- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Koç burcuyum, tüm özellikleriyle...Sadece öğrenmek istedim , kendimle kuracağım bağlantıyı
Cevap yazdınız mı? Bence eşiniz dengesiz biri. Aklınca vicdanını temizliyor.Ben olsam cevap yazmazdım.Eşim 2 sayfa upuzun bir mesaj atmış
Çok üzgün olduğunu beni sevdiğini ama beraber olmayacağımızı çünkü bir erkek olarak bana ve çocuğuna bakamadığını borçların altinda ezildiğini babasının çok ağır laflar ettiğini benim aileme karşı yüzünün kalmadığını çok mutlu olmamı yeniden sevmemi sevilmemi istediğini yazmış
Irak a gideceğini hakkimi helal etmemi ve onu unutmami istemiş
YazmadimCevap yazdınız mı? Bence eşiniz dengesiz biri. Aklınca vicdanını temizliyor.Ben olsam cevap yazmazdım.
durup durup bişeyler söylüyorYazmadim
Sizinle birlikte olmasıyla çocuklara bakması arasında bir ilişki olmadığını, çocuklarına her zaman bakmak zorunda olduğunu söyleyin. Ne yaparsa yapsın, yok öyle çocuğu dünyaya getirip sonra ben bakamıyorum diye işin içinden çıkmak.Eşim 2 sayfa upuzun bir mesaj atmış
Çok üzgün olduğunu beni sevdiğini ama beraber olmayacağımızı çünkü bir erkek olarak bana ve çocuğuna bakamadığını borçların altinda ezildiğini babasının çok ağır laflar ettiğini benim aileme karşı yüzünün kalmadığını çok mutlu olmamı yeniden sevmemi sevilmemi istediğini yazmış
Durumu duzelince bana da ogluma da en iyi sekilde bakacak para yollayacakmisSizinle birlikte olmasıyla çocuklara bakması arasında bir ilişki olmadığını, çocuklarına her zaman bakmak zorunda olduğunu söyleyin. Ne yaparsa yapsın, yok öyle çocuğu dünyaya getirip sonra ben bakamıyorum diye işin içinden çıkmak.
He he deseydin. Girsin bir markete çalışsın sabah akşam yollasın parayı. Çoluğunu çocuğunu düşünen adam sırtında taş taşır yine bakar.Durumu duzelince bana da ogluma da en iyi sekilde bakacak para yollayacakmis
Engelledim bu seferde baska yerden ulaşıyor ama söz veriyorum yazmayacağım artik yazmışEngelle, sürekli yazipta sana gecmisi hatırlatıp senin moralini bozup durmasin
BittiBen hala seviyorsanız adım atma sırası sizde diye düşünüyorum kendin de derse girebileceğini yuva dağıtmanin gereksiz olduğunu oğluna sadece parayla değil sevgiyle desire bakılması gerektiğini anlatma zamanı seviyorsan Boşandıktan sonrası diye bir şey düşünemiyosan gerçekten
Peki siz neye karar verdiniz? Onemli olan buBitti
Sadece zaman doldurup dalgasini geçiyor
Asla muhatap olma...Bitti
Sadece zaman doldurup dalgasini geçiyor
Ben bosanacamPeki siz neye karar verdiniz? Onemli olan bu
Şeytan diyor ki evet senin yapamadığın babaligi başka bir adam yapabilir, cok cok haklısın seni sevdiysem senden daha iyilerini de sevebilir, sevilebilirim.Eşim 2 sayfa upuzun bir mesaj atmış
Başka bir iki mesaj daha yazmış bende tabiki mutlu olacam yeniden yazdim engellemişŞeytan diyor ki evet senin yapamadığın babaligi başka bir adam yapabilir, cok cok haklısın seni sevdiysem senden daha iyilerini de sevebilir, sevilebilirim.
Ama sakın deme cevap bile yazma.
Aklınca vicdanıni rahatlatma peşinde.
Asla muhatap olma.
Cehenneme kadar yolu var.
Salak oluyor bunlar ya oyle boyle degil gazla calisiyorlar bizim bir tanidigimiza arkadaslari (koylusu kentlisi iste uzaktanda akrabalariymis galiba gecmis zaman ben ufaktim aklimda kaldigi kadariyla yaziyorum )surekli gaz verirlermis adami surekli bekar gibi piknige kahveye cagirirlarmis sohbetlerde herkes evlilik kotulerya iste napicaksin kariyi bosansan hergun bir guzel ooo senin karin cok baskici bak bizimkilere hot diyoruz hot zot diyoruz zot olum sen cok yakisiklisin paranda var karin yakismiyor yanina kizin biraz kilosu var diye lkap takmislar falan fitne fesat buda alip gazi evde huzursuzluk havalanma afra tafra kadin en son bosaycam diye birakip gitmis babasinin evine bize epeyi gel git yaptilar erkek tarafi kizin babasi babami cok seviyor kirmaz diye araya gir falan olmadi kiza aldigi gazla sen benim yanimdami duruyorsun ne giyim ne kusam biliosun falan filan demis horlamis kotu davranmis aklimda kalan kizda inat etti donmedi bosandilarKocan dengesiz ve dolduruşa geliyor.
Şuan dolduranların aslında boş konuştuğunun farkında ama geri dönmeye yüzü ve cesareti yok.
Ayrıca bu adam bunu kaçıncıya yapıyor.
Sonra kötü davranıyor.
Dolduruyorlar.
Büyük ihtimalle yine dolduracaklar.
Keşke ben Irak’a gidiyorum sen beni bekle borçları toparlayana kadar annende kal vb. Şeyler söyleseydi özür dileseydi.
Ama diyorum ya doldurşa geliyor.
Kesin boşver karını bekar biriyle evlenirsin diyerek gazlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?