Eşimin tavırları

Umarım cigerimi yaktı çünkü

Evliliklerde insanlar sinirli iken kırıcı yersiz sözler sarfedebilir ....ama eşinin sağlık problemini ciddiye almamalar,temizliğine laf etmeler,ailesinin yanında simarip "başkası benim yerimde olsa çoktan evlenmisti"demeler....ailenin evinden kovmak filan bu adamın zaten bu evliliği çoktan kafasında bitirip kendisini senden üstün gördüğünü gösteren davranışlar.Maddi guclukten evi geçindirmeyen bir insanın da yapacağı şey hanımı boşamak değil ,bir olmaya çalışmak maddi yokluğu huzurlu yuvayla çocuğuna hissettirmemeye çalışmaktır.Esin önce esti gürledi,sonra calissa da çocuğun riskini odemeyecegini söyledi,şimdi de maddi problemlerden dolayı boşanmak istiyorum yoksa seni seviyorum diyerek olayların bu aşamaya gelmesinde ki sorumluluğunu almıyor.Bu adam hayatta sana özür dilemez.Yeter ki yuvamız dağılmasın ,seviyormuş da beni diyip geri donmeni ve çalışıp ona maaşını vermeni bekliyor.

Malesef yanılmış aldanmışım

Malesef yanılmış aldanmışım
O zaman yanılmıştin.Yasadigin sıkıntılara bu yüzden gonulluydun.Ama artık eşinin üç kuruş bulsa sana dönüp bakmayacagini,çocuğunu bile unutacağıni,daha iyi bir hayat kuramayacagina kanaat edince de "seni seviyorum ama sana dön diyemem" şeklinde konuşup "ben esseklik ettim özür dilerim " demeyecegini biliyorsun.Donersen de "ben mi sana dön dedim,kendin koşa kosa geldin" diyecek

Kusura bakma ama o kocada 1 gr akil yok . Bu allem kallem etmeden tazminat maddi manevi dava ac cocugunun haklarini senin haklarını al kurtul. Parasi yok diye dusunme esek gibi çalışsın odesin.

Aynen

Kusura bakma ama o kocada 1 gr akil yok . Bu allem kallem etmeden tazminat maddi manevi dava ac cocugunun haklarini senin haklarını al kurtul. Parasi yok diye dusunme esek gibi çalışsın odesin.
Hapis yatar yine ödemez

Eşimin instagramda 2. Bir hesabi varmış az once önerilerde çıktı
Adam değilmiş Rabbim kurtarmış beni daha çok kaybetmeden

Eminim daha sizi şaşırtacak bir sürü şey duyacaksınız. Umarım oğlunuzla beraber çok mutlu olursunuz. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…