- Konu Sahibi nehir xoxzge
Eşim iş yoğunluğu çok olan birisi, devamlı elinde telefon, görüşmeler yapar, 9 yıllık evliyiz, şimdiye kadar ondan hiç şüphelenmedim, bir kaç gün önce,gece 2 civarı bir bayan arkadaşı tarafından 2 tane şarkı videosu gönderildi, bu kişi hemen ardından yanlışlıkla mesaj attığını söyledi, ama gönderdiği şarkı mesajlarını eşimin iki ayrı mail adresine göndermiş, bundan şüphelenerek mail adreslerine baktım ve 10-15 gün önce bu kadının eşime şiir gönderdiğini eşiminde ona bir şarkı videosu gönderdiğini gördüm,sonrası turkcell online dan telefon kayıtlarına girdim,en çok aradığım numaralarda bu kadının numarası çıkıyor, bunları sorduğumda kadının avukat olduğunu işyerindeki bir kaç olayla ilgili bilgi almak için konuştuklarını söylüyor.
sizlerden öğrenmek istediğim, turkcell hattı kurumsal hat, turkcell online da fatura dökümünde, en çok aradığım numaralarda,ilk sırada çıktığında bu sayıyı mı? yoksa görüşme süresini mi ifade ediyor? bir sorumda iphonedan birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde, iki ayrı farklı adrese yanlışlıkla mesaj gönderilebilinir mi? emin olmam için bunları bilmem gerekiyor.
sizlerden öğrenmek istediğim, turkcell hattı kurumsal hat, turkcell online da fatura dökümünde, en çok aradığım numaralarda,ilk sırada çıktığında bu sayıyı mı? yoksa görüşme süresini mi ifade ediyor? bir sorumda iphonedan birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde, iki ayrı farklı adrese yanlışlıkla mesaj gönderilebilinir mi? emin olmam için bunları bilmem gerekiyor.