• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonuna gelen mesaj!

canım benim neyseki bu kısmı rahatça hallettik ...........
sıra o balkon kabusuna geldii..canm sen ona balkon güzeli yazmışsn ama biz ona kabus şıl..ık gibi iltifatlarda bulunuyoruz..hadi bize kolay gelsin....:)))

canım bazen olabiliyor böyle şeyler benim babama bile gelmişti geçmişte ve biz gülüp geçtik. sende rahat ol.ayrıca o zilliyle ilgili eşinle sakın konuşma farketmediyse şimdiden sonra onunda aklına girer allah korusun canım. ayrıca benim eşimede bir gece yarısı alası gelmişti o msj ın ama ben eşime çok güveniyorum.

eşin ne güzel sana getirip göstermiş ama emin ol yanlışta olabilir bigun gece 2 de anneme pamuğum iyi geceler die bi mesaj geldi babam delirdi tabi aradı bi genc nasıl özür dilio yanlışlıkta olabilir ama bence bikaç gun gecsin bi ankesörden yada knt tlfndan ara kendinden deil

gözün aydın canım bak yanlış numara çıkmış hele karşıdaki zilliye bişi diyemıyom aynından bendede vardı bı ara bıtane hemide yaşı eşimden buyuk

hmm, la böcük baya paranoya etmissin emme neyse sonunda cözülmüs olay:delphin:
o peynir ailesinden karu da gözmü dikmis senin haydara nasi olduda yomadin simdiyece sen onu :oklava:
aman takilma olur böle vakalar böcük hanim yakalar:smiley-cool:
bazen dadaniyo sapiklar ayol, gecenlerde biri de bana dadandi habire ask siirleri yolluyodu ayu:roflol:
bende benim herife okuyodum, bak bene ilgi göstermessen göstercekler var türünden:roflol:
ha bide biara benim herife takildi garunun biri telden gece gündüz ariyo mesaj yolluyo falan filan:dilcikar:
napiyonuz yazmis, neyapicaksaÇok üzgünüm çoook
bizde cevap yazdik simdi kari koca bipppppppppp
az sonra ararsan cevap veririz simdi mesgulüz:roflol:
bidaha aramadialkisalkisalkis:lepi:

bencede yanlışlıkla yazılmış bir mesaj hatta bende bir defa yiğenime seni seviyorum diye mesaj göndermiştim ama bir numaraya yanlış tuşlamışım eşim kurtarmıştı durumu :kedi:

yanlışlıkla gelebilir.bende bir arkadaştan temizlikçi bayanın numarasını yanlış almışım.telefonu arıyorum telefon yüzüme kapanıyor.sonra bu telefondan mesaj geldi 'kimsiniz'diye...
bende aynen şöyle mesaj yazdım.'ben temizlik işi için aramıştım,lütfen açar mısınız telefonu ayrıntıları konuşalım.'sonra telefonu aradığımda telefon kapalıydı.
böyle şeyler çok oluyor kafana takma.
eğer o peynir gurubundan kız ise de ne sallıyorsun ki takma kafana?
eşin yüz vermiyormuş işte! bu kadar düşünme.

ayy bizim apartmanda da böyle biri vardı resmen kocamın geldiği gittiği saatleri takip ederdi. defoldu gitti nursuz. önemli olan eşlerimizin tutumu canım

Beni de bi numara rahatsız etseydi hemen yanımdaki en kaba adama uzatırdım telefonu kaydirigubbakcemile3 ..iltifat etsin diye..
Tekrar aranmamak için hepimizin kullandığı yöntem değilmi? Yanlış çekilmiştir sms ve kurtulmak için bu yola başvurmuştur aplamız!! lülülülülülü

böcük bugün aktifmiydi yine bu balkon güzeli??:kahve:

canım dün burda yağmur vardı ve serindi balkon kapılarımız filan hep kapalıydı ben gömedim hiç.zaten eşimin geleceği saatte de hava baya serin olduğu için çıkamadım balkona.bizim burası uçtu resmen bilirsin sen atakentteyim benkaydirigubbakcemile5

bana öle gliyor ki eşin bu olayda tamamen suçsuz ama ben olsam numaranın peşini bırkamazdım ara ara yoklardım telefonu falan heeeeeeee bide o kadın yine o şekilde balkona çıkarsa foto makinemle bacaklara zoom yapıp internette yayınlardım kötükedihüso

bana öle gliyor ki eşin bu olayda tamamen suçsuz ama ben olsam numaranın peşini bırkamazdım ara ara yoklardım telefonu falan heeeeeeee bide o kadın yine o şekilde balkona çıkarsa foto makinemle bacaklara zoom yapıp internette yayınlardım kötükedihüso

hoşuna gider bee internette yayınlanmakkk.....zaten onun derdi çabası odelikafaduldenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

gecenin saat ikisinde bizim eve bir telefon geliyor annem açıyor telefonu bir kadın sesi annem alo diyor karşıdaki kadın kocan şimdi benim yanımda benim kollarımda diyor annem seni terbiyesiz deyip kapatıyor babamın bişeyden haberi yok uyuyor tabi bu arada benim babam bayağı yaşlı idi bu olay olduğu zaman konuyla pek alakalı değil ama bunu okuyunca yazmak istedim neyseki sizin olayınız çözülmüş allah eşinizle sağlıklı mutlu bi hayat nasip etsin

ardaşlar birkadını yine bir kadın depresyona sokabilyor aynen burada olduğu gibi benim 6 sene önce başıma şöyle bi olay geldi bir gün kocamın telefonu evde kalmış ve bir mesaj geldi isimsiz dostluktan falan bahsediyo aramıyorsun diye sitem falan önce fazla oralı olmadım heralde yanlış mesajdır diye sonra telefonkaydına bakmak aklıma geldi ve o numara kayıtlıydı ve isimsizdi akşam oldu eşimi kapıda hemen sorguya geçtim önce mesajı gösterdim tanımıyorum numaraayı yanlış numaradır dedi bende niçin kayıtlı o ozaman dediğimde kızın biri başka bir ilden ailesiyle sorun yaşıyormuşta dertleşiyormuş ama benden korkusuns diyememiş falan bende kızın numarasını aldım bekar erkek arkadaşa verdim olayıda anlattım biraz da seninle dertleşsin dedim telefonu açtım ağzıma geleni de söyledim ama şimdi kocama hiç güvenmiyorum

ardaşlar birkadını yine bir kadın depresyona sokabilyor aynen burada olduğu gibi benim 6 sene önce başıma şöyle bi olay geldi bir gün kocamın telefonu evde kalmış ve bir mesaj geldi isimsiz dostluktan falan bahsediyo aramıyorsun diye sitem falan önce fazla oralı olmadım heralde yanlış mesajdır diye sonra telefonkaydına bakmak aklıma geldi ve o numara kayıtlıydı ve isimsizdi akşam oldu eşimi kapıda hemen sorguya geçtim önce mesajı gösterdim tanımıyorum numaraayı yanlış numaradır dedi bende niçin kayıtlı o ozaman dediğimde kızın biri başka bir ilden ailesiyle sorun yaşıyormuşta dertleşiyormuş ama benden korkusuns diyememiş falan bende kızın numarasını aldım bekar erkek arkadaşa verdim olayıda anlattım biraz da seninle dertleşsin dedim telefonu açtım ağzıma geleni de söyledim ama şimdi kocama hiç güvenmiyorum

çok haklısınız yaa ..çokk zor..
erkekler hem yaln soluor hemde kıvıramıolr sonra
allah m hepimizi bolelernden uzak tutsun:Saruboceq:

Back