Eşimin telefon dökümü

nehir xoxzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
25
0
86
İstanbul
Eşim iş yoğunluğu çok olan birisi, devamlı elinde telefon, görüşmeler yapar, 9 yıllık evliyiz, şimdiye kadar ondan hiç şüphelenmedim, bir kaç gün önce,gece 2 civarı bir bayan arkadaşı tarafından 2 tane şarkı videosu gönderildi, bu kişi hemen ardından yanlışlıkla mesaj attığını söyledi, ama gönderdiği şarkı mesajlarını eşimin iki ayrı mail adresine göndermiş, bundan şüphelenerek mail adreslerine baktım ve 10-15 gün önce bu kadının eşime şiir gönderdiğini eşiminde ona bir şarkı videosu gönderdiğini gördüm,sonrası turkcell online dan telefon kayıtlarına girdim,en çok aradığım numaralarda bu kadının numarası çıkıyor, bunları sorduğumda kadının avukat olduğunu işyerindeki bir kaç olayla ilgili bilgi almak için konuştuklarını söylüyor.

sizlerden öğrenmek istediğim, turkcell hattı kurumsal hat, turkcell online da fatura dökümünde, en çok aradığım numaralarda,ilk sırada çıktığında bu sayıyı mı? yoksa görüşme süresini mi ifade ediyor? bir sorumda iphonedan birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde, iki ayrı farklı adrese yanlışlıkla mesaj gönderilebilinir mi? emin olmam için bunları bilmem gerekiyor.

eşinize şiir karşılığında neden video gönderdiğinide sordunuzmu bunlar işyerindeki olaylarla ilgili görünmüyor pek

Son düzenleme:
yanlışlıkla atmış olma ihtimali yok çünkü karşılıklı gönderme var bu ihtimali sil.

en çok aranan numara bence sayıyı ifade ediyordur, ama her iki ihtimalde de bişeyler dönüyor sanırım.

eşine sorduğunda olan tavrından anlamışsındır bence

eşinize şiir karşılığında neden video gönderdiğinide sordunuzmu bunlar işyerindeki olaylarla ilgili görünmüyor pek

aslında gönderdiği türkü, normal bir türkü, onun gönderdiği şiirde aşk içermeyen bir şiir. bu arada kadın eşimden 10 yaş büyük, neden gönderdin diye sorduğumda bu kadının arkadaş grubunda olduğunu söylüyor, kadın facebook kullanmadığı için arkadaşlarına böyle sevdiği şiir ve şarkıları atıyormuş, eşim ona attığı şarkıyı hemen öncesinde facebook da paylaşmıştı. ama işte şüphe insanı öldürüyor

aslında gönderdiği türkü, normal bir türkü, onun gönderdiği şiirde aşk içermeyen bir şiir. bu arada kadın eşimden 10 yaş büyük, neden gönderdin diye sorduğumda bu kadının arkadaş grubunda olduğunu söylüyor, kadın facebook kullanmadığı için arkadaşlarına böyle sevdiği şiir ve şarkıları atıyormuş, eşim ona attığı şarkıyı hemen öncesinde facebook da paylaşmıştı. ama işte şüphe insanı öldürüyor

aa böyle düşündüğümüz zaman çok da kötü gibi görünmüyo mantıklı. sen eğer göndermelerin imalı olduğuna ihtimal vermiyosan sorun yok. 9 yıldır da hiç şüphelenmedim diyosun zaten bişeyler olsa illa ki çakardın dimi

tipik bir aldatma önce telefonda sık aranan numara hani müşterilerle konuşuyorum yoğunum hesabı sonra video gönderme yanlışlıkla vb bunun sonu iyi değil ortam hazırlıyor galiba adam vede kadının yaşının büyük olması yanıltmasın sizi çünkü artık yaş farketmiyor adam küçük kadın büyük gibi

aa böyle düşündüğümüz zaman çok da kötü gibi görünmüyo mantıklı. sen eğer göndermelerin imalı olduğuna ihtimal vermiyosan sorun yok. 9 yıldır da hiç şüphelenmedim diyosun zaten bişeyler olsa illa ki çakardın dimi
bilmiyorum ki kadının adını 1 aydır duyuyorum, eşimin arkadaşlarını tanırım, kadın avukat olduğu için,şirketle ilgili ona sorduğu soruları şirketin ortak maillinden gördüm, ama konuşmalarının 45 dakika kadar sürdüğünü söylüyor, kadının çok konuştuğunu söylüyor ama şüphe beynimi kemiriyor,nasıl çözücem bilmiyorum üstelik hamileyim yakında doğumum olacak

bilmiyorum ki kadının adını 1 aydır duyuyorum, eşimin arkadaşlarını tanırım, kadın avukat olduğu için,şirketle ilgili ona sorduğu soruları şirketin ortak maillinden gördüm, ama konuşmalarının 45 dakika kadar sürdüğünü söylüyor, kadının çok konuştuğunu söylüyor ama şüphe beynimi kemiriyor,nasıl çözücem bilmiyorum üstelik hamileyim yakında doğumum olacak

olabilir canım avukat sonuçta hukuksal bi olay hakkında konuşuyolarsa 45 dk uzun değil, dava süreçlerimiz olduğunda avukatla ben çok daha uzun konuştum.

olabilir canım avukat sonuçta hukuksal bi olay hakkında konuşuyolarsa 45 dk uzun değil, dava süreçlerimiz olduğunda avukatla ben çok daha uzun konuştum.
eşime en çok aradığın numaralarda nasıl çıktığını sorduğumda onun süre olduğunu söylüyor ekim ayı içinde görüşecekleri 3 avukatlık konu olmuş, diğer aylarda kadının telefon numarası çıkmıyor

yanlışlıkla arama,yanlışlıkla mesaj atma hikayelerine oldum olası inanmam.
artık hepimiz neredeyse gözümüz kapalı telefon kullanıyoruz,elimiz otomatiğe bağlamış gibi tuşluyo.
ben cep telefonu çıktığından beri kullanıyorum kaç sene oldu bilmem,daha hiç yanlışlıkla bi mesaj göndermedim,çağrı yapmadım.
çoklu gönderme seçeneği varda iki adresi birden yanlışlıkla seçme ihtimali çoooook düşük geldi bana.
umarım ben yanılıyorumdur.

benim emin olamadığım konu,en son gece 2 civarı iphonedan gönderdiği 2 videoyu eşimin farklı 2 mail adresine gönderebilir mi? hemen arkasından attığı mesajda erkek arkadaşıyla isim benzerliği nedeniyle yanlışlıkla mesaj attığını yazmış.ama öncesini düşününce insan şüpheleniyor. eşim turkcelde ki fatura dökümünü bana getirecek

2 yıldır iphone kullanıyorum. Hiç yanlışlıkla şarkı, şiir videosu göndermedim..
Bi kere karşılıklı olması çok saçma..
Çok saçma işler..

benim emin olamadığım konu,en son gece 2 civarı iphonedan gönderdiği 2 videoyu eşimin farklı 2 mail adresine gönderebilir mi? hemen arkasından attığı mesajda erkek arkadaşıyla isim benzerliği nedeniyle yanlışlıkla mesaj attığını yazmış.ama öncesini düşününce insan şüpheleniyor. eşim turkcelde ki fatura dökümünü bana getirecek

Göndermek istersen elbette gönderebiliyorsun..
Göndermiş de..
Ama 2 video göndermesi değil, eşinin iki adresine de(!) göndermesi ilginç..
Hiç de inanmıyorum yanlışlıkla gönderdiğine..
Eşin düpedüz kaçışlarda... Behlül misali...

artık hepimiz neredeyse gözümüz kapalı telefon kullanıyoruz,elimiz otomatiğe bağlamış gibi tuşluyo.
ben cep telefonu çıktığından beri kullanıyorum kaç sene oldu bilmem,daha hiç yanlışlıkla bi mesaj göndermedim,çağrı yapmadım.
çoklu gönderme seçeneği varda iki adresi birden yanlışlıkla seçme ihtimali çoooook düşük geldi bana.
haklısın aslında bende baştan itibaren bu kadının yanlış gönderdiğine inanmadım, hele iki ayrı adrese,

ya olay kesin aldatma gibi görünüyor önce ama inanın böyle teyzeler var siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kadının 45-50 yaşlarında olduğunu düşünüyorum benim eski erkek arkadaşımın annesi böyleydi mailler şarkılar şiiirlerr kadınlara erkeklere herkese atardı sevgi kelebeği ayrıca sıkıntıdan sosyalleşmek adına da olabilir

eşime en çok aradığın numaralarda nasıl çıktığını sorduğumda onun süre olduğunu söylüyor ekim ayı içinde görüşecekleri 3 avukatlık konu olmuş, diğer aylarda kadının telefon numarası çıkmıyor

ee bu kadın ne zamandır çalışıyomuş ki bu işyerinde geçen aylarda hiç mi mailleşme arama olmamış hiç mi konuşmaları gerekmemiş

ben x arkadaşımla mesajlaşıyorum y nin dedikodusunu yapıyorum.'o uyuz şimdi sorun çıkarır ona da uygun olsun filmin saati ' diyorum ve bu mesajı y ye atıyorum:) o an onun hakkında konusunca kafam ona gitti heralde:) ben yaparım arada

haklısın aslında bende baştan itibaren bu kadının yanlış gönderdiğine inanmadım, hele iki ayrı adrese,

ne tesadüh eşinin iki farklı adresi var bu video iki adrese gidiyor bunlarda rehberde o kadar insan varken kiş avukatın rehberi daha kabarıktır bir sürü kişi ve davası vardır hay aksi senin eşine denk deliyor o da tam tesadüf

Back
X