merhaba canim testinizin sonucuna baktim da yinede cok parlak degil..evet keci boynuzu ise yramais ama sadece sperm sayisini arttirmis hareketlilik oraninda pek degisiklik yok.bize doktor 4 oraninda %25 olmasi gerektigini söylemisti yani ileri hizli yerinde hizli yavas ve hareketsiz % 25 olmasi gerekmis en azindan...senin esinin %50 si yine hareketsiz ve yumurtayi dölleyecek olan oran yani%10 ileriye dogru hareketli..bu oran cok düsük canim..
esin cok bol meyve yesin taze meyve yavas spermlerin hizlanmasini saglio
yavas yavas isliceksin canim kocani bizde yeni evlendigimizde esim patates köfteden pizzadan baska bisey bilmezdi.annesinden görmemis acikinca annesi patates kizratmis hamburger yapmis.ilk baslarda hicbir sebzennin tadini bilmezdi.muzdan baska meyve yemezdi..ama ben israrla pisirdim sebze tadina bak begenmezsen israr etmicem diye..inanirmisin su anda tek patlican kaldi denemedigi..ve artik sebze yemeklerine bayiliyo..bende iyi yemek yaparim tabiki orasi ayrikaydirigubbakcemile3cevabın ve yardımın için çok teşekkür ederim canım bilgilerin beni aydınlattı biliyorum hala daha düşük ama en azından birazda olsa yükselme var
meyve yesin demişsin benim eşimde tam aksine muzdan başka meyve yemez ben zorladığım zamanda kavga eder yemiyorum bile bile niye zorluyosun der ne yapıcam bilmiyorum iş yerinden izin alması baya bir zor izin alınca hemen üroloğa gidicez bakalım ne dicek ama ben doğal yollarla halletmek istiyorum fakat o da hep faydalı şeyleri değil zararlı şeyleri yiyiyor makarna pilav sebze olarak çok az ıspanak taze fasulye bu durumda tabiki sağlıksız olur ve ben faydalı şeyler yemesini istedğim zamanda benimle kavga ediyor ne yapıcam bilmiorum yardımlarınız için teşekkürler
başka ne yapabilirim bilmiyorum
ayyy canım böyle haberler almak beni çoks evindiriyor ve umutlandırıyor ameliyattan sonra eşimin bir arkadaşı geçmiş olsun diye aradı iş yerindenmiş onunda 6. ayda hamile kalmış eşi çok sevindim inşallah ben ve eşim en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz en azından biraz umudum var
şimdi düşünüyorum acaba bu süre içerisinde bende doktora gitsemde en azından bende bir problem varsa vakit kaybetmeyiz onu çözüme ulaştırırız diye napsam bilemiyorum ne dersiniz kızlar
hayir ben ön konulari cok fazla okumadim onun icin sordum.yani bir tedaviye baslarken ilk önce kadinin hormonlarina erkektede sperm durumuna bakilir..bunu niye yapmadilar ki anlamadim.bence sen ilk bi hormonlarina baktir belki tek sebep hormonlarindaki degisikliklerdir.minik bir hormon tedavisiyle hamile kalrisin.esinde ameliyat olmus zaten .sansinizi arttirir.
sayi toplamda guzel ama hareket azligi var canim
neden oldugunu drlar arastirsin en azindan bilgin olur varikosel olup olmadigindan
ama bitkisel kurlerden yararlan
keciboynuzu kuru e vitaminide hizi iyi geldigini biliyorum kolay gelsin uzulme cok kotu degil
merhaba canim testinizin sonucuna baktim da yinede cok parlak degil..evet keci boynuzu ise yramais ama sadece sperm sayisini arttirmis hareketlilik oraninda pek degisiklik yok.bize doktor 4 oraninda %25 olmasi gerektigini söylemisti yani ileri hizli yerinde hizli yavas ve hareketsiz % 25 olmasi gerekmis en azindan...senin esinin %50 si yine hareketsiz ve yumurtayi dölleyecek olan oran yani%10 ileriye dogru hareketli..bu oran cok düsük canim..
esin cok bol meyve yesin taze meyve yavas spermlerin hizlanmasini saglio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?