canım bende eşimin değerlerine göre kıyaslarsam benim eşimin ileri hareketlisi % 0 çıkmıştı
sanırım sizdede ileri hareketli düşük
yalnız morfoloji bakılmadımı oda önemli benim eşimde % 1 çıkmıştı
varikosel teşhisi konuldu cuma ameliyat oldu
canını sıkma erkekler bu konuda sanırsam sert tepki veriyolar
dr a beraber gidersiniz kendide dinler
Allah yardımcınız olsun
merhaba yastev,eşinin sperm sayısının normal yolla hamile kalabilmek için en az 20.000.000 olması gerekir.ilreri hızlı sayısının da %50 olması gerekir.mutlaka bir üroloğa muayene olması gerekir.geçmiş olsun ,umarım önemli bir problem çıkmaz.
ayyy canım gerçekten mi ameliyat olması gerek acaba ayyyy dur bakim eşimle konuşayım ne dicek
aaa sen konuşma canım madem adam kızıyo:mymeka:
boşver dr konuşsun hem daha teşhis falan yok ultrasonda çıkıyo varikosel
benim eşim işte ameliyat oldu
duruma göre
sen sor yardımcı olabildiklerimde olmaya çalışırım canım geçmiş olsun:teselli:
Biraz değerleriniz düşük gibi tatlım. Umarım varikosel ya da başka bir neden değildir. Yalnız sigara spermleri çok etkiliyor gerçekten. Bir arkadaşım eşi sigara içerken aşılama olmasına rağmen hamile kalamadığı halde, eşi sigarayı bıraktıktan 4 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı.
Eşinle doktor konuşsun.
Sen de eşinle konuşurken şefkatli ve anlayışlı ol. Erkekler için bu konular zor. Olmaması gerek, bizim kadar güçlü olmalarını bekliyoruz ama maalesef toplumsal öğrenilmişlikler onlar için zorlaştıryor bu türe şeyleri.
İyi haberlerini bekleriz. Sevgiler.
çok sağol canım konuşmuyorum sadece gece sahurda dedimki senin bırakman gerekirken en azından azaltman sense daha çok içiyosun dedim napayım denedim ama olmadı daha önce dedi bende o zaman kendin veya benim içindi şimdi bebeğimiz için dedim sesini çıkarmadı bende sesimi çıkarmadım doktora gittiğimizde doktor kesin söylicek zaten cumartesi doktora gidicez peki bu varikosel ameliyatı hangi durumlarda oluyo hareket azlığında mı sayı azlığındamı
cevabuın içiin sağol evet morfoloji yok bende şaşırdım ona
eşimin tepkisi çok sertti biliyorya suçlu olduğunu bir doktor daha sigarayı bırak demişti onda da küplere bindi sen içerde doktoru uyardınmı diyo bana sigarayı bıraksın diye canımı çok sıktı gidicez beraber bakalım dinlesin ama o kadar dik kafalıki zararlı şeylerin hepsi onda ölür yinede o illeti bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?