bana kalırsa o bahsettıgın bayanlaa ayrı ılıskısı vardr kocanın ates olmayan yerden duman cıkmaz
o gelen msj da rastgele falan gelmıstır ama o bahsettıgın bayanla aralarında hıc bır seyın olmadıgına ınanmıyorum.
kesin kardeş..:sinifsinif:bana kalırsa o bahsettıgın bayanlaa ayrı ılıskısı vardr kocanın ates olmayan yerden duman cıkmaz
o gelen msj da rastgele falan gelmıstır ama o bahsettıgın bayanla aralarında hıc bır seyın olmadıgına ınanmıyorum.
bende özledim mandm ı haa..offf nickler de habire değişiyor. kişi aynı sanki.
bu arada ,konuyla ilgisi yokta ,içimde kalmasın söyleyeyim dedim, birden,mandm aklıma geldi . nedense. benimi andı nedir....
nası aydınlatıcı bi mesaj, simsa çözdü olayı dağılalım
yani yangına körükle gitmek ortalık karıştırmak diye buna derim ben ..yuhunuz bir okadarda çüşünüz....
gerçekler acıdır:gitme:
ilahi ya olayı nasıl bağladınız böyle inanamadım.
olayı böyle yorumlayıp pat diye düşünmeden yazı yazmanız çok garip
sonuçta bu topiği açanın bir bebeği var, böyle yazılarla insanların moralini bozmayın lütfen
yorum yapmadan önce biraz anlayışlı olun.
hangi küre simsa'cım senin ki...
lütfen...
mübarek ramazan günlerinde kalbimizi temiz tutmalıyız... laelaelaelaelae
amaç farklı
nickler değişebilir ama amaç asla...
ayy kulaklarım yine çınladı. mandm benimi anmaya başladı yine....
konuyu iyice okumadığınıza eminim,arkadaş eşinden şüphelenmiyor.yani eşi şüphe çekecek hiç bir şey yapmamış.siz nasıl böyle bir karar verdiniz anlamadım.
bu arada biraz önce o peyniri gördüm;işten gelmiş sanırım üzeri ev kıyafeti ile değildi.bakkalın önünde o mahallenin zıpkın çocuklarıyla konuşuyordu..el ense..döte parmak modundalardı herzmaanki gibi..
bana baktı gene ya..boğacam seni boğacam yakın..
:mymeka:
:1shok::1shok::1shok:Sarıböcüğüm konunu baştan takip ediyordum,sonra bir ara foruma giremedim,bir göz atayım dedim olay baya karışmış.Pek bişey anlayamadım doğrusu olay bir mesajdan aldatan kocaya falan gelmiş neyse.Bu k....r lardan her semtte bir tane oluyor sanırsam,benim burdada vardı karşı apartmanımda taşındıda kurtuldum.Yoksa saç,baş yolmama ramak kalmıştı.Benim karşımdaki evli 2 de çocuğu var kadın balkon kenarına oturup Banu Alkan pozları veriyordu çok afedersin,kıç,baş dışarda.Yanlış anlaşılmasın ben açık biriyim,son derecede modern ve açık giyerim.Ama bu kadını bir gün yolda gördüm aaaa şok kadın normalde türbanlıymış,ama balkondaki hallerini pozlarını görmeniz gerek,gece sabahlara kadar balkonda telefonundan bized ibo dinletirdi yazık aşk acısı çekiyordu herhal.Eşimin kokusunu alırdı hemen eşim akşam işten gelince arardı beni pak bakim kapıda park yeri varmı diye,eşim arabayla yanaşırken bu hemen cama zıplardı.Kadını camda iç çamaşırlarıyla görmüşlüğümüz var yani.
Sarıböcüğüm konunu baştan takip ediyordum,sonra bir ara foruma giremedim,bir göz atayım dedim olay baya karışmış.Pek bişey anlayamadım doğrusu olay bir mesajdan aldatan kocaya falan gelmiş neyse.Bu k....r lardan her semtte bir tane oluyor sanırsam,benim burdada vardı karşı apartmanımda taşındıda kurtuldum.Yoksa saç,baş yolmama ramak kalmıştı.Benim karşımdaki evli 2 de çocuğu var kadın balkon kenarına oturup Banu Alkan pozları veriyordu çok afedersin,kıç,baş dışarda.Yanlış anlaşılmasın ben açık biriyim,son derecede modern ve açık giyerim.Ama bu kadını bir gün yolda gördüm aaaa şok kadın normalde türbanlıymış,ama balkondaki hallerini pozlarını görmeniz gerek,gece sabahlara kadar balkonda telefonundan bized ibo dinletirdi yazık aşk acısı çekiyordu herhal.Eşimin kokusunu alırdı hemen eşim akşam işten gelince arardı beni pak bakim kapıda park yeri varmı diye,eşim arabayla yanaşırken bu hemen cama zıplardı.Kadını camda iç çamaşırlarıyla görmüşlüğümüz var yani.
modernlikle türbanla ne alakası var ahlaksızlığın ya...
ahlaksız insan ahlaksızdır... her şekilde ahlaksızdır hemde...
Kuzum mesajları baştan sona okudum.Telefona gelen mesajın yanlış mesaj olduğunu yazacaktım ama o konu halledilmiş :))bu arada biraz önce o peyniri gördüm;işten gelmiş sanırım üzeri ev kıyafeti ile değildi.bakkalın önünde o mahallenin zıpkın çocuklarıyla konuşuyordu..el ense..döte parmak modundalardı herzmaanki gibi..
bana baktı gene ya..boğacam seni boğacam yakın..
:mymeka:
yievrım kızı telefonuyla filan oynarken yakalayıp arasana...
ya da balkondayken ara bakalım içeri geçiyor mu telefona....
çalarsa onun telidir...gide4r saçını başını yolar eline verirsin....
çok kolay bir iş...
Kuzum mesajları baştan sona okudum.Telefona gelen mesajın yanlış mesaj olduğunu yazacaktım ama o konu halledilmiş :))
Gelelim şu peynir hatuna ::))Canım sen bu kızla merhabalaşıp konuşmayı denesene .Bak tecrübemle söylüyorum en iyi taktik bu .Merhaba nasılsın gibi havadan sudan bir muhabbet.Bakalım aynı davranışları sürecek mi?Sen böyle davranınca en azından utanır davranışlarına son verebilir diye düşünüyorum .Denemekten bir zarar gelmez ne dersin ?Bana kalırsa o senin gıcık kaptığını bal gibi biliyor .Bu da onun davranışlarına yansıyor .Anladığım kadarı biraz serbest bir tip .Sen dostça davranınca bakalım ne yapacak .Ha baktın anlamıyor o zaman taktik değiştirmek gerek demek ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?