• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin şüphe çeken davranışları

Yapacağınız şey şu. Anneme gideceğim bir kaç gün orada kalacağım deyin. Gidin ama geri dönün o gün ama ona söylemeyin. Ararsa da annemdem vs dersiniz. O gece eve gelecek mi gelmeyecek mi? Gelmediğinde gece 2 gibi arayın. Rüya gördüm çok kötü nasılsın evde yangın çıkıyordu ocağı tüpü falan açık bırakıp yatmadın değil mi deyin! Bakalım ne diyecek.

Yapacağınız şey şu. Anneme gideceğim bir kaç gün orada kalacağım deyin. Gidin ama geri dönün o gün ama ona söylemeyin. Ararsa da annemdem vs dersiniz. O gece eve gelecek mi gelmeyecek mi? Gelmediğinde gece 2 gibi arayın. Rüya gördüm çok kötü nasılsın evde yangın çıkıyordu ocağı tüpü falan açık bırakıp yatmadın değil mi deyin! Bakalım ne diyecek.
bunu da dğşündüm biliyor musunuz. gideceğim deyip gitmemeyi ama ev yakınında çalıştığı için su içmeye bile eve gelir. bu yüzden gideceğim gitmeyip ya takip yapacağım ya da birdeen eve geleceğim bilmiyorum kafam çorba gibi

Üstünden zaman geçmiş ekstra falsosu yok. O yüzden yaptıysa bulması zor.

Yemlerseniz belki itiraf edebilir.
evet falsosu asla yok. yemlemeyi de düşündüm ama nasıl yapacağımı bilemedim. uykunda sayıkladın demeyi bile düşündüm. düşüncelerim komik gelebilir ama çaresiz insanın aklına herşey gelebiliyor

evet falsosu asla yok. yemlemeyi de düşündüm ama nasıl yapacağımı bilemedim. uykunda sayıkladın demeyi bile düşündüm. düşüncelerim komik gelebilir ama çaresiz insanın aklına herşey gelebiliyor
Bi fake hesap açıp kendinize aldatıldığını kadınmış gibi mesaj atabilirsiniz şu tarihte kocan seni aldattı gibi. Bunu gösterip bu ne demek diye sorabilirsiniz. Tabi bu da eğer varsa o kadını tehlikeye düşürebilir.

Bi fake hesap açıp kendinize aldatıldığını kadınmış gibi mesaj atabilirsiniz şu tarihte kocan seni aldattı gibi. Bunu gösterip bu ne demek diye sorabilirsiniz. Tabi bu da eğer varsa o kadını tehlikeye düşürebilir.
süper fikir.kendisi sosyal medya kullanmıyor. ama ben kullanıyorum. bu dediğiniz olur gibi ama o kadını tehlikeye düşürmek de istemem sonuçta onun suçu yok o olmasaydı başkası olurdu..

Tek gecelikle kalmamis da olabilir.
Ayrıca sadece 1 gece olunca aldatılmış olmuyor musunuz.
Yani adamın yılda 1 kez tek gecelik kontenjan hakkı mi var..
Isı geregi sürekli disardaysa toplantı da olamaz mı ?
İyi niyetli düşüneyim diyorum ama yok yani.
Sizin kanıt aramanıza gerek yok,iki kez yuklenmissiniz çelişkili cvplar vermiş zaten 🤷
Mahkeme için diyorsaniz o ayrı.

Yalan iftira der gecer

ama ben dediğim gibi eskort olur bir şey olur aklıma gelen bu. düzenli ilişki asla değil. çünkü bunun için zaman ayırması gerekir maddiyat ayırması gerekir o konuda takipteyim öyle bir şey yok

duymamış sessizdeymiş arkdaşlarımlayım diyo çıt sesi yok o an konumuna baktım normal bir sokak daha sonra silindi konum yani sildi beyefendi
Arkadaşları sizin tanımadığınız kişiler mi? İnsan arkadaşları ile olabilir vakit geçirebilir ama neden sessize alır ki? Çok sinir bozucu bir durum pek masum değil kocanız hatta hiç masum değil. Şak diye görüntülü arasaydınız keşke arkadaşlarına da bir merhaba diyim diye

Arkadaşları sizin tanımadığınız kişiler mi? İnsan arkadaşları ile olabilir vakit geçirebilir ama neden sessize alır ki? Çok sinir bozucu bir durum pek masum değil kocanız hatta hiç masum değil. Şak diye görüntülü arasaydınız keşke arkadaşlarına da bir merhaba diyim diye
hiç aklıma gelmedi arkadaşım. ama açmazdı. bi de bana diyor ki napayım sesi gelmiyorsa gidip ses yapın mı diyyeim diyor. tadnıdığım biri arkadaşı

j
hiç aklıma gelmedi arkadaşım. ama açmazdı. bi de bana diyor ki napayım sesi gelmiyorsa gidip ses yapın mı diyyeim diyor. tadnıdığım biri arkadaşı

diyorum ki bir dırum yoksa neden konumu sildin sinirlendim sildim diyor ya 2 ay geçti dün gibi aklımda inanın

Bilemem asla ama bildğim tek bi şey var bir kadın hissediyor gerçekten

Back
X