Eşimin tavırları beni sinir hastası yaptı

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
251
63
32
Merhaba hanımlar

Bugün kvdede yemekteydik. Çağırdı gittik. Eşim benimle taaa 1 haftadır konuşmuyor geçen hafta annesine yemeğe değil de çaya gitmek istediğim için. Neyse bugünde yine böyle triplerde zaten hafta içi sabahın köründe kalkıyorum psikolojik olarak çok yoruldum.

Annesi de orda annesinin kuzeninin dedesi mi babası mı ne ölmüş mevlüdü varmış pazar günü oraya gelirsin dedi. Asla takılmadım benimki sever öyle şeylere. Eve geldik benim arabada kızım uyuduğu için annemlerin orda kaldı alamadık. Neyse kızıma dedim yarın ne yapalım falan. İşte kızımda dedi anne avmye gitmek istiyorum. Arabayı eşim aldırmadı akşam dedim ki bende arabasızım kızım gidemeyiz bir yere. Kızımda dedi ki anne babamın arabası var dedim onun planları vardır. Ne saçmalıyorsun dedi. Mesela örnek vereyim bir gün daha demez gelin sizi şuraya götüreyim şurda şu var vs. Genelde planları ben yaparım tatil planı dahil. Annesine kız kardeşine yeğenine aşırı aşırı düşkün.
Sonra eşim dedi ki sen Mevlüt’e çağırdı annem ondan yapıyorsun böyle valla dedim aklıma gelmedi.
Bir gün dedim sizi şuraya götüreyim şurda şu var demedin dedim. Ne alaka diyor.

Düşününce şuan maddi ihtiyacım olarak sadece fatura ödüyor yani benim açımdan.
Onun dışında bana 1 tl faydası yok. Bana eve aldığı eşyaları söylüyor. Ben evin marketi çocuğun onun giyimini alırım.

Duygusal olarak hiç bir yakınlığı yok
Bana faydası yok çoğu şeyimi kendim hallederim

Ben niye bu adamı çekiyorum diye soruyorum bazen?
Boşansam;
En azından evi satarız yarısıyla kendime daha küçük ev alırım. Belki ileride karşıma biri çıkar bilmiyorum. Duygusal olarak hayatımda hiç bu kadar boşluk yaşadığımı görmedim. Hiç evli gibi bile hissetmiyorum. Çok çok üzgünüm kendime kızıma haksızlık yapıyorum .

Görümceme bakıyorum asla tasvip etmiyorum tabi ki kaynana görümce asla yüzüne bakmaz. Ama eşinin resmen prensesi çalışmıyor görümcem ama benden daha güzel para harcar sporunu yapar vs o kadar üzülüyorum ki

Kaç yıllık evlisiniz kafanızda bitirmiş gibisiniz evi satarız demenizden anlaşılıyor. Bir kez daha düşünün benim de eşim aile manyağı bizde de iki hafta da bir bu konu hortlar aileme gidelim bacima gidelim falan çok zor biliyorum ama orta yolu bulsanız çok iyi olur mesela ayda bir yada iki kez giderm başka emrivaki yapmayın deyin.
Görümcenize de ozenmeyin boş bir mutluluk

Kaç yıllık evlisiniz kafanızda bitirmiş gibisiniz evi satarız demenizden anlaşılıyor. Bir kez daha düşünün benim de eşim aile manyağı bizde de iki hafta da bir bu konu hortlar aileme gidelim bacima gidelim falan çok zor biliyorum ama orta yolu bulsanız çok iyi olur mesela ayda bir yada iki kez giderm başka emrivaki yapmayın deyin.
Görümcenize de ozenmeyin boş bir mutluluk
10 yıl oldu evleneli kaynanam iyi görünümlü ama aşırı oğluna düşkün. Sizin yine ayda bir kez iyiymiş :KK43: bizim haftada 2 falan ya da 1

Merhaba hanımlar

Bugün kvdede yemekteydik. Çağırdı gittik. Eşim benimle taaa 1 haftadır konuşmuyor geçen hafta annesine yemeğe değil de çaya gitmek istediğim için. Neyse bugünde yine böyle triplerde zaten hafta içi sabahın köründe kalkıyorum psikolojik olarak çok yoruldum.

Annesi de orda annesinin kuzeninin dedesi mi babası mı ne ölmüş mevlüdü varmış pazar günü oraya gelirsin dedi. Asla takılmadım benimki sever öyle şeylere. Eve geldik benim arabada kızım uyuduğu için annemlerin orda kaldı alamadık. Neyse kızıma dedim yarın ne yapalım falan. İşte kızımda dedi anne avmye gitmek istiyorum. Arabayı eşim aldırmadı akşam dedim ki bende arabasızım kızım gidemeyiz bir yere. Kızımda dedi ki anne babamın arabası var dedim onun planları vardır. Ne saçmalıyorsun dedi. Mesela örnek vereyim bir gün daha demez gelin sizi şuraya götüreyim şurda şu var vs. Genelde planları ben yaparım tatil planı dahil. Annesine kız kardeşine yeğenine aşırı aşırı düşkün.
Sonra eşim dedi ki sen Mevlüt’e çağırdı annem ondan yapıyorsun böyle valla dedim aklıma gelmedi.
Bir gün dedim sizi şuraya götüreyim şurda şu var demedin dedim. Ne alaka diyor.

Düşününce şuan maddi ihtiyacım olarak sadece fatura ödüyor yani benim açımdan.
Onun dışında bana 1 tl faydası yok. Bana eve aldığı eşyaları söylüyor. Ben evin marketi çocuğun onun giyimini alırım.

Duygusal olarak hiç bir yakınlığı yok
Bana faydası yok çoğu şeyimi kendim hallederim

Ben niye bu adamı çekiyorum diye soruyorum bazen?
Boşansam;
En azından evi satarız yarısıyla kendime daha küçük ev alırım. Belki ileride karşıma biri çıkar bilmiyorum. Duygusal olarak hayatımda hiç bu kadar boşluk yaşadığımı görmedim. Hiç evli gibi bile hissetmiyorum. Çok çok üzgünüm kendime kızıma haksızlık yapıyorum .

Görümceme bakıyorum asla tasvip etmiyorum tabi ki kaynana görümce asla yüzüne bakmaz. Ama eşinin resmen prensesi çalışmıyor görümcem ama benden daha güzel para harcar sporunu yapar vs o kadar üzülüyorum ki
Bütün bunlar kvye yemeğe değil çaya gittiğiniz için mi oldu yani? Eşiniz ailesine çok bağımlı, düşkün sanırım. Devir değişmiş çalışan ve ev işini yapan kadınların parası ve emeği sömürülüyor, değeri bilinmiyor bazı öküzler tarafından.

10 yıl oldu evleneli kaynanam iyi görünümlü ama aşırı oğluna düşkün. Sizin yine ayda bir kez iyiymiş :KK43: bizim haftada 2 falan ya da 1
On yıldır böyle mi cidden? Ben yeni taşındım aynı şehre o yüzden on yıl çekmedim bunu şükür ama her hafta gitme bjr anlaşma yapın aranızda bir hafta aileme diğer hafta senin ailene deyin kendi gidebilir özgür bu konuda ama size yazık ya ,bu kadar düşkün olan evlenmesin lütfen

Mevlüt seven adam mı? Tövbesteyşınlar olsun ayol. Tabii ayıp olmasın diye taziyelerde görünmek lazım.
Eğer sadece anlattıklarınızdan ibaretse, bir kere onlarda yemek yemiyorsunuz diye bir hafta konuşmadıysa yuh yani.
Görümceniz dul mu?
Tövbesteyşin ) o neydi öyle tövbeye güncelleme mi

On yıldır böyle mi cidden? Ben yeni taşındım aynı şehre o yüzden on yıl çekmedim bunu şükür ama her hafta gitme bjr anlaşma yapın aranızda bir hafta aileme diğer hafta senin ailene deyin kendi gidebilir özgür bu konuda ama size yazık ya ,bu kadar düşkün olan evlenmesin lütfen
Evet hep böyleydi hep ailesi hep ailesi kızımı ailem alıyor okuldan daha öncede dediğim gibi zaten sabah 7 buçuk akşam 5 çocuğun okulu . Hafta içi annesi ve kardeşi eşime gelin gelin. Sonra eşim bana yazıyor niye gitmiyoruz diyorum ki yorgunum ağrım var

Mevlüt seven adam mı? Tövbesteyşınlar olsun ayol. Tabii ayıp olmasın diye taziyelerde görünmek lazım.
Eğer sadece anlattıklarınızdan ibaretse, bir kere onlarda yemek yemiyorsunuz diye bir hafta konuşmadıysa yuh yani.
Görümceniz dul mu?
Evet gerçekten böyle oldu o hafta ailesiyle yemek yiyememiş😂😂😂😂
Görümcem evli

Bütün bunlar kvye yemeğe değil çaya gittiğiniz için mi oldu yani? Eşiniz ailesine çok bağımlı, düşkün sanırım. Devir değişmiş çalışan ve ev işini yapan kadınların parası ve emeği sömürülüyor, değeri bilinmiyor bazı öküzler tarafından.
Evet maalesef mesela bayramları sevmiyorum dinlenmek istiyorum aileme gidelim ailemde hizmet et o kafada zaten ordan uyuşmuyoruz

Niye sürekli anne babalara gidiyorsunuz ki. Sizin en büyük hatanız (eşinle ikinizin) ailelere bu kadar sık gitmek.
Anneniz çocuğa bakıyor olabilir kapıdan alın eve geçin yemeğinizi yapın aksam yemekte birlikte olun. Bir cumartesi birinizin ailesine diğer cumartesi diğer aileye gidilsin mesela. Aile gibi değilsiniz sanırım ikinizde benimseyememişsiniz birbirinizi.

Aileleriniz hayatınızın çok fazlasıyla içinde. Çalışan insanlarsınız haftada 2 gün eşiniz ailesine, 2 gün sizinkilere gidince ne kalacak geriye? Geçen hafta da iki gün sizi gelmişlerdi. Bu kadarı çok fazla.
Hem şikayet ediyorsunuz bu durumdan hem sürekli birliktesiniz.
İki tarafta yalnız olmayı, çekirdek aile olmayı benimseyememiş gibi.
Sizin aranızda eş bağlılı yok, belki de hiç olmadı. Bu da bosanma sebebi midir, evet.

Evet maalesef mesela bayramları sevmiyorum dinlenmek istiyorum aileme gidelim ailemde hizmet et o kafada zaten ordan uyuşmuyoruz
Iyk.. o zaman kardeşi de kendi kocasının ailesine hizmet etsin? Madem öyle oluyor. Bir el kızı siz misiniz? Kendisinin sizin ailenize ne faydası var?
Unutulan bir şey var, o sizin ailenizin evinde iş yapmayacak, belki bir tatlı bile alıp götürmeyecek. Ama siz onun ailesinin evinde hizmet edeceksiniz. İstemeseler bile tabuları biliyoruz, onlar servis yaparken, bir şeyler hazırlarken siz de yapıyorsunuz. O ise muhtemelen kendi annesinin evinde bile iş tutmuyor.
Evlilik terapisi düşünüyorsanız, deneyin. Düşünmüyorsanız konu ortada. Bir hafta küsen koca, çocuğun psikolojisini de mi düşünümüyor?

Böyle diyorum falan da siz de çok dolmayın, sakin sakin anlatın, bir an oluşturun başbaşa kalacak, dikkat dağıtan bir şey yokken konuşun. Evlilik terapisi önerin.
Şu an haklı olarak sinirlisiniz, eşinizi sevip sevmediğinizi bile anlamanız için bir sakinlik lazım. Bir an oluşturun

X