böyle davranınca en azından utanır davranışlarına son verebilir diye düşünüyorum .Denemekten bir zarar gelmez ne dersin ?Bana kalırsa o senin gıcık kaptığını bal gibi biliyor .Bu da onun davranışlarına yansıyor .Anladığım kadarı biraz serbest bir tip .Sen dostça davranınca bakalım ne yapacak .Ha baktın anlamıyor o zaman taktik değiştirmek gerek demek ki :))

canım benim aklımdan da benzer düşünceler geçti konuyu okuyunca. böylece hem kocasıyla mutluluğunu ballandıra ballandıra anlatıp kudurturdu hatunu hem de belki bu kadar gözle taciz edemezdi.

ama madalyonun başka yüzü de var;
bu sefer de nasılsa tanıştık muhabbet kurduk deyip bebeği sevme bahanesiyle evlerine de damlayabilir yani. o zaman arkadaşın sinirleri de daha da bozulabilir.

yani balkona çıkmayın veya başka balkonunuz varsa oraya çıkın diyeceğim ama bir mikrop yüzünden de keyfiniz niye bozulsun, o çıkmasın yani.
gerçi kış da geliyor balkon havası kalmaz yakında ama kafayı taktıysa eşine başka yollardan da ulaşır. ama eşine güvendiğini belirtmişsin. boşver o zaman rahat ol hiç takma.
memlekette bekar erkekmi kalmadı gelip de eşine musallat oldu anlamadım gitti.
ayrıca kaptanın karısına bahsedicem demişsin bence bahsetme canım, kulağına giderse seni sinir etmeyi başardığını ve çok fazla önemsendiğini düşünüp işi daha da ileri boyutlara taşıyabilir. en iyisi yokmuş gibi davranmak.

sağolun canlarım..hepiniz sağolun..
yalnız muhabbet kuramam ros ablacım.istemiyorum..dediği gibi arkadaşım muabbetin dozunu ayarlayamaz o salak.bu sefer kocamla gezerkende karşılaştığımızda selam verir.ne olur o zaman?a ben bunun karısına selam veriyorum bunada daha kolay ulaşırım.yok ablacım yok istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…