evet cidden karakter meslesiYapmışsa da üzülmeyin. Bunu karaktersiz oldukları için yapıyorlar. Sevmedikleri için değil. Sizin sevginiz de onlar için bir şey ifade etmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cidden karakter meslesiYapmışsa da üzülmeyin. Bunu karaktersiz oldukları için yapıyorlar. Sevmedikleri için değil. Sizin sevginiz de onlar için bir şey ifade etmiyor.
bunu da dğşündüm biliyor musunuz. gideceğim deyip gitmemeyi ama ev yakınında çalıştığı için su içmeye bile eve gelir. bu yüzden gideceğim gitmeyip ya takip yapacağım ya da birdeen eve geleceğim bilmiyorum kafam çorba gibiYapacağınız şey şu. Anneme gideceğim bir kaç gün orada kalacağım deyin. Gidin ama geri dönün o gün ama ona söylemeyin. Ararsa da annemdem vs dersiniz. O gece eve gelecek mi gelmeyecek mi? Gelmediğinde gece 2 gibi arayın. Rüya gördüm çok kötü nasılsın evde yangın çıkıyordu ocağı tüpü falan açık bırakıp yatmadın değil mi deyin! Bakalım ne diyecek.
evet falsosu asla yok. yemlemeyi de düşündüm ama nasıl yapacağımı bilemedim. uykunda sayıkladın demeyi bile düşündüm. düşüncelerim komik gelebilir ama çaresiz insanın aklına herşey gelebiliyorÜstünden zaman geçmiş ekstra falsosu yok. O yüzden yaptıysa bulması zor.
Yemlerseniz belki itiraf edebilir.
Bi fake hesap açıp kendinize aldatıldığını kadınmış gibi mesaj atabilirsiniz şu tarihte kocan seni aldattı gibi. Bunu gösterip bu ne demek diye sorabilirsiniz. Tabi bu da eğer varsa o kadını tehlikeye düşürebilir.evet falsosu asla yok. yemlemeyi de düşündüm ama nasıl yapacağımı bilemedim. uykunda sayıkladın demeyi bile düşündüm. düşüncelerim komik gelebilir ama çaresiz insanın aklına herşey gelebiliyor
süper fikir.kendisi sosyal medya kullanmıyor. ama ben kullanıyorum. bu dediğiniz olur gibi ama o kadını tehlikeye düşürmek de istemem sonuçta onun suçu yok o olmasaydı başkası olurdu..Bi fake hesap açıp kendinize aldatıldığını kadınmış gibi mesaj atabilirsiniz şu tarihte kocan seni aldattı gibi. Bunu gösterip bu ne demek diye sorabilirsiniz. Tabi bu da eğer varsa o kadını tehlikeye düşürebilir.
duymamış sessizdeymiş arkdaşlarımlayım diyo çıt sesi yok o an konumuna baktım normal bir sokak daha sonra silindi konum yani sildi beyefendiO 4 defa cevapsız aramanıza nasıl açıklama yaptı niye açmamış telinizi
Öyle tabi o yüzden riskli.süper fikir.kendisi sosyal medya kullanmıyor. ama ben kullanıyorum. bu dediğiniz olur gibi ama o kadını tehlikeye düşürmek de istemem sonuçta onun suçu yok o olmasaydı başkası olurdu..
Yalan iftira der gecerBi fake hesap açıp kendinize aldatıldığını kadınmış gibi mesaj atabilirsiniz şu tarihte kocan seni aldattı gibi. Bunu gösterip bu ne demek diye sorabilirsiniz. Tabi bu da eğer varsa o kadını tehlikeye düşürebilir.
ama ben dediğim gibi eskort olur bir şey olur aklıma gelen bu. düzenli ilişki asla değil. çünkü bunun için zaman ayırması gerekir maddiyat ayırması gerekir o konuda takipteyim öyle bir şey yokBi fake hesap açıp kendinize aldatıldığını kadınmış gibi mesaj atabilirsiniz şu tarihte kocan seni aldattı gibi. Bunu gösterip bu ne demek diye sorabilirsiniz. Tabi bu da eğer varsa o kadını tehlikeye düşürebilir.
kanının son damlasına kadar inkar eder bunlarYalan iftira der gecer
Arkadaşları sizin tanımadığınız kişiler mi? İnsan arkadaşları ile olabilir vakit geçirebilir ama neden sessize alır ki? Çok sinir bozucu bir durum pek masum değil kocanız hatta hiç masum değil. Şak diye görüntülü arasaydınız keşke arkadaşlarına da bir merhaba diyim diyeduymamış sessizdeymiş arkdaşlarımlayım diyo çıt sesi yok o an konumuna baktım normal bir sokak daha sonra silindi konum yani sildi beyefendi
Yine de bi dumur olur varsa öyle bi durum. Kadına ulaşmaya çalışır vs.Yalan iftira der gecer
hiç aklıma gelmedi arkadaşım. ama açmazdı. bi de bana diyor ki napayım sesi gelmiyorsa gidip ses yapın mı diyyeim diyor. tadnıdığım biri arkadaşıArkadaşları sizin tanımadığınız kişiler mi? İnsan arkadaşları ile olabilir vakit geçirebilir ama neden sessize alır ki? Çok sinir bozucu bir durum pek masum değil kocanız hatta hiç masum değil. Şak diye görüntülü arasaydınız keşke arkadaşlarına da bir merhaba diyim diye
hiç aklıma gelmedi arkadaşım. ama açmazdı. bi de bana diyor ki napayım sesi gelmiyorsa gidip ses yapın mı diyyeim diyor. tadnıdığım biri arkadaşı
diyorum ki bir dırum yoksa neden konumu sildin sinirlendim sildim diyor ya 2 ay geçti dün gibi aklımda inanınArkadaşları sizin tanımadığınız kişiler mi? İnsan arkadaşları ile olabilir vakit geçirebilir ama neden sessize alır ki? Çok sinir bozucu bir durum pek masum değil kocanız hatta hiç masum değil. Şak diye görüntülü arasaydınız keşke arkadaşlarına da bir merhaba diyim diye
Tamam bacım sakin ol.Ben anladım seni beni alıntılayıp durma.Çıktım ben konundan öptüm.j
diyorum ki bir dırum yoksa neden konumu sildin sinirlendim sildim diyor ya 2 ay geçti dün gibi aklımda inanın